نویسنده |
پیغام |
farshad
کاربر فعال
|
ilanji نوشته است: سلام دوستان خواهش میکنم به این عکسها دقت کنید بنظر میرسه دوستان گلم همه فایل sascho_tr_pcb1_mirror بصورت مستقیم و باستفاده از روش چاپ با کاربن استفاده کردن آیا من هم باید برای چاپ با کاربن و ماژیک زد آب از همین فایل استفاده کنم یا از فایل sascho_tr_pcb1 خواهش میکنم منو از شک درارید نمیدونید چقد عاشق این سایت شدمو واسه ساخت این دستگاه چقد مشتاقم دوست گلم سلام من تا حالا فیبر ساشو رو شش بار ساختم و هر بار بهتر از قبل دراومده.اطلاع زیادی در مورد روش ماژیک ندارم.شما چرا به روش اطو درستش نمی کنی؟خیلی خیلی راحته.تنها چیزی هم که لازم داره یه عکس فیبر هستش که باید بزنیش رو کاغذ نیم گلاسه(پرینتر لیزری باشه که همین دستگاه های فتوکپی هم الان بیشتر از این نوع هستن)و یه اطو.فقط حواست باشه مثل من اسیدت کهنه نباشه که مثل همین عکسی که شما از مدار اول من گذاشتی یه قسمتهای مس خراب شه.(چون اسید خراب شده بود چهار بار انداختمش تواسید که بار آخر اینجوری شد) توفایل ساشو هم توضیحاتشو مهندس لطف کردن"فیبر 134 در 76 میلی متر - تصویر اصلی برای استفاده در روش اطو و تصویر میرور برای روش ماژیک می باشد" اینم آموزش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 3 تیر1392 - 9:31pm |
|
|
3pich
تاریخ عضویت: جمعه 24 خرداد1392 - 7:28pm پست: 20 محل اقامت: تبريز
|
سلام به همه اساتيد بزرگ اول بابت پيش داوري روز اول ورودم به انجمن از همه معذرت ميخوام بعدشم بابت توضيحات كامل در مورد ساخت مدار از اساتيد و اعضا ممنونم من مدار رو ساختم مشكلي در موردش نداشتم اما فقط خواهش ميكنم زودتر در مورد ساخت لوپ توضيحات بيشتري بديد چون اينطور كه ديدم هركس داره با ه روش ميسازه البته اگه پيش داوري نباشه ممنون از همه
همگان همه چيز دانند و همگان هنوز به دنيا نيامده اند
|
دوشنبه 3 تیر1392 - 11:41pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام اقا حمید من تمام قطعات رو مونتاژ کردم و لوپ فرستنده و گیرنده رو درست طبق اون چیزی که تو پی دی اف گذاشتین وصل کردم و ولوم ها رو هم درست وصل کردم ولی مسقیم روی برد لحیم نکردم با سوکت یک طرفشو به برد وصل کردم طرف دیگه رو رو ولوم لحیم کردم وقتی باطری رو وصل کردم از بلندگو صدای پارازیت میاد و ولوم ها درست کار نمیکنند ولی کلید سه پایه رو که جهتشو تغییر میدم میتر با سرعت به سمت راست میاد اشکال من از کجاست؟ اگه شد یه عکس هم میزارم از روش وصل کردنم احتمال داره که ولوم ها رو با سیم افشان نازک از برد تا ولوم کشیدم پارازیت داشته باشه؟ من هیچ تغییری تو رنج وسایل ها ندادم همون چیزی که تو پی دی اف بود بدون تغییرات انجام دادم مقاومت ها هم همه یک در صد خطا هستن نمیدونم مشکا کجاست و باید ازکجا شروع کنم به رفع ایراد کمکم کنید
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 5:03pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان اگه کسی دستگاهش واقعا کار میکنه خواهش میکنم یه عکس با کیفیت از پشت و روی بردش بگذاره.ممنونم
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 7:18pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
mojtaba gold نوشته است: سلام اقا حمید من تمام قطعات رو مونتاژ کردم و لوپ فرستنده و گیرنده رو درست طبق اون چیزی که تو پی دی اف گذاشتین وصل کردم و ولوم ها رو هم درست وصل کردم ولی مسقیم روی برد لحیم نکردم با سوکت یک طرفشو به برد وصل کردم طرف دیگه رو رو ولوم لحیم کردم وقتی باطری رو وصل کردم از بلندگو صدای پارازیت میاد و ولوم ها درست کار نمیکنند ولی کلید سه پایه رو که جهتشو تغییر میدم میتر با سرعت به سمت راست میاد اشکال من از کجاست؟ اگه شد یه عکس هم میزارم از روش وصل کردنم احتمال داره که ولوم ها رو با سیم افشان نازک از برد تا ولوم کشیدم پارازیت داشته باشه؟ من هیچ تغییری تو رنج وسایل ها ندادم همون چیزی که تو پی دی اف بود بدون تغییرات انجام دادم مقاومت ها هم همه یک در صد خطا هستن نمیدونم مشکا کجاست و باید ازکجا شروع کنم به رفع ایراد کمکم کنید سلام شما فرکانس احتمالا داری که کلید سرچ-ادجاست کار میکنه. این خوبه تبریک. شما یه اسکلت درست کن طبیعیه تا وفتی که نتونی لوپ هارو نال کنی ولوم هات به درستی کار نمیکنن. فیبرو دستکاری نکن. پشتشو با الکل تمیز کن. لوپ ها رو هم شیلد کن مواظب باش جایی رو نسوزونی که پیدا کردنش مکافاته. ترانزیستورها و بقیه قطعات اگر بهشون فشار فیزیکی بیاد پایشون کنده میشه پس حواست به اونها هم باشه.
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 8:00pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
3pich نوشته است: سلام به همه اساتيد بزرگ اول بابت پيش داوري روز اول ورودم به انجمن از همه معذرت ميخوام بعدشم بابت توضيحات كامل در مورد ساخت مدار از اساتيد و اعضا ممنونم من مدار رو ساختم مشكلي در موردش نداشتم اما فقط خواهش ميكنم زودتر در مورد ساخت لوپ توضيحات بيشتري بديد چون اينطور كه ديدم هركس داره با ه روش ميسازه البته اگه پيش داوري نباشه ممنون از همه سلام دوست عزیز من که همونجوری که تو صفحه اول هست ساختم. سر در گم نشو پون این مدار مساله مجهولی نداره. تو صفحات قبل هست نتونستی بگو برات پیدا کنم من قبلا ساختم نیست الان ععدش یادم نیست. با چه لوپی میخوای بسازی؟
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 8:03pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام ممنون از کسانی که برای این سایت زحمت میکشن من تمام مراحل رو تمام کردم وقتی اومدم تست کنم از بلندگو خش خش و پارازیت پخش میشد که با آقا مجتبی حرف زدم گفت دستگاهت داره درست کار میکنه باید لوپ ها رو رو اسکلت بزاری و نال کنی لوپ ها رو تا بعد کار کنه من چند تا عکس از پشت و روی فیبر با لوپ ها میزارم تا اگه مشکلی دیدین بهم بگین چون فردا قراره بزارمش رو اسکلت من اول ولوم ها رو سیم هاشو بصورت سوکتی درست کرده بودم بعد متوجه شدم نویز ایجاد میشه از سیم شیلد جنس خوب استفاده کردم و بعد سیم هاشو به جای سوکت ها لحیم کردم و روش چسب گرم ریختم که نویز نده و لوپ ها رو اول با زر ورق شیلد کردم و با یه سیم نازک تلفن روشو بستم که حسابی شیلد کار کنه و بعد با چسب برق عایقش کردم و لوپ گیرنده رو با سیم rg59 به برد وصل کردم و سیم فرستنده رو هم از سیم rg 59 ترکیبیکه یه سیم برق دارهبه بردوصل کردم تو عکس هستش زیر فیبررو هم باید باتینریه دور تمیز کنمبعد تو جعبه بندازم باز از آقا حمید و اقا مجتبی تشکر میکنم
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:29pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
اینم عکس از پشت فیبر دو سه بار چک کردمش با میکروسکوپ که اتصالی نداشته باشه و یبار هم حسابی قلع کاریش کردم که پایه ها قلع داشته باشه
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:34pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
اینم عکس از لوپ
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:37pm |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
اینم از قسمت اتصال لوپ ها به برد - اینم بگم من بجای ترانزیستور j113 از ترانزیستور pn4392 استفاده کردم و پایه هاشو این عکسی که آقا حمید گذاشته بودجا زدم ولی خیلی جای پایه ها سخت بود رو برد جا زدنش
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 10:42pm |
|
|
|