hafez نوشته است:
پس با این حساب هیچی به هیچی شد
دوست عزیز کلا در مورد دستگاهایی که با میکرو برنامه ریزی شده حالا چه فلزیاب باشه چه میکروی ماشین لباسشویی و غیره
به احتمال 99 درصد قفل هستند و بجز هک به روش بالا راهی ندارند. میکرویی که با صدها میلیارد هزینه ، برنامه ریزی شده و متخصصین زیادی روی ان کار کرده اند، اطلاعات داخل ان انحصاری در اختیار ان شرکت می باشد و مفت و مجانی در اختیار همه نمیگذارند. این موضوع در مورد هر دستگاهی که ارزشمند باشه صادقه . متاسفانه دوستان فکر میکنند اطلاعات مهم را به همین اسانی میتوانند بدست بیاورند . وقتی ما این مسئله ساده را نمیدانیم و دقت نمی کنیم قطعا از هک ان هم عاجز و ناتوان هستیم. اگر کسی توان هک میکرو را داشته باشه میره لورنز یا دستگاهای غیر فلزیابی که میلیارد تومان ارزش داره را هک میکنه و بدون ترس و لرز از این راه درامد کسب میکنه و میلیاردر میشه.به عبارتی وقتش را هم روی این چنین دستگاها هدر نمیده
بدرود
در ضمن اینچنین تایپیک ها تیریست در تاریکی و اهداف گوناگون خاص خودش را داره بنابراین وقتتون را بیخود هدر ندین
حتی خواندن چنین موضوعاتی به نظر من کراهت داره
چون اگر به فرض من یا دیگری میکرو را هم هک کنه در اخر کل اطلاعات در اختیار عموم قرار نمیگیره
امیدوارم گرفته باشین
با ارزوی موفقیت برای دوستان که بتوانند اطلاعات را از طریق هک بدست بیاورند و در اختیار عموم بگذارند و از همه مهمتر ثابت بشه برداشت من اشتباهه