حمید نوشته است:
خسته نباشین.
البته کارکرد فلزیاب بخصوص در بخش تفکیک به اون شکل از روی شبیه سازی قابل بررسی نیست. فقط در همین حد که مدار بتونه اختلاف فاز رو تشخیص بده قابل تست هست. بعلاوه فکر نمیکنم اندازه گیری اختلاف فاز به تنهایی برای تفکیک کفایت بکنه. حداقل بر این اساس نمیشه چیزی مثل جدول VDI که در وی ال اف ها وجود داره رو پیاده کرد. کما اینکه تا بحال توباکسهایی که من دیدم دارای چنین قابلیتی نبودن. اما در این حد که بشه آهن رو از غیر آهن تشخیص داد شانس خوبی وجود داره.
سلام مهندس شبتون خوش وسلامتی..
بله مهندس جان شبیه سازی که زیاد هم مطمئن نیست اما خب چون من طبقه طبقه مدارو شبیه سازی کردم و حد ایده الش رو در نظر گرفتم یکم قابل اعتمادتره وگرنه ممکن بود ی چیز دیگه از آب در بیاد..
مهندس چون خود ساشو از همین راه برای تشخیص فلزات استفاده کرده به نظرم ایده ال هم همینه که از همین شیوه تشخیص فلزات رو ممکن کنیم فعلا که تنها راهی بود که به ذهنم رسیده
مهندس ی سوال. به طور کلی از چه شیوه هایی میشه تفکیک بدست اورد.من فقط همین دو شیوه رو میشناسم و روشون کار کردم
یکی براساس تغییرات فاز
یکی هم براساس اختلاف فرکانس و دامنه روی کویلها که از مجاورت فلزات مختلف بدست میاد
.در این باره کاملا حق باشماست مسلما اگه راهی وجود داشت شرکتهای معتبر شناخته شده حتما روی توباکسها چنین تکنولوژی قرار میدادن چون خودشون هم میدونن که این سیستم به غیر مشکلات حمل نقل و معایبش بهترین در نوع خودش هست اما راهی نداشته یا اون چیزی که انتظارشو داشتن نشده.
بله مهندس من هم امیدوارم در عمل جواب بده البته هنوز هم روی بهترشدنش کار میکنم ببینم نتیجه چقدر تغییر میکنه
ای کاش ساشو رو قبلا ساخته بودم الان راحتتر میتونستم تست بگیرم اما حالا مجبورم هردو مدارو با هم بسازم این هم زمانبر هست دوستان هم که حضور ندارن و اگه داشتن هم کمکی نمیشد مطمئنن .مدار پیچیده هست وساختش باید توسط کسی صورت بگیره که تبحر لازم رو داشته باشه به هر حال بعد نتیجه کلی یک نسخه رو برای شما میفرستم تا نتیجه نهایی رو اعلام کنید امیدوارم روسفیدمون کنه