شایان نوشته است:
سلام
بله شما درست میگی برادر مجتبی هر کسی برای خودش شخصیت و شعوری داره که محفوظه
ولی انتظار من نوعی از شما اینه که همونجوری که از کسی که نه میشناسی و نه میدونی کیه به خوبی طرفداری میکنی .حداقل دوستانی که یک ساله میشناسیشون و میدونی چند مرده حلاجنو بهشون بیشتر احترام میذاشتی و برای حرفشون بیشتر ارزش قایل میشدین نه افرادی که هنوز معلوم نیست کی هستنو چی تو چنطه دارن والا شما که ار هر کسی طرفداری کردی تو این یه سال تو زرد از اب در اومد این اخریشم که این یارو توهوم زده استاد تفکیک بود که گذاشت در رفت .البته دوستان دیگه خوب متوجه شدن این قضایا از کجاها اب میخوره
جالب اینجاست که دوباره داره تاپیکا و پستهای سریالی و برنامه ریزی شده که تو این یک سال هر از چند گاهی تکرار میشد دوباره داره تکرار میشه واینجاست که باید به سطح شعور کاربرا احترام گذاشت
منم با دوستانی که تو این انجمن زحمت کشیدن وحق بر گردن این انجمن دارن موافقم اگر قراره چیز جدیدی ساخته بشه اول باید تمام مراحل تستو ازمایشهاش توسط سازنده مورد بررسی قرار بگیره و بعد برای فروش گذاشته بشه اونم به قیمت منصفانه نه قیمت پرت
در مورد شما هم دوست عزیز که دنبال انتن خوب میگردی برادر عزیز و بزرگوارمون چناب هوشی انتن فوقوالعاده ای رو تو انجمن گذاشتن که تو تستا و کار هم همه جوره عالی جواب داده دیگه یه انتن که اینهمه هیا هو نداره .
اقا مجتبی شما هم به جایی اینکه به کاربرا و اساتیدی که تو این انجمن بودن چه بسا که دیگه نیستن بیشتر احترام میذاشتی و برا شون ارزش قایل میشدی وضعو اوضاع رفاقتو معرفت تو انجمن به اینجا کشیده نمیشد .شما تجربه های اساتیدو ندید گرفتی بعد میخوایی ببینی یه کسی که معلوم نیست چه تجربه ای داره داری میدون میدی .
اصلا خودتم میدونی با این کارات دنبال چی هستی و چه هدفی رو در پیش داری
بخدا ما هم از هدفت مطلع کنی خوشحال میشیما
خواهشا هم نیا پستو واردو حاشیه کن و دنبال بهانه و اینجور مسایل نباش .این چیزیه که مدتهاست باید مشخص میشد ولی بنا به احترام تا حالا چیزی گفته نشده ولی از این به بعد روشنتر صحبت باید بشه تو انجمن
دوستانو اساتید انجمن هم این صراحت بنده رو به بزرگواری خودشون ببخشن .هدف نتیجه گیریه نه بحثو حاشیه کسانی هم که موافق هستن بیان نظراتشونو بگن ممنون از همگی که دنبال راه درست هستن وبراش تلاش میکنن
یا حق
شایان جان بنده کی به شما بی احترامی کردم شما و جند نفر دیگه از همین تاپیک که پست زدن و مشخصه همیشه اماده این حال ادمو بگیرین به هرطریقی خب این به چه معنیه بنظر شما حالا من بیام هوای شماها رو داشته باشم خداوکیلی شما جای بنده بودین چیکار میکردین . دقت کن اون بالا چی نوشتم تعریف از این اقا کردم بنظرتون ایرادی داره من پستهاشو بادقت مطالعه کردم و جدا هم حال میکنم همچین کاربرایی داریم شعور و درکش بالاست حالا شما بیا با این حرفها فراریش بده
و بیخودی جو انجمن رو خراب کنین . اصلا منظور از ایشون انتن جدید نبود که من بیام دوباره طراحی کنم خیالتون رو راحت کنم از انتن جدید و دستگاه جدید فعلا خبری نیست هرچند درمورد ردیاب جدید با مهندس حمید صحبت کردم که یه تغییراتی به نرم افزاری بدن ایشون هم فعلا قبول نکردند میدونین واسه چی ؟ همین اخلاقی که شماها دارین حس کارکردن و پروژه های جدید رو از ایشون گرفتین بجای اینکه تشویق کنین هم ایشون رو و هم منو درعوض از این پستها میزنین . اگر هم طرحی درمورد فروش دستگاه یا انتن داشته باشم لزومی نداره من بکسی بگم شما بیا اعلام کن خودم مستقیما اقدام میکنم درنهایت نمیذارم دوستانی که قبلا ازمن ردیاب خریدن متضرر شوند مانند قبل همیشه هواشونو دارم اگر غیر اینه اونهایی که بنده هواشو نداشتم بیان اینجا اعلام کنند 90درصد کاربران رو بنده بهشون تخفیف دادم اگر هم انتن جدید یا دستگاه ردیاب جدیدی یا اگر همین ردیاب رو بخوام ارتقاع بدم مطمئن باش قیمتی که براش درنظر میگیریم برای خریدارن قبلی همیشه به نصف قیمت خواهد بود . مثلا یه نمونه اول ردیاب 22 اومد روکار به قیمت یک میلیون وقتی 35 کامل شد قیمتش شد دو میلیون و اونهایی که قبلا از ما 22 رو خریداری کردن فقط یک میلیون پرداخت میکردند و اینطوری با یک میلیون دیگه صاحب دو دستگاه کامل بودند که تهش برای من چیزی نمیموند فقط بخاطر اینکه همین دوستان راضی باشند خودتون هم خوب میدونین قیمت این ردیاب حرفه ای سه میلیون و پنج میلیون نیست خیلی فراتر از اونی هست که اینجا اعلام شد همین سه میلیون فعلی برای امسال فقط برای این کاربران انجمن فلزجو هست خارج از اینجا بنده به این قیمتها نمیدم مطمئن باشید چون روش خیلی زحمت کشیده شد و کاراییش هم صد البته معلوم شد و ثابت شده است .
این تاپیک رو ایشون درست کردند و مسئول جوابدهی کاربران هستند یه بحثی پیش اورده داره درموردش صحبت میکنه حالا شماها بیاین هی پارازیت ول کنین وسط بنظرتون کارتون درسته یعنی من نیام از کسی تعریف کنم که تشویق بشه اگر کار ایشون اشتباه بود شما حق دارین اما دقت کنین به مباحث ایشون تماما درست صحبت کردند .
بولا هدفی ندارم به اون خدایی که میپرستین بنده همیشه رک بودم و هستم اگر خبری باشه تو همین انجمن اعلام میکنم از کسی هم حراسی ندارم مطمئن باشید . درمورد اون کاربر قبلی که اسمش امیر بوده حالا داخل گوشی بنده به این نام سیو کرده بودم ایشون هم تلفنی با من صحبت کردند و گفته بودند که اقا دستگاه بنده رو میراث گرفته زیر رو کرده شخم زده اخرش متوجه نشدند این چیه بلامانع شد و دستگاه رو به ایشون پس دادند و گفتند دستگاه رو برات میفرستم نگاهش کن دیدم شخم زدن داخلشو و دیگه بدرد کار نمیخوره منم بهش گفتم فقط هزینه قطعات رو بده برات یکی دیگه نوشو میدم ایشون هم خوشحال شدند و گفتند یه چیزیهایی میدونن از عمقگیری دستگاه که تا نزدیکیهای بار رفتند یعنی دریجه اتاقک و گفتند فقط بخاطر شما میام اعلام میکنم و اولش قبول نمیکرد باهزار بدبختی ایشون رو راضی کردم که بیاد اموزش بده تو تاپیک اپراتوری ردیاب 35 بهرحال اومد یه چیزهایی گفت و بعد رفت حالا باز هم منتظر ایشون هستیم بیاد تجربیات خودشو به اشتراک بذاره دوست من مردم رو که نمیشه زور کرد که اقا حتما بیا انجمن توضیح بده من تا جایی که دستم بربیاد دریغ نمیکنم و تشویق میکنم دیگران رو به اموزش . بعد همینکه میایم یه تشویقی کنیم ماشاالله اونهایی که باید حضور داشته باشند یه تیکه ای چیزی بندازند همیشه اماده حمله ور میشن نگاه کنین بالا رو متوجه میشین .