نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
سلام استاد مجتبی من یه جا شنیدم که فرکانس نقره و ذرات خیلی به هم نزدیکه.ایا میشه از این موضوع جهت فهمیدن ذرات استفاده کرد. در ضمن آیا میشه از آنتن های خالی جهت پیدا کردن یون های جنوب و شمال استفاده کرد.با تشکر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 3:36pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باانتن خالي ميشه به راحتي قطبه يوناروبگيري ولي موضوع اينه من خودمم نميدونم يون بارتواين دستگاه شماله واقعا.اگه شماله پس چرا2بارمن جايي روگرفتم وشمالم رفته ولي بعدتسته طلاموزيره همون يون 45درجه شمال دفن كردم وديگه نقطه رونزده وطلاروزده طلايه تستمو
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 4:11pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: باانتن خالي ميشه به راحتي قطبه يوناروبگيري ولي موضوع اينه من خودمم نميدونم يون بارتواين دستگاه شماله واقعا.اگه شماله پس چرا2بارمن جايي روگرفتم وشمالم رفته ولي بعدتسته طلاموزيره همون يون 45درجه شمال دفن كردم وديگه نقطه رونزده وطلاروزده طلايه تستمو علی جان همه اینا فرضیه هستند باید روی اهداف واقعی تست بشه تا چم و خم کار به دست بیاد
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 4:25pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بله درسته پارسي جان حرفتون.منم واسه همين ميگم استاداريابيادبيادوايناديگه .به نظرم اين رديابوفقطبايدباهدفه واقعي چم وخمشودربياره وانجام بديم وگرنه پيداكردن جايه طلايه ندانسته وپيداكردن چاهي كه سرش پراست والباقي همش تمارينه اپراتورشدن وايناست.
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 5:11pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: بله درسته پارسي جان حرفتون.منم واسه همين ميگم استاداريابيادبيادوايناديگه .به نظرم اين رديابوفقطبايدباهدفه واقعي چم وخمشودربياره وانجام بديم وگرنه پيداكردن جايه طلايه ندانسته وپيداكردن چاهي كه سرش پراست والباقي همش تمارينه اپراتورشدن وايناست. علی جان بجای تکیه بر استاد آریا بهتره خودمون بریم تست کنیم.همه راههای گفته شده جهت بالا بردن اطمینان هستش و فرظیه هستن.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 5:40pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
در مورد یون ها میشه از عکس زیر کمک گرفت.یادتون باشه مقدار از یون ها بطرف شمال حرکت می کنند و مابقی دوباره بطرف جنس برمیگرده.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 5:45pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان یک چیزخیلی جالبی که تست گرفتم اینه که وقتی ردیاب جایی رو میگیره اگه ذرات باشه حتما دستگاه پالسی هم اونجا رو سنس میکنه من یک دستگاه پالسی فرکانس پایین دارم که باهاش جواب هم گرفتم تفکیک طلا هم داره چند روز پیش رفته بودم یک قبرستان قدیمی ردیاب انجمن یک جایی رو گرفت دوستانی که باهام بودند گفتند حفاری میکنیم من چون طلایی برای تست همراهم نبود تا تست ذرات بگیرم خیلی دلم بهش خوش نبود ولی جون عمقی که گرفتم خیلی کم بود 1 متر قبول کردم که حفاری کنم بعد ازاین که ردیاب با گلد 1و2 نقطه روگرفت نقطه زن پالسی هم زدم دقیق جاییکه ردیاب گرفته بود رو سنس میکرد وقتی رو تفکیک گذاشتم با تجربه ای که داشتم فهمیدم که ذراته بعد از زدن دستگاها شروع کردیم به حفاری تا عمق 130 رفتیم پایین خبری نبود
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 5:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله mani1063 عزیز ممنون از شما. من این مطلب رو اتفاقا چند بار عرض کرده بودم! در واقع متاسفانه خیلی از جاهایی که خطای ذرات پیش میاد ؛ فلزیاب هم واکنش نشون میده و در واقع همزمان هر دو دستگاه خطا میزنن! پس دوستان نباید حتی داشتن فلزیاب رو هم تمام کننده فرض کنن! بنظر من همینکه این ردیاب دقت نقطه زنی عالی داره و از این حیث نیاز به نقطه زن مجزا نیست مزیت فوق العاده ایه. ضمن اینکه روشهای زیادی برای حذف خطا توسط ردیاب وجود داره که در سیستم فلزیابی تقریبا ما ازش بی بهره هستیم.
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 7:15pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همگی. بازم عید فطرو به همگی تبریک میگم دوستان به هیچ وجه انتظار نداشته باشید بار اول که رفتید بار رو پیدا کنید و تمام؟ اول بعد از7دقیقه از روشن کردن ردیاب با دقت رهگیری کنید و مسیر قدرتمند رو بعد از چند بار زدن پیدا کنید.به طرف هدف حرکت کرده و بر اساس مسافت چند بار باز از ردیاب استفاده کنید تا مسیر رو گم نکنید.به محل هدف که رسیدیت سعی کنید رو حالت گلد 2برید و حجمشو چند بار پیدا کنید.بعد از پیدا کردن حجم با ولوم 10 و حالت بیسیم عمق یابی کرده.بعد از فلز تست در 4جهت و فواصل مختلف استفاده کنید.دوباره حدود30الی 40 متر دورتر رفته و با ولوم نیم وگلد1 و 2 درحالت انتن مسیر یابی کنید و ببینید دوباره مسیر اصلی رو نشون میده یا نه.حالا دستگاه رو مدت8دقیقه خاموش کنید و با آنتن های خالی مسیر حرکت یون ها که بیشتر در جهت شمال می باشد رو مشخص کنید.یادتون باشه مقداری از یون ها بطرف شما میرن که در این صورت آنتن ها باید مسیر شمال و در بعضی اوقات شمال شرق رو نشون بده.بعد از 8دقیقه ردیاب رو روشن کرده و فرکانس رو روی مس ببرید 5دقیقه منتظر باشید البته در فاصله20 متری از محل.دوباره مسیریابی کنید و اگه محل اصلی رو نشون داد به طرفش برید و اگه قیچی شد که حله.باز هم از محل فاصله بگیرید و بعد از10 دقیقه خاموش کردن سیستم دوباره روشن کرده و از حفره و سایر فرکانس ها استفاده کنید.سعی کنید در فواصل خاموشی ردیاب تغذیه داشته باشید و از چیزای شیرین استفاده کنید.اگه فرصت کافی داشتید می تونید از سرکه هم استفاده کنید.سریع دستور حفاری ندید.نکته بعدی هم اینه که اگه طلا رو زدید باید تو فرکانس مس سرعت حرکت آنتن ها کم و ضعیف باشه.با تشکر از همه
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 7:45pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
hamze2000 نوشته است: سلام به همگی. بازم عید فطرو به همگی تبریک میگم دوستان به هیچ وجه انتظار نداشته باشید بار اول که رفتید بار رو پیدا کنید و تمام؟ اول بعد از7دقیقه از روشن کردن ردیاب با دقت رهگیری کنید و مسیر قدرتمند رو بعد از چند بار زدن پیدا کنید.به طرف هدف حرکت کرده و بر اساس مسافت چند بار باز از ردیاب استفاده کنید تا مسیر رو گم نکنید.به محل هدف که رسیدیت سعی کنید رو حالت گلد 2برید و حجمشو چند بار پیدا کنید.بعد از پیدا کردن حجم با ولوم 10 و حالت بیسیم عمق یابی کرده.بعد از فلز تست در 4جهت و فواصل مختلف استفاده کنید.دوباره حدود30الی 40 متر دورتر رفته و با ولوم نیم وگلد1 و 2 درحالت انتن مسیر یابی کنید و ببینید دوباره مسیر اصلی رو نشون میده یا نه.حالا دستگاه رو مدت8دقیقه خاموش کنید و با آنتن های خالی مسیر حرکت یون ها که بیشتر در جهت شمال می باشد رو مشخص کنید.یادتون باشه مقداری از یون ها بطرف شما میرن که در این صورت آنتن ها باید مسیر شمال و در بعضی اوقات شمال شرق رو نشون بده.بعد از 8دقیقه ردیاب رو روشن کرده و فرکانس رو روی مس ببرید 5دقیقه منتظر باشید البته در فاصله20 متری از محل.دوباره مسیریابی کنید و اگه محل اصلی رو نشون داد به طرفش برید و اگه قیچی شد که حله.باز هم از محل فاصله بگیرید و بعد از10 دقیقه خاموش کردن سیستم دوباره روشن کرده و از حفره و سایر فرکانس ها استفاده کنید.سعی کنید در فواصل خاموشی ردیاب تغذیه داشته باشید و از چیزای شیرین استفاده کنید.اگه فرصت کافی داشتید می تونید از سرکه هم استفاده کنید.سریع دستور حفاری ندید.نکته بعدی هم اینه که اگه طلا رو زدید باید تو فرکانس مس سرعت حرکت آنتن ها کم و ضعیف باشه.با تشکر از همه كاملاً درسته ميفرمائيد دوست عزيز دوستان اين موردي كه عرض ميكنم رو متأسفانه هيچ كسي تست نكرده و جوابي نداده !!! بنده هم ببينم استقبالي نميشه از تستها ديگه در اين بخش شركت نكرده و نظري نخواهم داد ! لطف كنيد شيلنگ اكسيژن هوا كه براي آكواريوم ماهي استفاده ميشه رو كاملاً داخل آنتن كرده تا آنتن پوشش دار بشه ، بعد با اين كار آنتن فقط هدفهاي بزرگ و قوي رو جستجو ميكنه ، حتماً بايد در طبيعت تست كنيد ، مثلا جايي كه قبلاً پيدا كرده بوديد و خطا بوده ؛ بريد و اونجا با اين روش دوباره تست كنيد ببينيد انتها دوباره به طرف اون نقطه ميرن يا نه ؛ درضمن بگذاريد انتنها خودشون حركت كنن و حركت نكنيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 8:38pm |
|
|
|