ganbari نوشته است:
:^o
اولا سطر 4 کلمه میگره غلط املایی دارین.این غلط املایی ها فقط اشتباه تایپی هست
ثانیا حرف ستاره نیست اکثر دوستان بنده رو میشناسند و خیلی ادم کم حرفی هستم شما اگه یه بلوک دیاگرام از یه مدار پالسی ساده برام بکشید و هر قسمت مدار دقیق توضیح بدید که چیه بنده دیگه جلوی شما حرف نمی زنم.و لاقل میفهمم چیزی از الکترونیک سرتون میشه.تا شب منتظرم
یا حق
برادر عزیز : توی کدام جمله من مدعی شده ام که از مدار پالسی چیزی میدونم ؟ من از الکترونیک هیچی نمیدانم یک هکر تازه واردم . همین . تازه از فلزیاب و اینجور چیزا هم چیزی بدونم اطلاعات حرفه ای و اصل کاری را در اختیار کسی نمیگذارم و به صورت سر بسته همیشه صحبت میکنم. دیگه این به خود طرف بستگی داره . اگر واقعا توانش را داشته باشد یک نکته بس است و طرف میره دنبال کار
متاسفانه شما بحث را به بیراهه کشاندید . اول حرف از کشیدن اطلاعات میکروی قفل شده به میان امد و موضوع تاپیک هم همینه !!!!
شما گفتید این از نظر اخلاقی و جوانمردانگی درست نیست و حرف اخلاق و معرفت و ............ این چیزا را اوردید وسط .
من این حرف شما را قبول ندارم و به شوخی جوابتان را نوشتم . نه شما را میشناسم و نه دشمنی دارم برادر من. هیچ کسی نمیتونه مدعی باشه که در رشته ای خصوصا الکترونیک بر همه چیز اشراف کامل داره . من مدت زیادی نیست توی این انجمنم ولی به جرات میگم و حتی میتونم ثابت بکنم خیلی از مسائل حرفه ای این فلزیاب را حتی شما و حرفه ای تر از شما هم نمیدانسته و نمیداند و اولین بار فرد دیگه ای که یک کاربر عادی و تازه وارد بوده برای همه بیان کرده . پس نه به ستاره ات بناز و به من یا دیگری بگو تازه وارد
و نه به مدارات بی ارزش پالسی دست ساز نیم متر برد ! بفرض بدانی این قسمتش چیه ان قسمتش چیه ! ولی نتوتی یک مدار درست و حسابی مثل مهندس حمید طراحی کنی چه فایده (افتابه و لگن هفت دست ،شام و ناهار هیچی )
اینجا یک محیط علمی است و نیاز به بحث اخلاقی نیست که من یا دیگری انرا بخواهیم وسط بکشیم . اگر کسی اخلاق نیاز داشته باشه سایت های متنوع دیگری هم هست
من هم اگر بحث اخلاقی نیاز داشته باشم میروم یک سایتی که موضوعش اخلاق باشه !
فدای شماتیک و دیاگرام پالسی ات داداش - اقای قنبری موفق باشید انشالله
....................................................................
بعضی از دوستان دیگر متاسفانه مهندسین خود این مملکت را دست کم گرفته اند و فرمودند تو پراید مانده اند
! نمونه عینی اش را می بینید فراوان است مثل دانشمندان ایرانی چه داخل کشور و چه انهاییکه خارج از کشور هستند و ....... .
وارد جزئیات ار کیو نشیم بهتره و کاری به جزییات نداریم که از کجا امد و به کجا رفت ؛ ولی وقتی مدعی هستید RQ70 توسط مهندسین ایرانی رمز گشایی نشده به نوعی همه مهندسین این مرز و بوم را زیر سوال می برید حتی به نوعی سواد و خلاقیت انها را هم منکر میشید . در جواب چه میشه نوشت ؟؟؟؟؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! منظور من دفاع از ح و ...... اینجور مسائل نیست و صرفا هدف من دفاع از علم و خلاقیت ایرانی جماعته . حالا شما بروید اب به اسیاب دشمن بریزید یا حرفای bbc خبیث را بیان کنید
و لپ مطلب را متاسفانه نمیگیرید منظور طرف چیه
انشالله منبعد نه من شماها را اینجا ببینم و نه شماها منو . برای ان زندانی پدرسوخته هم راه هست برای رسیدن به خدا
برین بچسپید به اپدیت جدید مهندس که بزودی میاد. با این بحث ها وقت خودتان را هدر ندید.