انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:15am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 144 , 145 , 146 , 147 , 148 , 149 , 150 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ميدونم سوالم تكراريه واذيتتون ميكنه شرمنده ببخشيدعذرميخام وعفوبفرماييداستادحميدومجتبي :ميخاستم بدونم استاداريايعني ازتسته اخرشون كه واقعي بوده يعني جوابه مثبت نگرفتن وخوبي كه نيستند.؟؟؟ X_X :-? :| #:-s L-)

سه شنبه 15 مرداد1392 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
ميدونم سوالم تكراريه واذيتتون ميكنه شرمنده ببخشيدعذرميخام وعفوبفرماييداستادحميدومجتبي :ميخاستم بدونم استاداريايعني ازتسته اخرشون كه واقعي بوده يعني جوابه مثبت نگرفتن وخوبي كه نيستند.؟؟؟ X_X :-? :| #:-s L-)

دوستان چرا چسبیدید به آستاد آریا . ایشون سرشون خیلی شلوغه و دسترسی به اینترنت هم ندارن . برای این کار فقط تمرین و ممارست جواب میده . پس به نظر من منتظر کسی نباشید .

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان کسی تست تازه نداشته بزاره واسمون

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 15 مرداد1392 - 11:43pm
آواتار کاربر

dfdfdfdیببیبیبی 8-|

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:22am

only for you نوشته است:
parvaz نوشته است:
only for you نوشته است:
سلام بر دوستان هر كسي ميخواد كار كردن با ردياب را ياد بكيره يه بار از اول اين تايبك را بخونه اكر فهميد كه جطور كار ميكنه كه هيج اكر هم نفهميد به نظر من ببوسه بزاره كنار منم مثل شما با اين ردياب كار كردم ولي هنوز يك حفاري هم نكردم جون عامل خطاش را بيدا كردم حساسيت و دقت بالاي اين ردياب بلاي جونش شده هر كي حفاري كرده جريان تست هاش را بنويسه تا بكم كجاش اشتباه كرده و خطاست نابرده رنج كنج ميسر نميشود

سلام بر مهندس only for you
خطای من کجاست؟ #-o #-o #-o

سلام میتونم خواهش کنم که نحوه تست هات و نوع زمین و بقیه را توضیح بدی که چطور به این نتیجه رسیدی که باید حفاری کرد

سلام بر Only for you عزیز
خلاصه می گم چون توو پست های قبلی گفتم و به این نتیجه رسیدیم که با حفاری مشخص می شخ چه خبره؟
1- آثار داره منطقه (یه تخته سنگ بزرگ با چهار تا چوغن)
2- در همون مسیری که دوستان گفتن هست
3- یک دایره به قطر حدود 10 قدم قیچی می کرد (به صورت بی سیم با ولوم نیم)
4- تست طلا از 10 متری انجام شد (چون بیشتر به خاطر موقعیت نمی تونستم فاصله بگیرم) حتی رفتم رو طلا واسادم در 10 متری بازم می رفت سمت هدف
5- تست شمال انجام شد آنتن های خالی رفت به سمت بین شمال تا شمال شرق
6- حفره می زد در اون دایره
7- ذغال هم می زد
8- تست سرکه انجام دادم بعد 48 ساعت قطر منطقه حدود 7 قدم شد

نظرتون چیه؟ کجا اشتباه بود؟

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:34am
مدیر کل
مدیر کل

در مورد استاد اریا خدمت دوستان عزض کنم ایشون از تمام تستهای خودشون راضی بودن و نتیجه مثبتی گرفتن. اما در کاوش واقعی نمیدونم چه نتیجه ای گرفتن و فقط میدونم دچار حادثه ای شدن که امیدواریم به خیر گذشته باشه! ایشون قول دادن ظرف این چند روز اگر به منزل تشریف آوردن سری به انجمن هم بزنن.

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:37am

از برادر hamze2000 بابت پی دی اف خوبشون ممنونم @};- @};-

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:46am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در تستهایی که بنده و آقا مجتبی انجام دادیم روش دیگری برای کم کردن خطاها به نظرمون رسید که عرض میکنم دوستان هم میتونن آزمایش کنن!
شما برای کم شدن خطای تشابه فرکانسی میتونین از خوراک هم کمک بگیرین! به این صورت که به دنبال هر هدفی که هستین مثلا طلا ؛ یک تکه کوچک از اون فلز رو در لب خودتون قرار بدین. این در واقع نقش تقویت امواج اصلی رو داره و کمی بهتر جواب میده. بخصوص در حالت بیسیم. البته دوستان توجه بکنن خوراک خالی جواب نمیده! ولی وجودش همزمان با کار دستگاه کمک کننده هست.
برعکس این خیلی مهمه که هیچ فلز دیگری نباید به بدن شما اتصال داشته باشه! داشتن انگشتر و ساعت فلزی و گردنبند و امثالهم ؛ به شدت اثر منفی داره و میتونه خطا رو افزایش بده.

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان در تستهایی که بنده و آقا مجتبی انجام دادیم روش دیگری برای کم کردن خطاها به نظرمون رسید که عرض میکنم دوستان هم میتونن آزمایش کنن!
شما برای کم شدن خطای تشابه فرکانسی میتونین از خوراک هم کمک بگیرین! به این صورت که به دنبال هر هدفی که هستین مثلا طلا ؛ یک تکه کوچک از اون فلز رو در لب خودتون قرار بدین. این در واقع نقش تقویت امواج اصلی رو داره و کمی بهتر جواب میده. بخصوص در حالت بیسیم. البته دوستان توجه بکنن خوراک خالی جواب نمیده! ولی وجودش همزمان با کار دستگاه کمک کننده هست.
برعکس این خیلی مهمه که هیچ فلز دیگری نباید به بدن شما اتصال داشته باشه! داشتن انگشتر و ساعت فلزی و گردنبند و امثالهم ؛ به شدت اثر منفی داره و میتونه خطا رو افزایش بده.

استاد حمید
ما وقتی برای کاوش میریم و از هرکدوم از فلزلت که به عنوان تست همراهمونه
اونارو کجا بزاریم که مانع کار نشن
آخه وقتی هم که میریم واسه اطمینان مگه همراهمون نیستن ولا من گیج شدم :-\

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اساتید
من میخوام یه تجربه بگم براتون :D همه میگن بزار منم بگم دیگه :))
رفتم کوه ردیابو روشن کردم گذاشتم روی گلد 1 بعد از 5 دقیقه کلی دعا خوندم و با پروردگارم رازو نیاز کردم ردیابو آوردو بالا با رعایت تمام قوانین و مقررات حتی نفسم رو هم حبس کردم که لرزش نداشته باشه
دو آنتن باهم حرکت کردن و روی یک مسیر قفل شدن
گزاشتم روی گلد دو بازم همو مسیرو نشون دادن
گذاشتم روی نقره و باز همونجارو نشون دادن ولی روی هیچ کدوم از فرکانسهای دیگه جایی رو نگرفت
50 متر رفتم جلوتر بازم اونجارو نشون دادن بصورت افقی حرکت کردم و سعی کردم عمود بر راستای مورد نظر حرکت کنم و باز ردیابو زدم برگشتن به سمت همونجا
با فرکانسهای مختلف و از جهات مختلف امتحان کردم دیدم یه محدوده در حد 6 در 10 متر رو حجم دادن و وقتی با فرکانسهای مختلف نقره و طلا و با ولومهای مختلف از جهات مختلف نزدیک شدم با اختلاف فقط چند سانت همون محدوده رو نشون دادن
از تستهای طلا و نقره در 3 متری ردیاب و 50 متری محدوده موردنظر استفاده شد ولی باز همونجارو نشون میداد
فکر کنم نونم افتاد تو روغن حیوانی مخصوص :D
فقز مونده نقطه زن ببرم بترکونم ;;)
سپاس

چهارشنبه 15 مرداد1392 - 1:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 144 , 145 , 146 , 147 , 148 , 149 , 150 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 92 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure