نویسنده |
پیغام |
A63azari
کاربر فعال
|
منو ال متال با منو قسمت تفکیک ی مقدار متفاوته...از نظر توضیحات منو به سیدی دستگاه یا یوتیوب پنج پارت اموزش خود گرت هست....ولی در مورد تنظیمات نیاز به ی اپراتور هست...تجربه من این دو هفته به این صورت میگم...تست هوایی برای پنج النگو در حالت تفکیک 70سانت و در حالت ال متال 80 ولی در تست خاک در حالت تفکیک 25سانت،ودر حالت ال متال 40سانت....این عمقی نیست که ما به دنبالشیم..من بدنبال ی متر تا یک نیم هستم..دیروز در ی قبرستان بودم ک اجر رو میزد،در حالت رلیک نمیزد...ولی کار خیلی سخت کرد...با ی پین پوینتر چک کردم و واقعان اجر فلز داشت...
|
یکشنبه 25 تیر1396 - 4:00pm |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
A63azari نوشته است: منو ال متال با منو قسمت تفکیک ی مقدار متفاوته...از نظر توضیحات منو به سیدی دستگاه یا یوتیوب پنج پارت اموزش خود گرت هست....ولی در مورد تنظیمات نیاز به ی اپراتور هست...تجربه من این دو هفته به این صورت میگم...تست هوایی برای پنج النگو در حالت تفکیک 70سانت و در حالت ال متال 80 ولی در تست خاک در حالت تفکیک 25سانت،ودر حالت ال متال 40سانت....این عمقی نیست که ما به دنبالشیم..من بدنبال ی متر تا یک نیم هستم..دیروز در ی قبرستان بودم ک اجر رو میزد،در حالت رلیک نمیزد...ولی کار خیلی سخت کرد...با ی پین پوینتر چک کردم و واقعان اجر فلز داشت... لوپ 45 دتچ یا توباکس به نظرت چطوره.من فقط 9.5 اینچی رو دارم.این فیلمای یوتیوب تبلیغاتیه یاتوباکس ثبات نداره کار کرد.؟
|
یکشنبه 25 تیر1396 - 7:04pm |
|
|
A63azari
کاربر فعال
|
در مورد لوپ متعامد یا توباکس، من دارم...در مورد کارکردش خوبیش اینکه سطحی نمیگیره،مثلن انگشتر نمیگیره ولی انقدر که دوستان اینجا گفتن عمق زیادی نمیزنه...تست خودم ی قوطی رنگ در یک متری گرفت...ولی دوتا عیب بزرگ داره..اول اینکه زیاد سبک نیست و از کت وکول میافتی..دوم اینکه به شدت به تغیر ارتفاع کم واکنش نشون میده و بالانس بهم میریزه...مسیرت باید صاف باشه،یخورده بالا پایین تمومه...اینکه دوستان میگن برا قبر خوبه من موافق نیستم....چون حجم ان جنس اگه کم باشه در عمق یک متر یکم سخته با توباکس....بماند که توباکس تفکیک تعطیله.در چند روز اینده میخوام در یک قبرستون که خنجر هست تست کنم جواب میده یا نه...لوپ 9 به نظر من با لوپ 12.5زیاد تفاوت نداره...حداقل تو تست هوایی و زمینی که خودم انجام دادم به این نتیجه رسیدم...ماکزیمم ده سانت....در مورد لوپ 18 تستش رو دیدم امیدوار کنندس...دنبالشم که بگیرم چون با این لوپا به نتیجه نمیرسیم...من یکم گول توباکسش رو خوردم و نظرات اولیه دوستانی که نوع تنظیماتی که گفتن با این نوع دستگاه هم خونی نداره...وگرنه ماینلب میگرفتم...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 25 تیر1396 - 8:26pm |
|
|
A63azari
کاربر فعال
|
نخرید این دستگاه دوستان...ماینلب بگیرین...والسلام...
|
سه شنبه 27 تیر1396 - 6:33pm |
|
|
hamid f
کاربر فعال
|
دوستان من این دستگاهو دارم متاسفانه وقتی لوپ رو بهش وصل میکنم کلا صدای زر زر پشت سر هم میده و هیچی رو هم سنس نمیکنه ولی وقتی لوپ رو جدا میکنم صدای اضافی قطع میشه؟ کسی میدونه ایراد از کجاست لوپ هم ظاهرا سالمه
|
چهارشنبه 28 تیر1396 - 11:50pm |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
hamid f نوشته است: دوستان من این دستگاهو دارم متاسفانه وقتی لوپ رو بهش وصل میکنم کلا صدای زر زر پشت سر هم میده و هیچی رو هم سنس نمیکنه ولی وقتی لوپ رو جدا میکنم صدای اضافی قطع میشه؟ کسی میدونه ایراد از کجاست لوپ هم ظاهرا سالمه چه لوپی استفاده میکنی؟ با یه لوپ دیگه تست کن اگه داری.
|
پنج شنبه 29 تیر1396 - 1:14pm |
|
|
hamid f
کاربر فعال
|
لوپش کوچکه قطرش حدودا 20 سانت میشه حقیقتش لوپ دیگه ندارم باهاش تست کنم
|
پنج شنبه 29 تیر1396 - 10:27pm |
|
|
A63azari
کاربر فعال
|
دوست عزیز وقتی لوپ از دستگاه جدا باشه و دستگاه رو روشن کنید صدای دستگاه در میاد...و زمانی لوپ وصل صداش در نمیاد...لوپ وصل کردید دکمه پاور رو نگه دارید تا صدای ریست بیاد ببینید همچنان ادامه داره
|
جمعه 30 تیر1396 - 11:26am |
|
|
hamid f
کاربر فعال
|
سلام لوپ که وصل نیست صداش در میاد مثلا رو منو که میرم قشنگ صدای سخنگو شنید میشه ولی وقتی لوپ رو وصل میکنم دیگه فقط صدای زر زر بلند میاد اصلا سنسهم ندارم ریست فکتوری هم چند بار زدم
|
جمعه 30 تیر1396 - 4:59pm |
|
|
A63azari
کاربر فعال
|
من احتمال میدم از سیم لوپ یا فیش لوپ باشه..
|
شنبه 31 تیر1396 - 9:12pm |
|
|
|