انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:38pm

پاسخ به موضوع  [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 37  بعدی
 بخش فرکانس آزاد - ردیاب فوق حرفه ای FPL 35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

haloo نوشته است:
:D داداش حمزه حالا این فرکانس رو لو بده دیگه :D :D @};-

هلوي عزيز من مشكلي با لو دادن اين فركانس ندارم فقط از اينكه سود جوي بشه و اين فركانس بشه دليلي براي كلاهبرداري بعضي ها نگران هستم و به جناب حميد هم حق ميدم كه فركانس هاي ردياب رو اينجا علني نگه.شما نگران نباشيد اين فركانس تست هاشو همين جوري با موفقيت ادامه بده براي همه دوستان يه جوري قرار ميدم.فقط به هيچ وجه عجله نكنيد چون تازه فركانس گيري دقيق رو ياد گرفتم و مطمئن باشيد براي همه دوستان خواهم فرستاد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 22 آذر1392 - 4:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamze2000 نوشته است:
haloo نوشته است:
:D داداش حمزه حالا این فرکانس رو لو بده دیگه :D :D @};-

هلوي عزيز من مشكلي با لو دادن اين فركانس ندارم فقط از اينكه سود جوي بشه و اين فركانس بشه دليلي براي كلاهبرداري بعضي ها نگران هستم و به جناب حميد هم حق ميدم كه فركانس هاي ردياب رو اينجا علني نگه.شما نگران نباشيد اين فركانس تست هاشو همين جوري با موفقيت ادامه بده براي همه دوستان يه جوري قرار ميدم.فقط به هيچ وجه عجله نكنيد چون تازه فركانس گيري دقيق رو ياد گرفتم و مطمئن باشيد براي همه دوستان خواهم فرستاد

واقعا از شما و بقيه دوستان واساتيد كه اينقدر بدون چشمداشت و صادقانه تلاش و دلسوزي ميكنيد براي اين انجمن بينهايت متشكرم اميدوارم هر چه زودتر به همه ارزوهاتون برسيد :ymapplause: :-BD

جمعه 22 آذر1392 - 5:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
واقعا داداش حمزه گل کاشتین

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 22 آذر1392 - 5:46pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
حمزه جان رو چه وزنی این فرکانس رو بدست اوردی؟

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 22 آذر1392 - 6:48pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام دوستان خسته نباشید
من مشغول ساختن فلزیاب چنسم
همون که استاد حمید طراحی کرده
امیدورام بتونم در کنار ردیاب ازش استفاده کنم
خب کسی مثل من که توی یه واحد 60متری توی طبقه پنجم یه بلوک وسط این همه شلوغی زندگی کنه شاید دیگه فراموش کرده باشه که آخرین باری که توی طبیعت خلوت بوده کی بوده؟
تمام زحمتها رو دوستان کشیدند
امیدوارم از میوه های درختی که کاشتید لذت ببرید.
شاید روزی من هم از میوه درختتان بچشم ولی دوست دارم همین الان از صمیم قلب از تمام بچه های فعال انجمن فلزجو تشکر کنم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 22 آذر1392 - 7:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام

سلام
اول بازه فرکانسهای خطا خارج شده. سپس تمام فرکانسهایی که تو این بازه نبوده ملاک قرار داده شده است.
با 1 گرم و 10 گرم و 100 گرم از ده متری شروع به فرکانسگیری شده که این فرکانس به همه طلاها جواب داده.
با دهم هرتز فرکانسها بالا پایین شده.

فعلا در مرحله تست با عوامل خطا قرار داره که باید دید به عامل دیگری تشابه داره یا نه.اگه تشابه داشت که اینم مثل بقیه فرکانسهاست ولی فعلا معلوم نیست.

@};- @};- @};-

جمعه 22 آذر1392 - 8:56pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
ممنون کانی جان من منظورم وزن مربوط به یا همون w بود

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 22 آذر1392 - 9:19pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
سلام
ممنون کانی جان من منظورم وزن مربوط به یا همون w بود

بله میدونم
نوشتم با این وزنها تست شده : 1گرم و 10 گرم و 100 گرم. اینا وزن ردیابه نه وزن طلای تست.

@};- @};- @};-

جمعه 22 آذر1392 - 9:22pm
استاد
استاد

Kani نوشته است:
hoshi نوشته است:
سلام

سلام
اول بازه فرکانسهای خطا خارج شده. سپس تمام فرکانسهایی که تو این بازه نبوده ملاک قرار داده شده است.
با 1 گرم و 10 گرم و 100 گرم از ده متری شروع به فرکانسگیری شده که این فرکانس به همه طلاها جواب داده.
با دهم هرتز فرکانسها بالا پایین شده.

فعلا در مرحله تست با عوامل خطا قرار داره که باید دید به عامل دیگری تشابه داره یا نه.اگه تشابه داشت که اینم مثل بقیه فرکانسهاست ولی فعلا معلوم نیست.

@};- @};- @};-

درود بر شما
اگه فرکانسی یون را نگیره میشه روی اون حساب باز کرد برای تست یون طلا 10 گرم طلا را در کنار 100 یا 200 گرم اهن ربا بزارید و با فرکانس طلا وزن گیری کنید اگه حتی یک گرم هم بالاتر از وزن وافعی ردیاب وزن بگیره اون فزکانس در برابر یون و فرکانسهای مشابه میلنگه در حقیقت ما باید یون طلا را در تست روی خاک با یه فرکانس رد بدیم تا دیگه یون اون زیر حاک که خیلی هم زیاد هست با یون ذرات یا سفال یا استخوان اشتباهی گرفته نشود و فقط حود فلز نسبت به اون فرکانس عکس العمل نشون بده

جمعه 22 آذر1392 - 9:24pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

هوشي جان روش فركانس گيري خاصي بر اساس بازه انجام دادم كه w از صفر تا وزن 100 گرم استفاده شده و اين فركانس با بهترين فركانس هاي جديد دستي هم مقايسه و تست شد و هيچ كدوم از فركانس هاي دستي نتونست باهاش رقابت كنه.تو تست با عوامل خطا هاي مشخص شده هم ولوم وزن صفر بوده و ولوم قدرت ده و در تست با طلا ولوم قدرت كم بوده...

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 22 آذر1392 - 9:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 206 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure