hamed_cruiser نوشته است:
خب جاوید جان.این مطلب را در جهت اون هاله ای که میگفتید نمیدونید چی هست و کشفش کرده بودید میگذارم.توضیحات تقریبا علمی گذاشتم و اگر کسی کاملا علمی را بخواد بگه تا فرمول نویسی کنم.فقط این را بگم که فلز طلا در لایه 6 انرژی خودش یک الکترون داره.که بقیه خواص ترکیب و تجزیه را در شیمی دبیرستان خوندیم و کسی خواست براش توضیح میدم. این هاله ای که شما فرموده بودید به دلیل وجود جیوه در خاک هست.جیوه تمایل فوق العاده بالایی به جهت ترکیب و تجزیه با فلزات داره .جای مباهاته که شما به این خوبی این را فرمودید و خیلی هم عالی. در ترکیب جیوه با فلزات که اسم اون ملغمه هست ایزوتوپ جیوه به وجود میاد و هاله اطلاف فلز دیده میشه.
ميكروارگانيسم ها در آب و خاك سبب تشكيل متيل جيوه مي شوند
جيوه بر اثر انحلال از كانسارها و آنومالي ها و باطله هاي معدني و كانه آرايي و فعاليت هاي آتش فشاني وارد خاك و آب مي شود.
جيوه غيرآلي از كانسارها، فعاليت هاي معدن كاري، سوزاندن ذغال سنگ و پس ماند كارخانجات حاصل مي شود.
خاک مخلوطی منفصل از کانیها و سنگ دانه ها و بقایای مواد آلی (گیاهی- جانورزی) است که فضاهای خالی آن توسط آب و هوا پر شده است و معمولا قسمت سطحی زمین را ی پوشاند. و معادل لاتین Soil می باشد.
فرض کنیم که یک تو.ده سنگی، مثلا گرانیت روی سطح زمین قرار گرفته است. این توده سنگی در اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی مثل تاثیر دما، آب های جوی، باد و ... هوازده شده و به قسمت های کوچک و بزرگ خرد می شود و بعد از تاثیر دیگر فرآیندها و سپری شدن زمان زیاد، به خاک تبدیل می شود. نرخ تولید خاک به صورت طبیعی خیلی کم بوده و در حدود 1 سانتیمتر در هر 100 سال است
میل ترکیبی طلا با جیوه زیاد است و یکی از روشهای جداسازی طلا از سایر ترکیبات است.
ترکیب هر فلز با جیوه را ملغمه گویند. میل ترکیبی طلا با جیوه زیاد است و یکی از روشهای جداسازی طلا از سایر ترکیبات است. برای جداسازی طلا از جیوه تبخیر می شود و طلا باقی میماند.
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
به هر آلیاژی از جیوه، مَلغَمه یا آمالگام (به انگلیسی: Amalgam) گفته میشود.[۱]
به سخن دیگر ملغمه ترکیب جیوه-فلز است که ممکن است مایع یا جامد باشد. از ملغمهها معمولاً در پر کردن دندان بهره میگیرند.
جستارهای وابسته
جیوه دارای دو ظرفیت ترکیبی مهم است، جیوه (I) و (II). البته جیوههای با ظرفیت بالاتر هم شناسایی شدهاست اما چندان مهم نیستند. برای نمونه فلوئورید جیوه (IV) ترکیبی است که در شرایط بسیار ویژه بدست میآید
رسوبهای جیوه در سراسر زمین پیدا میشود، اما بیشتر به صورت شنگرف (سولفیدهای جیوه) این رنگدانهٔ قرمز شنگرفی بیشتر از راه کاهش شنگرف بدست میآید. شنگرف بسیار سمّی است بویژه اگر گرد و غبار آن بوییده یا خورده شود. راه دیگر مسمویت جیوه قرار گرفتن در برابر ترکیبهای حل شدنی جیوه در آب است مانند کلرید جیوه(II) یا متیلجیوه، تنفس بخار جیوه یا خوردن خوراکهای دریایی آلوده به جیوه.
درود بر شما
حامد جان در فلزی که توی یک گور بود و ردیابی کرده بودم 30 گرم از اون بدست من رسید که جنس اون برنج می باشد وزن قبل از حفاری 10 کیبو زده بود وزن یک هفته بعد از حفاری شد 5 کیلو در ضمن قبل از اینکه فلز را روی خاک اندازه گیری کنم با اب اون را تمیز شسته بودم و بعد از گذشت 40 روز وزن این فلز به 30 گرم که وزن واقعی خود فلز بود رسید خوب با این تجربه دیگه میشه گفت که فلز چسبیده به خاک یون اطراف خودش تشکیل میده
جیوه و مواد شیمیایی دیگه فکر نکنم نقشی در تشکیل هاله یون به این صورت داشته باشند اخه همه جا که جیوه نیست یا نوع خاکها با هم متفاوت هستندو در کل جیوه و مواد شیمایی و نقش اونها نمیتواند عمومیت داشته باشد و بیشتر به طور خاص دیده می شود.در مورد این هاله یه نفر در سایتی مطلبی گذاشته که با نظر من تقریبا یکی هست و من قبلا اون را کپی کرده که الان این متن را اینجا می گذارم.هر چند که این فرد اشاره خوب کرده ولی باز هم نتونسته درست و حسابی مسعله را باز کنه
: دستگاه های فلزیاب و توانایی آنها در یافتن فلزات قدیمی اکسیده شده و پاتین بسته
باید خدمت دوستان عرض کنم هر جسمی که رسانا باشه و تحت تاثیر میدان مقناطیسی قرار بگیره خواصیت اون رو به خودش میگیره مثل آهن وآهنربا وقتی این دورو به هم نزدیک کنید آهن تحت تاثیر میدان مقناطیسی آهن ربا قرار میگیره و مقناطیس میشه
زمین هم یک آهن ربای بزرگه هر چیزی که رسانا باشه وقتی توی زمین دفن میشه تحت تاثیر میدان مقناطیسی بزرگ زمین قرار میگیره و این میدان مقناطیسی که به جسم رسانا واردشده باعث تاثیر اون جسم بر محیط اطراف میشه مثل رمانی که تو کارگاه علوم براده های آهن رو روی کاغذ میریختیم وبا رد کردن آهن ربا از زیرش میتونستیم تاثیر میذان رو روی براده فلز ببینیم
وقتی طلا زیر زمین دفن میشه چون یک ابر رسانای قوی هست این اثرات بسیار قوی تر میشه و روی ذرات اطرافش تاثیر زیادی میزاره و محیط رو یونیزه میکنه و هر چی بیشنر بمونه زیر خاک این خاصیت قویتر میشه این میذان مقناطیسی حتی بعد از سالها کشف و استخراج طلا از محیط بر جا میمونه و ممکنه جایی رو که دیگه زیرخاکی نداره رو دستگاه بگیره و شمارو به خطا بندازه این خطا ها در ردیاب ها بیشتر دیده میشه چون مکانیزه کار ردیاب بر اساس همین میدان مقناطیسی هست
حالا چرا ردیاب جایی رو که اصلا زیر خاکی نداره میگیره ؟
چون این خاصیت مقناطیس شدن در تمام فلزات وجود داره حتی غیر فلزات
مثل کربن سیلیس و سیلیکن چون این مواد هم رسانای ذاتی هستند حتی نمک
و به خاطر نزدیکی فرکانس اونها با طلا دستگاه دچار خطا میشه
و به اونها هم حساسه حتی در بعضی از ردیابها تاثیر بیشتر از ظلا بر روی ردیاب میزاره
و وقتی اون محل رو که دستگاهتون گرفته حفاری میکنی میبینی هیچی نیست و میای دوباره دستگاه میزتی میبینی که ای بابا چند متر اونطرف ترو میگیره !
چرا؟
چون شما با جابجایی خاک میدان مغناطیسی رو به هم زدی و حالا دستگاه شما داره جایی روکه زرات میدان مغناطیسی قوی تری ایجاد کرده میگیره
وشما دوباره و سه باره و چند بار دیگه میوفتی تواین سیکل و مثل سیستم عامل ویندوز هنگ میکنی
بعد یه آدم دیگه میاد میگه آقا طلسم داره و داره حرکت میکنه و شما دوباره حفاری میکنی و اخرش از همه چی بدت میاد
ازخودت از فلزیاب از زمبن از طلسم از زیر خاکی و همه چیز
ولی بعضی وقتا یه اتفاق دیگه هم میفته اونم اینه که دستگاه شما طلا رو سنس میکنه اما با خطای کمی به سمت شمال یا جنوب !!
چون میدان مقناطیسی در شمال و جنوب همه اجسام تولید میشه
مثل آهن ربا و مثل کره زمین خودمون چون قطبهای زمین در این کار دخیل هستند