نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
دورۀ همچین سیستم های مخکارگیری دیگه سر اومده ، باید فراتر رو نگاه کرد !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 19 اردیبهشت1392 - 8:41am |
|
|
oshin
کاربر فعال
|
محمد راست میگه دوستان میشه
|
یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 1:10pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
اشین جان شما اطلاعاتی دارین
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 10:41pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
در سایتهای خارجی میگشتم که دیدم .... بله انگار میشه.اما من اینجا سکوت میکنم تا دوستان هم فعالیت داشته باشن تا متوجه بشن چیو دسته کم گرفتن.انگار مینرو هم از این قابلیت ایتفاده میکنه وکسی کاگه کنجکاو باشه به این قضیه پی میبرهه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 26 اردیبهشت1392 - 9:37am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
|
پنج شنبه 26 اردیبهشت1392 - 2:06pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
عالی بود
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 8:53am |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
محمد جان این یک دستگاه گیرند vlf که مجهز به فیلتر پایین گذر و فرکانسهای vlf نظامی نمیتونه توش تداخل ایجاد کنه سازندش این دستگاه رو نصبت به گیرنده های vlf دیگه تغیر داده و تو نوع خودش ساختارش عالیه فقط باید طبق اون چیزی که دوست داری آنتن رو تغیر بدی تا سیستم جستجو تغیر کنه و اینم بگم رو فرکانسهای خاص خودش کار میکنه . خوب حالا شما نیاز به یک فرستنده داری که مکملش بشه حالا چه ژنراتور زمینی چه تلسکوپی چه فریت و هوایی و غیره اونم مدارش زیاده تو اینترنت . تنها چیزی که مهمه فیلترهاست که میتونه یه فرکانس رو دقیق کنه و پایدار در شرایط مختلف کاری همونطوری که Wilfried Fritz تو این مدارش انجام داد که یکسری از فرکانسهای vlf رو بگیره و یکسری رو نگیره . http://www.vlf.it/fritz/pocketrx.html
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 9:21am |
|
|
alonejax
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 30 فروردین1392 - 3:54am پست: 70 محل اقامت: وطنم ایران
|
دوست من این دستگاه ها بر مبنای اصول رادار ها کار میکنند باتنظیم فرکانس میتونی هدفت رو مشخص کنی ولی بهت نقطه نمیده! اگه هم بخوای آنتنی بمنظور نقطه زنی درست کنی باید بدونی که طول خیلی زیادی نیاز داری 5500hz حدود 5500 متر! میتونی برای استفاده از امواج vlf ردیابی با ابتکاری شبیه ردیاب انجمن درست کنی!
عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند.
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 2:17am |
|
|
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
جونم محمد منم خیلی فکر کردم عاشق این جور کارا ولی حالا زیاد وقت ندارم . به نظر من میشه کاری کرد من وقت کنم یک ماه دیگه میام کار کنیم روش
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 3:49pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
|
من نمی دونم چرا همه دنباله یه چیزه امادن بابا یکم شما هم کمک کنید باورر کنید ادم به هر علمی بخواد میتونه برسه.این انجمن هم داره کم کم سریالی میشه البته این انتقاد از من مدیرا خواهشا گوش بدن. یادمه تو انجمن مهدی حمید اقا دنباله یه فرکانس میگشت که اخر صداش در اومد و گقت چرا مهدی با این که بلده اما حرفی نمیزنه اما امروز من احساس میکنم خود حمید جان این سوالو جوابشو خیلی راحت بهش رسیده...متوجه منظورم که هستین.اما اشخاصی هستند هنوز که واقعا می خوان کمک کنن.واسه چی این حرفارو گفتم چون شخصی مثله همین اقا REZA VIR دستگاه 12 رگولاترو داره ولی نمیاد کمکی کنه البته هر کسی هر جور دوست داره رفتار میکنه و در دادن اطلاعات اصراری نیست.در همین چند پست قبل حمید جان من فکر نمیکنم شما ندونید که چه انتنی میتونه امواجه جهت دار پخش و دریافت کنه.اما گفتی نمیشه.اینا ادمو ناراحت میکنه.نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم یا....بی خیال با این حرفا کار به جایی نمیرسه.دنباله بحثمو میگیرم. من الان به نتایجه واقعا جالبی رسیدم در مورده دستگاه بالا اما خیلی ها گفتن نمیشه مثلا در تصویره پایین نگاه کنید چی نوشته شده؟؟اما این فقط یکی از نتیجه ها بود نمیگم کاره شاخی کردم نه اما چون خودم بهش رسیدم کلی حال کردم.و اما واسه موضوع بالا اگه دوستان کمک کنن میشه کارایی کرد که دیگه نقطه دقیقه یه فلزو پیدا کرد.و اینکه در مطالعه امر فلزیاب پالسی هم به نتایجی رسیدم که اگه درست باشه برد هر فلزیابیو میشه خیلی خوب زیاد کرد.بدونه کم شدن ثبات
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 1 شهریور1392 - 12:53pm |
|
|
|