yahooo نوشته است:
عجب حرفایی حاج اقا
امشب نیامدی مسجد ندیدمت
موید باشید انشالله
پس حاج اقا RQ70 امریکایی را که بچه ها تمام قفلهاشو شکستند چی ؟ ! اونم پس حرامه
در صورتیکه هک و مهندسی معکوس rq70 قدرت فنی ما را به رخ دنیا کشاند.
اگر کسی بتونه میکرو یا ای سی را هک کنه این به نظر من end قدرت ،end مردانگی ،end سواد، و end معرفت و end هر خصلت خوب دیگه ای است. دنیا داره سر ما کلاه میگذاره و هر چه بدبختی میکشیم از انگلیس خبیثه
وقتی جنس بنجل چینی میخری فکر میکنی اونها چطوری کار میکنند ؟ اکثر شرکت های چینی از اطلاعات شرکت دیگه ای استفاده کرده (حالا یا با اجازه یا بدون اجازه و با استفاده از قدرت هک
) . پس اون جنس چینی را هم نخرید تا بشه عند شرافت و مردانگی
مرد حسابی شما باور نکن ار کیو 170 بخاطر نقص فنی افتاد تو خاک ایران اینا همش افسانست...بابا یکم به خودتون بیایین .اون بدلی هم که ساختن از کجا معلوم همه خصوصیات ار کیو رو داشته باشه. مادام اینکه طرحش فقط ارکیو باشه
من از اخلاق و شرافت حرف می زنم نه از مذهب.جالب شما فرق اخلاق و مردانگی رو با مذهب نمیدونید.فکر می کنید فقط تو اسلام اخلاق و مردانگی و حلال و حرام هست
ما تو تولید یه ای سی یا خازن یا مقاومت و دیود موندیم و داریم از چین درجه 3 وارد می کنیم اونوقت شما از کپی هواپیمای امریکایی حرف می زنید
دوست عزیز چرا شما باور نمی کنید ما واقعا جهان سوم هستیم .هنوز هم عقاید خرافه داره مردم مثل خوره می خوره.اون هایی که واقعا این قدرت هک دارن نیازی به این انجمن ندارند.و کارشون می کنند.
در ثانی فکر کنم یه نگاهی به تاریخ عضویت خودتون و بنده بندازین یکم از این متلک هاتون کم می کنید.بنده نه نیازی به مدارات این چنینی دارم نه حوصله هک دارم.هم علم مدارت پالسی و هم مدارت وی ال اف دارم و ...رو دارم و به اندازه سنتون بنده مدار طراحی و منتاژ کردم .پس بیشتر از سنتون نحرفید.
ضمنن بنده نه وقت و نه حوصله جر و بحث دارم.اگه سوالی از مدارات فلزیاب دارید بپرسید جواب میدم.ولی حوصله حاشیه ندارم.
یا حق موفق و سربلند باشید