انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:08am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حميد اقا دمت گرم منم با نظر شايان موافقم

یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرين به دوستان عزيز كه داريد با تحقيق و پشتكار جلو ميريد ، و آفرين به آقا حمزه كه به نتايج خوبي داره ميرسه و بقيه رو هم كمك ميكنه :ymapplause: @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 3 شهریور1392 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid80 نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
چند وقت پیش با 3نفر از دوستانم برای ردیاب زدن یه منطقه ای رفتیم ، من با ردیاب انجمن یک نقطه رو قیچی کردم و حتی از فاصله حدود 700 متری از چهار جهت بازهم همون نقطه رو قیچی کردم بعد از اون تست های مختلف رو انجام دادم البته همه این کارارو هم با گلد 1 و هم با گلد 2 تکرار کردم تست طلا رو هم با 38 گرم طلای خارجی و هم با یک سکه تمام بهار آزادی از فواصل و جهات مختلف انجام دادم که در همه موارد ردیاب فقط روی نقطه ای که قبلاً زده بود قیچی میکرد. بعد از چند ساعت استراحت دوباره شروع کردم به ردیابی ولی ایندفعه با حالت حفره یابی ، و ردیاب دقیقاً 80 سانت اونورتر از نقطه رو قیچی میکرد. بعد از انجام تمام این تستها صاحب زمین یک کپی از نسخه اون منطقه رو به ما نشون داد که دقیقاً نقطه ما رو تأیید میکرد و همینطور چاه کنار هدف هم داخل نسخه اومده بود و این خیلی برای هممون جالب بود. ولی یه مشکلی که ما داشتیم این بود که اون منطقه از نظر حفاری خیلی خطرناک بود واقعاً ریسکش بسیار بالا بود به همین خاطر تصمیم گرفتیم اون نقطه رو با دستگاه های دیگه هم تست کنیم . خلاصه با هماهنگی بچه ها 2 تا دستگاه تصویری ردیف کردیم ، روور سی 2 نیو که سوپر سنسور داشت و همینطور اگزاماینر که بعد از اسکن منطقه هر دوتاشون هم خود نقطه و هم عمقشو و هم چاهی که در کنار هدف بود رو تأیید کردند.
البته اینوهم باید بگم که یکی از کسانی که من میشناسم هم با ردیاب انجمن بار خوبی قسمتش شده ولی به دلایلی دوست نداشت که در موردش توی انجمن توضیحی بده. :-ss
به نظر من یک جایی که برای ردیابی میرین اصلاً نباید ذهنتونو درگیر کنید که حتماً الان باید یجا رو پیدا کنید ، منظورم اینه که بذارید ردیاب کار خودشو به درستی انجام بده و نیروی ذهنتون روی کار ردیاب تأثیر نذاره چونکه چه به این موضوع اعتقاد داشته باشید و چه نداشته باشید نیروی ذهن روی عمل ردیابی تأثیر بسیار بسیار مهمی داره...
من از آقا مجتبی و آقا حمید ، هم بخاطر ردیاب خوبشون و هم بخاطر انجمن مفیدشون تشکر میکنم ^:)^ امیدوارم که هر چه زودتر به آرزوهاتون برسید :-BD

دوست عزیز بهتون تبریک میگم
امیدوارم همیشه و در همه حال موفق باشید
این صحبت شما میتونه تایید کنه که ممکنه دوستان دیگر هم به بار رسیده باشند ولی جرات عنوان کردن ندارند که البته حق هم دازند
در هر صورت ممنون که تجربتون رو اینجا گفتید :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 4 شهریور1392 - 6:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان سلام
راستش من هنوز دقیقا توجیه نشدم که آیا این تغییر ولوم واقعا حساسیت رو کم میکنه و یا اینکه با کاهش برد دیگه نقطه مورد نظر رو نمیزنه و اینجور بنظر میاد که حساسیت کم شده به همین خاطر هم هنوز جرات پیدا نکردم که این تغییر رو بدم
حالا حمزه جان ممنون میشم اگه تستهای بیشتری رو انجام بدی و نتیجه رو اینجا اعلام کنی
مثلا شما گفتی که تونستید 15 گرم رو حذف کنید خب این مساله اگر با کاهش برد اشتباه نگرفته باشید پیروزی بزرگیه و بهتون تبریک میگم
حالا برای تست همین مساله میتونید بصورت زیر عمل کنید( البته شما نفرمودید که آیا ردیاب شما دیگر 15 گرم رو نمیگیره و یا اینکه از چه فاصله ای دیگه نمیگیره؟
) حالا اگه میشه در کنار اون 15 گرم مقداری دیگر طلا قرار دهید ببینم ردیاب نسبت به آن واکنش میدهد یا لااقل نسبت به چندگرم و حداکثر تا چقدر فاصله واکنش نشان میدهد
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 4 شهریور1392 - 6:26am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
راستی حمزه جان شما میخوای ولومها رو سری کنی از ولوم ساده استفاده میکنی یا دوبل؟
ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدی.
یاعلی

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 4 شهریور1392 - 7:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
حمید جان خسته نباشی
واقعا تجربه های مفیدی بود فقط اگه امکانش هست لطف کن بیزحمت اون اسکن دستگاه او کا امم بذاری خیلی خوب میشه البته اگه امکانش هست ممنون

ممنونم شایان جان
اینم عکس اسکن او کی ام از اون نقطه فقط خدمتتون عرض کنم ابعاد اسکن 3 در 3 هست و قطر جسم هم تقریباً 50 سانته :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 4 شهریور1392 - 8:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا hamid80 بسیار موضوع مفیدی بوده ، خواهشمندم به این نکته جواب بدید :
اینکه فلز دفینه ای که به ابعاد 50 سانتی بوده شما از چهار طرف که سرچ کردید با ردیاب انجمن ، از هر طرف چند متر حجم گرفتید ؟ یا فقط روی خود فلز قیچی میگرفتید از هر چهار طرف ؟ خیلی مهمه لطفاً درست پاسخ بدید ..متشکرم
L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
آقا hamid80 بسیار موضوع مفیدی بوده ، خواهشمندم به این نکته جواب بدید :
اینکه فلز دفینه ای که به ابعاد 50 سانتی بوده شما از چهار طرف که سرچ کردید با ردیاب انجمن ، از هر طرف چند متر حجم گرفتید ؟ یا فقط روی خود فلز قیچی میگرفتید از هر چهار طرف ؟ خیلی مهمه لطفاً درست پاسخ بدید ..متشکرم
L-)

سلام مهدي جان
از لطف شما ممنونم در مورد اين نقطه بايد خدمتتون بگم كه از تمام جهات دقيقاً روي خود نقطه قيچي ميكرد. :)

دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:57am
استاد
استاد
آواتار کاربر

berserk نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
متاسفانه اين ولوم خيلي نايابه.منم دارم رو سري كردن ولوم10كيلو و 50كيلو و اگه500كيلو پيدا بشه كار مي كنم

سلام
ولوم 500 کیلو نایاب نیست. من برای ساخت دلتا پالس استفاده کردم و از سایت ایران میکرو هم سفارش دادم. این هم لینک برای سفارش ولوم 500 کیلو:
http://iran-micro.com/product_info.php/ ... ts_id/3596

ردیاب هم دیروز رسید دستم و دارم باهاش تمرین می کنم و انشالله اگر تجربه ی قابل عرضی بود خدمت دوستان ارایه می کنم.

دوست خوبم اين ولوم 500كيلو از نوع سه پايه نيست بلكه از نوع دوبل يا شش پايه هستش كه من تو باند و اسپيكرهاي پيشرفته ديدم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:45am
استاد
استاد
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
راستی حمزه جان شما میخوای ولومها رو سری کنی از ولوم ساده استفاده میکنی یا دوبل؟
ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدی.
یاعلی

بيناي عزيز مي خوام از 4نوع ولوم 10كيلو 50كيلو و دوتا 500كيلو استفاده كنم و بصورت سري از 10كيلوو50كيلو و موازي كردن دو ولوم500كيلو شروع كنم.در مورد حذف ذرات هم با ولوم 50كيلو تا 15گرم حذف ميشد و وقتي 20گرمش كردم قيچي شد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure