انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 1:28am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

یه جا رو که ریاب گرفت رو بدون خاموش کردن ردیاب رو همه فرکانس ها زدم که ریاب گرفت.بعد دوباره ردیاب رو خاموش کردم و زدم که رو چندتا فرکانس گرفت و رو چندتا هم نگرفت.این فاصله تعویض فرکانس ها حتما ردیاب رو خاموش کنید.در مورد وزن هم بهتره ولوم قدرت کم باشه و از فرکانس 55.80 استفاده بشه.تو عمق گیری هم وزن رو کم کنید.این حجم گیری خیلی مهمه که من از اون دارم بعنوان یه شاه کلید استفاده می کنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 2 آبان1392 - 8:36pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

زمانی که می خواهید در مورد فاین و تشابه صد در صد مطمئن بشید با تعویض ولوم فاین چند دقیقه ردیاب رو خاموش کنید بعد رو فاین جدید ردیاب بزنید.این بهترین روش تشخیص تشابه با ولوم فاین هستش.موفق باشید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 2 آبان1392 - 8:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان من تا فردا شیفتم از پسفردا بیکارم میخام برای تمرین برم بیابان مراحل درست تمرین چیه؟

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 2 آبان1392 - 8:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
یه جا رو که ریاب گرفت رو بدون خاموش کردن ردیاب رو همه فرکانس ها زدم که ریاب گرفت.بعد دوباره ردیاب رو خاموش کردم و زدم که رو چندتا فرکانس گرفت و رو چندتا هم نگرفت.این فاصله تعویض فرکانس ها حتما ردیاب رو خاموش کنید.در مورد وزن هم بهتره ولوم قدرت کم باشه و از فرکانس 55.80 استفاده بشه.تو عمق گیری هم وزن رو کم کنید.این حجم گیری خیلی مهمه که من از اون دارم بعنوان یه شاه کلید استفاده می کنم

با درود به حمزه عزیز و با تشکر از زحمات خستگی ناپذیر شما و جاوید عزیز @};-
حمزه جان میشه یه لطفی کنی مراحلی رو که در ردیابزنی عمل میکنی توضیح بدی مثلا آیا از ابتدا با سیم یا بی سیم شروع میکنی یا چه وقت انتنهای تلسکپی رو باز یا بسته میکنی و به چه اندازه باز میکنی و یا اینکه از ابتدا فاصله دستهات با یکدیگر و یا با دستگاه چه وضعیتی دارند و کی اونا رو تغییر میدی و اینکه آیا در تمام این مراحل از 4 جهت تست میزنی یا خیر فقط از چند جهت خاص و اینکه کدام جهت قدرت بیشتری برای جذب انتنها داره بخصوص اینکه باید فرکانسهای بسیاری تست بشه چه آنهایی که فابریک دستگاهند و چه آنهایی که بصورت آزاد پیدا شدند و همچنین دقایق زیادی باید ما بین تستها دستگاه خاموش باشد، زیرا در کل تمام این تستها در محل وقت بسیار زیادی رو میگیره و گاهی اوپراتور باید چندین ساعت وقت صرف فقط یک هدف داشته باشه! و باید یک جوری بتونه زمان رو مدیریت کنه؟
در پایان مجددا از زحمات شما و جاوید عزیز و دیگر دوستان برای ارتقاء سطح کیفی دیگر دوستان سپاسگذارم @};- @};- @};-

پنج شنبه 2 آبان1392 - 10:26pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

کوروش عزیز شما لطف داری.راستش من کلا 13 جا ردیاب زدم و دو جا که علامت داشت رو ردیاب تایید کرد.جالب اینکه ردیاب جاهای رو که زد دقیقا جای بود که تفسیر علامت ها میگفت.بزودی توضیح کامل رو میدم.از فردا باز هم میرم برای تست.اومدم توضیح میدم.از 13 تا جا 11 جا خطا بود و دو جا درست بود که متاسفانه هنوز نتونستیم راه ورودی رو پیدا کنیم.فقط دوستان حین انتن زدن دقت کنن که انتن های برنجی به انتن های تلسکوبی نزدیک نشن.در این حالت اپراتور واقع گیج میشه

پنج شنبه 2 آبان1392 - 10:35pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

جعفر جان با خودت یه مس تقریبا بزرگ ببر و از دوستات بخواه تا اونو قایم کنن.شما هم سعی کن اونو پیدا کنی.پیدا کردی سعی کن وزنش رو بزنی.این بهترین تمرینه برای یادگیری قلق ردیاب

پنج شنبه 2 آبان1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دست درد نکنه حمزه جان مسو بگم زیر خاک دفن کنن یا جور دیگه ای قایمش کنن؟

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:02pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بیست سانت زیر خاک بزارن و شما هم از جاش خبر نداشته باشی.چند بار اول هم نتونستی پیداش کنی اصلا ناامید نشی ها.من اولین بار خیلی طول کشید تا تونستم موفق بشم

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام کانی جان چند روزی میشه نیستین انشاالله هر کجا هستی سالم وسلامت باشین برات ارزوی موفقیت دارم

جمعه 3 آبان1392 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
با یکی از دوستان چند تست گرفتیم و چند نکته رو متوجه شدیم
اول اینکه ردیاب باسیم دقت بیشتری داره تا بی سیم پس سعی کنید بیشتر باسیم کار کنید دوم اینکه روش عمق یابی که تو سایت گذاشته شده زیاد دقیق نیست تا حالا چند جا حفاری کردیم ولی عمق ردیاب با اون عمق جنس مورد نظر یکی نبوده ودر عمق بیشتری قرار داشته به همین علت اکثر دوستان تا حالا نتونستن به نتیجه برسند باید موقع حفاری تا جایی که خاک دستی هست ادامه بدید تا میرسی به خاک دست نخورده
موفق باشید دوستان

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 3 آبان1392 - 11:42am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 243 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure