من توی ردیابی تجربه چندانی ندارم ولی فکر میکنم دوستان دارن راه را اشتباه میرن ! خواهش من از دوستان اینه به این سئوالات جواب بدن تا بدونیم دنبال چی باید بگردیم؟ اگر بناست مگنت یا هاله بدن در ریابی موثر باشه پس ردیابی میشه یه چیز ژنتیکی که کار هر کسی نیست !
اصلا ما بر چه مبنایی داریم میگیم این فلز این فرکانس را داره ؟
اولا اگر مبنای ما فرکانس اتمی فلز هست که با مراجعه به جداول استاندارد فرکانس فلزات مشاهده میشه این فرکانسهایی که ردیابهای معمول میسازن در اون بازه نیستن !
ثانیا شکل موجی که فلزات زیر زمین ارسال میکنن ، چه شکلی هست ؟ سینوسی ؟ مربعی ؟ یا از نوع الکترومغناطیس ؟
ثالثا اگر مبنای ما ارسال امواج هم فرکانس با فلز مورد نظر و ایجاد رزونانس و سپس گیرندگی با آنتن هست ، پس باید ابتدا تکلیف قطعی دو مورد بالا را مشخص کنیم.
در جایی خوندم که مبنای ردیابی براساس امواج خورشیدی و کیهانی در بازه فروسرخ و در حد ترا هرتز هست که باعث ایجاد ارتعاش و فرکانس در تمام اشیاء رو و زیر زمین هست ، پس اگر اینطور باشد که بنظر صحیح میاد ، باید دنبال امواج از نوع الکترومگنتیک و در حد ترا هرتز باشیم . مانند این :
http://jamejamonline.ir/online/1792082489611932687علاوه بر اینها همه ما دنبال فرکانس و تزریق فرکانس و غیره هستیم ولی بنظر من چون شناخت دقیقی از امواج فلزات مدفون نداریم ، بهتره دنبال دریافت امواج و تجزیه و تحلیل اون باشیم و نظم طبیعت را در منطقه کاوش بهم نزنیم. (شاید دلیل فرکانسهای متعدد و خطاها همین ارسال امواج و بهم زدن تعادل باشه ! )