نویسنده |
پیغام |
mohamadreza
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 6:00am پست: 74 محل اقامت: تهران
|
دوستان سلام. فکر میکنم جمله ایشون سوالی و کسب اطلاعات نیست، بلکه جمله سوالی استفهامیه، یعنی ایشون با این سوالات میخوان ما برگردیم به علت استفاده هممون از حذف کننده، اینکه چرا دنبالشیم،کارش چیه و ........ ایشون میخوان با بررسی مجدد و پرسیدن این سوالات در واقع مبحث نیاز به حذف کننده رو از ابتدا باهم شروع کنیم و به نتیجه ای که ایشون رسیدند برسیم، لطفا کمی صبور باشید و زود از کوره در نرید
|
شنبه 22 اسفند1394 - 4:34pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
mohamadreza نوشته است: دوستان سلام. فکر میکنم جمله ایشون سوالی و کسب اطلاعات نیست، بلکه جمله سوالی استفهامیه، یعنی ایشون با این سوالات میخوان ما برگردیم به علت استفاده هممون از حذف کننده، اینکه چرا دنبالشیم،کارش چیه و ........ ایشون میخوان با بررسی مجدد و پرسیدن این سوالات در واقع مبحث نیاز به حذف کننده رو از ابتدا باهم شروع کنیم و به نتیجه ای که ایشون رسیدند برسیم، لطفا کمی صبور باشید و زود از کوره در نرید احسنت
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
شنبه 22 اسفند1394 - 8:01pm |
|
|
edris
کاربر فعال
|
mohamadreza نوشته است: دوستان سلام. فکر میکنم جمله ایشون سوالی و کسب اطلاعات نیست، بلکه جمله سوالی استفهامیه، یعنی ایشون با این سوالات میخوان ما برگردیم به علت استفاده هممون از حذف کننده، اینکه چرا دنبالشیم،کارش چیه و ........ ایشون میخوان با بررسی مجدد و پرسیدن این سوالات در واقع مبحث نیاز به حذف کننده رو از ابتدا باهم شروع کنیم و به نتیجه ای که ایشون رسیدند برسیم، لطفا کمی صبور باشید و زود از کوره در نرید حرف شما کاملا درسته ولی به شرطی که دوستان بدون هیچ تبلیغی ردیابی که باهاش جواب گرفتن معرفی کنن که این مکمل در کنار یک ردیاب خوب بهترین نتیجه برای ما داشته باشه...ولی هنوز خیلی ها مثل من توی انتخاب ردیابش موندیم دوستانی که این تاپیک می خونن و منتظر جواب دوستمون برای معرفی مکمل ردیاب هستند لطفا اسم ردیابشون بنویسن
|
شنبه 22 اسفند1394 - 10:01pm |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
edris نوشته است: mohamadreza نوشته است: دوستان سلام. فکر میکنم جمله ایشون سوالی و کسب اطلاعات نیست، بلکه جمله سوالی استفهامیه، یعنی ایشون با این سوالات میخوان ما برگردیم به علت استفاده هممون از حذف کننده، اینکه چرا دنبالشیم،کارش چیه و ........ ایشون میخوان با بررسی مجدد و پرسیدن این سوالات در واقع مبحث نیاز به حذف کننده رو از ابتدا باهم شروع کنیم و به نتیجه ای که ایشون رسیدند برسیم، لطفا کمی صبور باشید و زود از کوره در نرید حرف شما کاملا درسته ولی به شرطی که دوستان بدون هیچ تبلیغی ردیابی که باهاش جواب گرفتن معرفی کنن که این مکمل در کنار یک ردیاب خوب بهترین نتیجه برای ما داشته باشه...ولی هنوز خیلی ها مثل من توی انتخاب ردیابش موندیم دوستانی که این تاپیک می خونن و منتظر جواب دوستمون برای معرفی مکمل ردیاب هستند لطفا اسم ردیابشون بنویسن شاید گفتن اسم ردیاب برای بعضی ها خوشایند نباشه!
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 3:43am |
|
|
edris
کاربر فعال
|
mehran1545a نوشته است: edris نوشته است: mohamadreza نوشته است: دوستان سلام. فکر میکنم جمله ایشون سوالی و کسب اطلاعات نیست، بلکه جمله سوالی استفهامیه، یعنی ایشون با این سوالات میخوان ما برگردیم به علت استفاده هممون از حذف کننده، اینکه چرا دنبالشیم،کارش چیه و ........ ایشون میخوان با بررسی مجدد و پرسیدن این سوالات در واقع مبحث نیاز به حذف کننده رو از ابتدا باهم شروع کنیم و به نتیجه ای که ایشون رسیدند برسیم، لطفا کمی صبور باشید و زود از کوره در نرید حرف شما کاملا درسته ولی به شرطی که دوستان بدون هیچ تبلیغی ردیابی که باهاش جواب گرفتن معرفی کنن که این مکمل در کنار یک ردیاب خوب بهترین نتیجه برای ما داشته باشه...ولی هنوز خیلی ها مثل من توی انتخاب ردیابش موندیم دوستانی که این تاپیک می خونن و منتظر جواب دوستمون برای معرفی مکمل ردیاب هستند لطفا اسم ردیابشون بنویسن شاید گفتن اسم ردیاب برای بعضی ها خوشایند نباشه! فکر این کنید خیلی از کاربرای انجمن از تنگدستی رو به این کار اوردند،فکر این کنید پولی که برای خرید ردیاب یا هر چیز دیگه ای هزینه میکنند با این پول میتونن شکم چند ماه زن و بچشون سیر کنند که توی روشون شرمنده نشن... حالا اگر همین افراد بدون اگاهی ردیاب یا نقطه زن از یکی شرکت های بدرد نخور که اشغال می فروشن خریداری کنن... شما کمک کنید دوست عزیز
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 8:36am |
|
|
Sohrab54
|
حرف دل منو خیلی از دوستان رو گفتی.
[فقط برای امروز......!
|
یکشنبه 23 اسفند1394 - 9:12am |
|
|
رامزین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:43am پست: 123 محل اقامت: وطنم ایران
|
مشکل عمده افرادی که میان دنبال زیر خاکی این هست که از همون فقر و تنگدستی میان و خودشون رو بدتر گرفتار تنگدستی میکنند! عارضم به خدمتتون که چه بخواید قبول کنید چه نکنید کسانی که توی این کار هزینه نکنند ( حداقل یک ردیاب و نقطه زن خوب، اکیپ خوب و کار کن، تقبل هزینه های کار اعم از وسایل تا خورد و خوراک و تحمل سختی و وقت گذاشتن برای کار ) حقیقتا به نتیجه دلخواه نخواهند رسید! هزینه کنید به مقدار چند برابر میاد دستتون، هزینه نکنید به مقدار چند برابر متضرر میشید! اگه با این طرز تفکر که بلحاظ مالی تنگدست هستید و اومدید بدون هیچ به همه چی برسید اکیدا و اکیدا میگم به هیچی نمیرسید! برادرانه و مخلصانه این صحبت رو عنوان کردم. بحث تاپیک هم به بیراهه نره با این پست بنده، به خدا میسپارمتون.
سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..
|
چهارشنبه 26 اسفند1394 - 10:16pm |
|
|
یوسفp
کاربر فعال
|
رامزین نوشته است: مشکل عمده افرادی که میان دنبال زیر خاکی این هست که از همون فقر و تنگدستی میان و خودشون رو بدتر گرفتار تنگدستی میکنند! عارضم به خدمتتون که چه بخواید قبول کنید چه نکنید کسانی که توی این کار هزینه نکنند ( حداقل یک ردیاب و نقطه زن خوب، اکیپ خوب و کار کن، تقبل هزینه های کار اعم از وسایل تا خورد و خوراک و تحمل سختی و وقت گذاشتن برای کار ) حقیقتا به نتیجه دلخواه نخواهند رسید! هزینه کنید به مقدار چند برابر میاد دستتون، هزینه نکنید به مقدار چند برابر متضرر میشید! اگه با این طرز تفکر که بلحاظ مالی تنگدست هستید و اومدید بدون هیچ به همه چی برسید اکیدا و اکیدا میگم به هیچی نمیرسید! برادرانه و مخلصانه این صحبت رو عنوان کردم. بحث تاپیک هم به بیراهه نره با این پست بنده، به خدا میسپارمتون. حرف حق جواب نداره
|
پنج شنبه 27 اسفند1394 - 2:41pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
لطفا این داداش که تایپیک رو زدن بیان و روش ساخت مکمل بدون هزینه بالا رو بگن ،یا توضیح بدهند اصلا چی به چیه ؟
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
پنج شنبه 27 اسفند1394 - 3:16pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
فقط یک نقطه زن خوب
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
پنج شنبه 3 تیر1395 - 11:32am |
|
|
|