سلام دوستان
من هم به کمک مهندس حمید بزرگوار و جناب i-160 عزیز یه مکمل ساختم .که از همینجا ازشون تشکر میکنم
از این "ماژول آمپلی فایر 100W با تراشه TDA7293" استفاده کردم به ترانس 6 به 2000 ولت با اطلاعات ترانسی که جناب i-160 زحمتش رو کشیدن و دادن. که خروجی ولتاژ های بالای میده البته رو مولتی مترم نمیتونم ببینمشون چون تا 750 ولت رنج مولتی مترم هست اما تو فرکانس های پایین میشه اندازهگرفت مثلا تو 24.40 بالا هست و تقریبا 150 ولت دارم تو خروجی اما با تاصال به اسکوپ کارت صوتی فقط 90 تاش سیسنوسی خوب میده و هرچی بالا تر ولتاژ میبرم اعوجاج بالا میره.
البته یه هفته ای میشه ممل آماده شده اما ماسفانه زیاد نمیرسم تستش کنم فقط تو یه مورد تو باغ یکی از دوستان که قبلا جایی که ردیاب قفل میکرد و با وزن بالا بدون مکملتو عمق 2.5 با تمام فرکانسها میزد دیروز با این مکمل رفتم و فقط 200 گرم تونست بزنه حالا این 200 گرم هم میشه تشخیص داد که خطاست و احتمالا 200 گرم سفال باید باشه. البته دیروز چون هدسینگ مناسب رو آی سیوصل نبود و بنده هم یه 45 دقیقه ای فقط دااشتم رو فرکانسهای مختلف تست میکردم یه ضرب آخرش آی سی سوخت امرز رفتم tda7294 خریدم و به جاش انداختم دیگه نمیدونم همون طور خوب کار میکنه یا نه فقط مقاومهای بین ترانس و حذف کننده رو با این آی سی حذف کردم.
اینم نمونه ماژولی که بنده استفاده کردم.
البته فکر کنم کسی بخواد خودش بسازه زیر 20 تومن میتونه بسازه مدارهاشم تو اینترنت سرچ کنید هست
با هم از زحماتی که جناب مهندس حمید عزیز و جناب i_160 برای ساخت این مبدل برام کشیدن تشکر میکنم