انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:17pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

سلام
خدمت تمامی اقایون سلام عرض میکنم و بخصوص اقا مجتبی عزیز
من تازه کارم و چند ماهی بیشتر نیست این کارو شروع کردم و الان میخوام یه ردیاب حرفه ای بخرم لطفا کمکم کنید و بفرمایید چگونه باید سفارش این ردیاب رو بدم.

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 7:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه
دوستان و اساتید بزرگوار جواب ندادن :) منظور از خروج یون چیه ؟ و یونها به صورت زاویه 45درجه خارج میشه این یعنی چی؟ یک کم اطلاعات ناقص جمع کردم شاید اشتباه باشه قول شنیده ها فلز امکان نداره تو محیط یون منتشر کنه!!! پس این زاویه 45درجه چجوریه قضیه اش :-?

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام پرواز جان
اگر ردیاب را به کمرت بستی باید به گردنت آویزان کنی به نظر من کربن با طلا تشابه فرکانسی داره اگر حفاری کنی احتمالا به زغال میرسی اگر میتونی تست طلا را تا 300 گرم افزایش بده تا ذرات حذف بشه یه کیسه زغال بزار یه طرف طلای تست هم یک طرف ببین آنتن ها کدوم طرف میره موفق باشی

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 16 مرداد1392 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1212 نوشته است:
سلام به همه
دوستان و اساتید بزرگوار جواب ندادن :) منظور از خروج یون چیه ؟ و یونها به صورت زاویه 45درجه خارج میشه این یعنی چی؟ یک کم اطلاعات ناقص جمع کردم شاید اشتباه باشه قول شنیده ها فلز امکان نداره تو محیط یون منتشر کنه!!! پس این زاویه 45درجه چجوریه قضیه اش :-?

سلام دوست عزیز
هر فلزی که زیر خاک باشه به مرور زمان بر اثر عوامل طبیعی اکسید شده و این عمل اکسیداسیون از خودش یه گاز تولید میکنه که این گاز از زاویه 45 نسبت به زمین تخلیه میشود

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 16 مرداد1392 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza_ab_87 نوشته است:
سلام
خدمت تمامی اقایون سلام عرض میکنم و بخصوص اقا مجتبی عزیز
من تازه کارم و چند ماهی بیشتر نیست این کارو شروع کردم و الان میخوام یه ردیاب حرفه ای بخرم لطفا کمکم کنید و بفرمایید چگونه باید سفارش این ردیاب رو بدم.

خوش آمدی تازه کار
یه پیام خصوصی کوچولو به آقا مجتبی بده تا ردیفت کنه ;)

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 16 مرداد1392 - 1:26am
مدیر کل
مدیر کل

only for you نوشته است:
سلام پرواز جان
اگر ردیاب را به کمرت بستی باید به گردنت آویزان کنی به نظر من کربن با طلا تشابه فرکانسی داره اگر حفاری کنی احتمالا به زغال میرسی اگر میتونی تست طلا را تا 300 گرم افزایش بده تا ذرات حذف بشه یه کیسه زغال بزار یه طرف طلای تست هم یک طرف ببین آنتن ها کدوم طرف میره موفق باشی

دوست من اون تشابه فرکانسی ذغال با طلا مربوط به فرکانس بالاست و مال ردیابهای یون یابه , یعنی 5000 که در این صورت باید 5500 بذارین تا رفع بشه اما این فرکانسش فوق العاده پایینه . بنظر من ربطی نداره

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 16 مرداد1392 - 2:27am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر مدیران زحمتکش و تمامی دوستان عزیز :ymhug:
پیشاپیش عید سعید فطر رو به همه عزیزان.دوستان و خانواده محترمتان تبریک میگم.
نماز و روزتون قبول حق
:ymparty: :ymparty: :ymparty:
:o) :o) :o)

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 10:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
only for you نوشته است:
سلام پرواز جان

دوست من اون تشابه فرکانسی ذغال با طلا مربوط به فرکانس بالاست و مال ردیابهای یون یابه , یعنی 5000 که در این صورت باید 5500 بذارین تا رفع بشه اما این فرکانسش فوق العاده پایینه . بنظر من ربطی نداره

سلام مجتبی جون
من خودم تست کردم شاید زغال ها هم با هم فرق داشته باشند

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مجتبی عزیز
فلزاتی که فرمودی همراه داشته باشیم برای اینه که اگر ذرات باشه اونها رو تحویل نگیره و فلز همراه مارو سنس کنه ؟

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 3:07pm
مدیر کل
مدیر کل

karajniaz نوشته است:
آقا مجتبی عزیز
فلزاتی که فرمودی همراه داشته باشیم برای اینه که اگر ذرات باشه اونها رو تحویل نگیره و فلز همراه مارو سنس کنه ؟

سئوال شما رو خوب متوجه نشدم مخصوصا اخرشو :D
درمورد همراه داشتن فلزات واسه حذف ذراته یعنی اون فلز رو که مد نظرتونه در بیست متری مثلا تو 20 سانتی داخل زمین میکاری و مابین هدف اصلی و این فلزی که کاشتین وامیستین یعنی دومتر از فلز کاشته شده فاصله میگیرین و 18 متر از هدف اصلی ببین انتن کدوم سمت میره اگه به سمت فلزی که کاشتین رفت یعنی اون هدف اصلی ذرات بوده این عمل رو در چهار جهت ادامه بدین . برای همین گفته بودم چند نوع فلز رو همراتون داشته باشید

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 17 مرداد1392 - 3:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure