جواد64 نوشته است:
درودبرمهدی عزیز
اگر امکان داره یه تصویر نشونم بدین ممنون میشم .
البته باید ختمتتون عرض کنم که به تازگی متوجه شدم انتنهاروبد نگه میدارم دردوحالت تست کردم که نتایج باهم فرق داشتن دریک حالت ازحرطرف به مرکزنزدیک میشم 2قیچی دارم بعضی مواقع 3قیچی یکم توش گیج شدم
دریک حالت که انتنارونگه میدارم یک قیچی اونم درمرکز
بهرحال ازراهنمایی ممنونم
سلام دوست عزیز من ، طبق حرفهایی که ازت اینجا دیدم ، بهت پیشنهاد میکنم اول یه فلز هر چند سطحی در محیط رو با آنتن خالی سنس کنید ، بعد با نقطه زن بیرون بیارش ، من بارها به رفقای خودم در زمینه ردیاب گفتم که هیچ فرقی در ردیاب های مکانیکی با هم وجود نداره ، ردیاب دستی فقط یک محدود کننده هست، البته تجارب میدانی یکسری جاها به فریادت میرسه و کمکت میکنه .
فرق بین میدان ایجاد شده از یک حفره با یک فلز فقط در همون حجم گیری سطح مشخص میشه ، مطمئن باش یک اتاق مثلا ۲ در ۲ ، محدود سطحی که بهت میده شاید حدودی به اندازه مثلا ۵ در ۵ باشه، که از ۴طرف هم باید قیچی بده. که این محدوده با محدوده یک فلز به اندازه یک سکه خیلی فرق میکنه .
گرچه شما به اصطلاح خودتون توماسی رو رد کردید ، ولی توماسی به سبک جاروبی یا پرتابی دقیق ترین میدان ها رو میتونه مشخص کنه ، البته در محدود کردن باز هم ۲ تا آنتن خالی به صورت الرود بهتر جواب میده .
ولی در کل ردیاب یعنی پیدا کردن یک بی نظمی یا نامتعارف محیطی ، نسبت به محیطی که داخلش هستید
ببین اون تصویری که شما ازسبک قیچی شدن آنتن از اون تپه دادید ، گیج کننده هست ، که بیشتر به پخش بودن چن فلز سطحی میخوره تا کانال .
حالا یا شما درست محدوده گیری نمیکنید یا آنتن گیری توی دستتون ایراد داره ، در کل هر حدودی که از یک میدان فلزی یا خلاء میخاید مشخص کنید ، آنتن سعی در پایداری خودش در اون محدوده داره ، نه اینکه شروع به بازی بازی کنه .
من تقاضایی که ازت دارم اینه که در یک محیط دیگه یک فلز رو اول با آنتن بگیر ، بعد با نقطه زن بکشش بیرون ، حتی یک فلز ضایعاتی سطحی ،و حرکت آنتن رو روی اون نقطه و محدوده رو به دقت از ۴جهت برسی کن ، اگر این کار رو نکنی مجبور به حفاری های پی در پی میشی که خیلی زمان میبره .
من صرفا بالای ۱۵ سال تجربه آنتن زدن خودم رو دارم بهت میگم ، ما هم زخم خوردیم توی این مسیر به عناوین مختلف با سیستم های مختلف .
از مکانیکی تا بایونیک ها و....
از انواع اسکنرها
و هر آنچه فکر کنی ، امروز اگر هم چیزی تایپ میکنم ، صرفا به خاطر اینه که اون مسیر پر پیچ و خم ردیاب خیلی خیلی زمان بر و هزینه بر هست .