انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:13am

پاسخ به موضوع  [ 225 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 23  بعدی
 مژده - مکمل ردیاب 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه جواد جان وجود مس درکنار برنج واجبه ولى حتی اساتيد هم توضيح ندادن دليل علمى استفاده از مس در دسته آنتنها به چه علتى هست ؟ و اينکه تاحالا کسی امتحان کرده که بدونه مس در دسته ها تست جواب داده باشه ؟ دوستان نظراتشون رو اعلام بفرمايند

پنج شنبه 5 تیر1393 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
باتوجه به آزمايشات اخير متوجه شدم اين طرح خيلى عالى جواب ميده و بنده به وسيله موبايل و نرم افزار مربوط به فانکشن ديجيتال و استفاده از پراب به جاى آنتن اشتفاده کردم که جواب داد و شايد بشه گفت خيلی بهتر از ديگر موارد جواب داد دوستان ديگرهم که حضور دارن بهتره به جای تماشاگربودن در مسير ساخت و تست قرار بگيرن و همکاری لازم رو داشته باشن انشالله

جمعه 6 تیر1393 - 1:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از همگی...
ارش جان میشه بگی واسه چی بودن مس کنار میله برنجی الزامی هست؟؟؟یعنی اگر نباشه کار نمیکنه؟؟
ببخشید یادم رفت..توی طرح نزدی که چند سانتی متر باشه...

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

جمعه 6 تیر1393 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از همه دوستان خواهش میکنم روی ساخت مدل کمک کنند.
جا داره از آرش عزیز هم بخاطر زحماتشون تشکر کنم.
دارم سعی میکنم محفظه ای درست کنم برای این قطعه تا بتونیم دقت رو بالا ببریم.
یک آزمایش دیگه هم انجام دادم برای بعدی که مربوط به عمق میشه.
یک راهکار هم بهتون میدم که اگر بتونید روش کار کنید قطعا دقت کار بالا میره.
سعی کنید از یک رشته تنگستن مربوط به لامپها استفاده کنید برای ساختن نمایشگر عمودی.چون به راحتی با کمترین کششی میتونه حرکت کنه به سمت هدف.
متاسفانه بنده با موبایل کانکت میشم و نرم افزارهای مربوط به طراحی رو در دسترس ندارم.
آرش جان زحمتش با شماست

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

جمعه 6 تیر1393 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان چون بيشتر دسته رديابها از این روش و استفاده از مس به اين خاطره که چون فلز مس از نظر رسانا بودن الکتريسيته قوى هست و اگه در خاک به مدت زيادى باشه مغناطيس زيادی توليد ميکنه امانکته اينجاست که فرکانس رو خوب جذب ميکنه ولی فرستنده فرکانسى خوبى نيست و بيشتربه اين خاطر هست که در دسته ها استفاده ميشه تا فرکانس ارسال شده از دست شخص اپراتور رو جزب و در خودش نگه ميداره تا تاثيرى بر آنتن نداشته باشه اما در رابطه با فلز برنج بايد بگم که چون چيدومان اتم ها يا ذرات سازنده برنج طوری هست که ارتعاشات فرکانسی رو روان و بهتر و دقيق تر ارسال ميکنن و اين به دليل صاف و در يک امتداد بودن اتم های سازنده فلز برنج هست بنابرين ميشه گفت استفاده مس در دسته ها منطقی تر از خاکه اما، وجود مس در کنار برنج در خاک شايد به علت جزب فرکانس و نزديک کردن فرکانس به آنتن برنجی و واکنش آنتن خيلى مثمر ثمرهست /در رابطه با تست ها بايد بگم از 30متری هدف تست ميگيرم و عمق فلزات دفن شده 50سانته بنده درخدمتم سوالی هست بفرماييد

جمعه 6 تیر1393 - 3:38pm

سلام
از خدا برای همه دوستان زحمت کش فلزجو طلب موفقیت و سلامت می کنم!
جناب آرش عزیز میشه راجع به استفاده از " موبايل و نرم افزار مربوط به فانکشن ديجيتال و استفاده از پراب به جاى آنتن" بیشتر توضیح بدید؟ منظور شما همون روشی هست که تو تاپیک "ردیابی با موبایل ساخته ایران" دوستان گفتن؟ پراب ها رو چطور به موبایل وصل کردید؟؟

یکشنبه 8 تیر1393 - 8:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان این قطعه چگونه در مسیر ردیاب قرار بگیره
کلا یه نفر زحمت بکشه شماتیکی از ردیاب قطعه مورد نظر یا چیزهای دیگری که وجود داره را رسم کنند تا چگونگی اتصالات را بدونیم

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:23am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
دوستان خواهشا با هر پستی که کسی میزاره سریع از کوره در نرید و اگر نظر دیگری رو قبول ندارید سعی کنید دلیل بیارید و طرف رو قانع کنید.
غرض ورزی معنایی نداره. من خیلی وقتا میخوام پست بزارم پشیمون میشم که شبهه ایجاد نکنه.
من همین اول پستم میگم که علم تخصصی امواج و خاک و انرژی رو ندارم

اما بر اساس تجربه کار و همچنین داشتن یه مقدماتی از امواج و نور نظرم اینه که امواج فرکانسی که بخواد از هوا وارد خاک بشه و به اعماق آن نفوذ کند
با توجه به تغییر محیط دچار شکست میشود. اما باید روشن شود که این شکست در چه بعدیست آیا ماهیت فرکانس را تغیر میدهد یا فقط مسیر آن تغییر میکند و یا امواج فرکانسی را دچار ضعف میکند؟
اگر هم دچار شکست نمیشود خواهشم اینه که با دلیل علمی محکم اینو ثابت کنید و اگر منبعی هست ذکر کنید. ممنون از همه صاحب نظران.
-----------------------
مطلب بعدی که خیلی هم مهم هست تاثیر ذهن و از طرفی انرژی بدن (به قول جاوید عزیز مگنت بدن)روی کار ردیابی است. همین دو عامل باعث و بانی اکثر خطاهای ما چه در تفکیک و چه در نقطه زنی بوده و خواهد بود.

میخوام بگم که این طرح بردیا از این جنبه حائز اهمیته که این دو مشکل بزرگ (تاثیر ذهن و انرژی بدن) را ندارد.
از طرفی هم اگر فرضیه شکست امواج درست باشه با توجه به اینکه این مکمل مستقیما در خاک قرار میگیرد حتی اگر بطور کامل نباشه اما تا حد بسیار زیادی این شکست رو کاهش میدهد.

خوب این سه عامل بزرگ خطا رو ما بتونیم حذف کنیم طبق تجربه ای که دارم من به این طرح خیلی خوشبینم و ما با اینکار گام بسیار بزرگی در حذف خطا برداشته ایم.
تنها یه قضیه میمونه اونم دقیقترین فرکانس فلز مورد نظر است که در اینصورت خطاها به صفر کاهش پیدا میکند. اما با همین فرکانسهایی که داریم بازهم شانس موفقیتمان بسیار بالاست.
تا اونجا که من تصور میکنم این طرح حجم را هم حذف میکند و فقط نقطه دقیق میدهد که باید روش کار کنیم.

از همه تون میخوام این پست را نقد کنید و هر کجا ایرادی هست یا ناگفته ای هست حتما بازگو کنید.

دوشنبه 9 تیر1393 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حضور شما استاد کانى عزيز رو به اين تايپيک خوش آمدميگم ،بله باتوجه به تحقيقات اين چند وقت اخير متوجه شدم اين طرح کارايی لازم رو داره و دوستانيکه ردياب انجمن رو دارن ميتونن راحت با صرف هزينه کمتر از 20تومن چندتا ازاين قطعه درست و استفاده کنند تا بشه با همفکری به نتيجه مطلوب رسيد

دوشنبه 9 تیر1393 - 3:34pm
استاد
استاد

درود بر شما
امواجی که در ردیاب ها استفاده میشه امواج برگشت پذیر هست یعنی وقتی به فرکانس متعلق به یک جنس به اون نوع جنس در زیر خاک برخورد کند در برگشت به سطح زمین کوهتاهترین مسیر بیشترین توان خروجی فرکانس هست اگه طرح این دستگاه صرفا برای نقطه زتی هست که 35 این مشکل را حل کرده و دوباره کاری عاقلانه نیست اما اگه یه دستگاه دیگه با یه طرح دیگه برای نقطه کردن بخواد طراحی بشه این یه موضوع دیگه هست.
یه طرح حساب شده میخواد با توجه به قوانین فیزیک میخواد و زدن چند دستگاه با استفاده از این طرح و نست و گرفتن معایب احتمالی که در روند تکمیل دستگاه پیدا میشه ناگفته نمونه شاید نقطه زدن این دستگاه فقط با ردیابهایی که فرکانسی مربعی کار میکنند مثل 35 شاید حوابگو باشد والبته این هم یه نظز هست که لازمه تست بشه تا صحت و سقم اون مشخص بشه این طرح برایس تفکیک شاید بهتر جواب بده از اینکه زدیاب در دست اپراتور باشه چون نه نیروی ذهن نه انرزی یا همون مگنت بدن تاثیر گذار نیست.شرکت دیپ فایندر هم دستگاههای تقریبا جدا از کاربر برای حذف ذرات و تفکیک فلزات بعنوات مکمل قرار داده .ناگفته نمونه که این دستگاه بسیار باید حساس باشه چون دیگه نیروی ذهن و مگنت بدن به کمک اون در گرفتن امواح نمیتونه بیاد.در این طرح ردیاب فرستنده باید دقت زیادی در اواج اون باشه تا دچار اختلال در گیرندگی این نوع گونه طرحها پیش نیاد

دوشنبه 9 تیر1393 - 5:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 225 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 23  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 134 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure