Meidi669 نوشته است:
خواهش ميكنم داداش اينجا محل تبادل اطلاعات مفيده،من تا جايي كه بتونم در خدمتت دوستان هستم
خدمت محمد ايرج عزيز عرض كنم كه قيمتش هنوز مشخص نيست ولي شايع شده بود كه قيمت توباكس گرونه (در حد tm808)از اونجايي كه قيمت لوپ deus در اوايل حدود ٥٥٠ دلار بودو قيمت دستگاه هم حدود ٢٠٠٠ دلار،تو اروپا و امريكا،،ولي تا شركت اعلام نكرده نميشه قطعا نظر داد
خدمت داداش علي هم عرض كنم كه تا اونجايي كه من ميدونم سنس ايتراك براي انگشتر يا گوشواره طلا نسبت به deus ضعيف تره و ايتراك حساسيت خوبي نسبت به نقره داره و ايتراك به silver magnet معروفه ،از نظر تفكيك كلي و vdi ايتراك و ctx جزء برترينهاي vlf هستند
سنس deus خوبه ولي id بعضي مواقع بالا و پايين مياد ولي صداي سنس واضح هستش
Deus تو تفكيك آهن بزرگ مشكل داره و بعضي مواقع بجاي فلز غير آهني سنس ميشه
از نظر وزن deus بسيار سبكه و شما ساعتها بدون خستگي ميتونيد باهاش كار كنيد
آقا Meidi669 عزیز، توی خط سوم از آخر گفتین "سنس deus خوبه ولي id بعضي مواقع بالا و پايين مياد ولي صداي سنس واضح هستش"
آیا vdi در مواجهه با
حلبی این تغییر ناگهانی رو داره؟ اگه تارگتی که شما سنس کردین حلبی باشه میشه این استدلال رو کرد:
حلبی از آهن و قلع تشکیل شده، قلع جزو فلزات غیرآهنی هست و آهن هم جزو فلزات آهنی، در نتیجه دستگاه در مواجهه با حلبی هم یک شی آهنی و هم یک شی غیرآهنی رو سنس کرد و دلیل بالا و پایین رفتن vdi فکر میکنم همین باشه
در مورد آهن گالوانیزه(آهن-روی) هم باید احتمالا همینطور باشه
نظر خودتون چیه دوست عزیز، در مواجهه با حلبی یا آهن گالوانیزه، عدد vdi دو عدد رو نشون میده یا بیشتر از دو عدد؟ و آیا این دو عدد در شرایط مختلف برای حلبی ثابت هست یا تغییر میکنه؟
با تشکر