نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
ram1324 نوشته است: سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید محترم حمزه جان دستت درد نکنه واقعا شما و دوستان که پستهای مفید و جالبی میزارید و ما فقط شنونده هستیم و از محضرتون استفاده میکنیم . یعنی شمامیفرمایید این ولوم 10 کیلو که رو ردیاب نصب شده رو با ولوم 50 کیلو که قاعدتا نتیجه بهتری میگیریم تعویض کنیم . آیا میتونیم چنین کاری انجام بدیم؟ با تشکر...... رام عزيز اين كار رو من انجام دادم و نميگم باهاش بصورت عملي جواب گرفتم ولي تو تست ها فوق العاده جواب داده.البته كه مي تونيد انجام بديد و هيچ مشكلي هم نداره.من خودم اگه ولوم 500كيلو دستم برسه از چهار تا ولوم10.50و دوتا 500كيلو استفاده خواهم كرد.عوض كنيد ولي خوب تستش كنيد و نتايجو چه خوب يا بد اعلام كنيد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 5:50pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
ممون از راهماییت حمزه جان ولوم 50 کیلو رو کجا میتونه گیر بیارم؟
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 7:41pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام .دوستان 1ساعته پيش جايي رفته بودم باوسيله برايه ردزدن جايي با160گرم طلاو5گرم طلايه خارجي كه سكه بودزيره زبونم كه ناخداگاه انتن جايي ديگررفت كه رويه يك تپه بودش وجاشم توكوهي بودش درامتداديه رودباطلايه تست رفتم پيداش كنم اروم اروم رويه تپه وبعده طي كردن بيش از300متربه جلويه تپه رسيدم كه روي گلدميزدرسيدم يهوديدم نوكه تپه كنده شده كه پره خمره شكسته واتاق بودزيرش كه مثه انگارقلعه يي چيزي بودش وولي انگارهيچ احدي خبري نداره كه همچين جايي است خيلي تعجب كرديم وتپه هم خيلي ارتفاع داشت ونوكه اونجايي كه اينابودش پرتگاهه روبه رودخانه است ردياب يه جاروميزدكه بي سيم 2در2حجم دادومس 1وعمق 3مترباولووم نيم .اونجوركه پيدابودچيزي نبرده اندواون نقطه رم ميزنه وخيلي سخت تونستم متراژبگيرم.حالاموندم قضيه حجم وايناچيش درسته .
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 8:30pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
راستش ميترسم بي محاباحفاري كنم وضايع بشم والكي م نيس حفاري كردن .واقعاخودم وقتي پيداش كردم كپ كردم اينجورجايي روخيلي باحال بودش ومااصلاخبري نداشتيم كه اينجااينجورچيزي باشه وازاين فاصله پيداش كنم وازپايينه يه راهي برم اروم اروم رويه تپه ونوكه تپه واينچيزاروببينيم .خواهشااستادان يه كمك اساسي وراهبردي بكنين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 8:36pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
من كاري به سازندگانه 22 ندارم وخودم پاكارم توهرچي باهاشون وسايه به سايه باانجمن وهرجوري كه توانم باشه مك وتجربه ميرسونم وقبولشونم دارم حرف م اينه چراماشالله همه استادان كه حرفه ايين چرانمياين يه هدفه واقعيه واحدوباوسيله چكه كلي كنين وتمومه زيروبمه اين كارودربيارين .كاري كه استادارياقراره خيلي خيلي خيلي وقته پيشه تست كنه وخبري ام نشده ودلخوشي ماهاروتضعيف كرده .من فقط وفقط منظورم فقط ميخايم يه نتيجه يه ايده ال بگيريم ولاغيره . .
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 8:50pm |
|
|
ilam333
|
راستش علی جان به نظر من همون طور که گفتین نوک کوه هست وباتوجه به این که باگذر زمان خاکش برداشته میشه توسط بارندگی خیلی عمیق نیست و تو نیم متر اول اگه بار داشته باشه علایمش هست
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 8:52pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
خب دقيقاچندمترجلوتركه كنده شده به خاك رس ه قرمزهست وديوارايه قديميه مثه اتاق اتاقه.اصلابحثم سره اينه كه از400متري بيادردياب اينجاروبگيره وبااين تفاسيرالان من چه روشي تودستم دارم بااين ردياب كه بزنم تودله هدف م .چون ادم نبايدوسيله دستش باشه ووسيله م بزنه وهمه يه اعماله اپرتوري انجام بشه واخره سرادم 2دل باشه وشك وگمان وترديدوبه قوله اصلاحه اينچيزانميشه كانگه داغ زد.دي
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 10:19pm |
|
|
ilam333
|
راستش خیلی ها هستن که دنبال همچین ردیابی برای مکمل شدن با نقطه زنشون میگردن لااقل من خیلی ها رومیشناسم ولی یه پیشنهاد به اساتید بدم اینه اکه چون ردیابها هرچقدر هم خوب باشن خطا میدن چون ردیاب هستن بعد ساخت ردیاب جدید انشالله همت خودشون رو برای ساخت یه نقطه زن خوب وارزان قیمت برای مکمل شدن با ردیابشون باشن تا اون موقه دیگه هیچ کی جلو دارمون نباشه
|
سه شنبه 5 شهریور1392 - 11:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
علی جان از اونجاییکه این مکانی که فرمودین علائم قابل توجه و مهمی داره و شما با ردیاب هم تونستین همونجا رو پیدا کنین پس میشه روی این هدف حساب کرد! البته اگر صبر میکردین با ردیاب جدید اونجا رو چک میکردین هم مقدار وزنش رو به شما میگفت و هم امکان حذف خطای فرکانسی به ویژه روی طلا رو به شما میداد که فکر کنم تکلیف رو یکسره میکرد! بهرحال با همین ردیاب هم شما ابتدا بفرمایین این هدف رو از چه فاصله ای و با چه درجه ولومی گرفتین؟ گلد1 بوده یا 2 ؟ بیسیم یا با سیم؟
|
چهارشنبه 5 شهریور1392 - 12:31am |
|
|
bahram
|
سلام دوستان :من یه جایی رو چند روز پیش با ردیاب زدم با ولوم نیم و گلد5#5 هم حجم داشت عمق هم5 .3 باسرب وبرنزنقره هم جواب نداد اما با مس حرکت انتنها از گلد ها هم قویتر بود . چون محل روی تپه بود و کنار تپه هم تراشیده بودند وسنگچین شده بود امدم پایین و از کنار سنگچین ردیاب زدم تقریبا 4متر جلوتر رو ردیاب زد وجایی که از بالا میزد رو نزد که احتمال دادم جای اول از انتنها بالاتر باشه . سه شب پیش سرکه ریختم .امشب دوباره رفتم و دیدم عمق طلا فرقی نکرده اما عمق مس حدود یکمتر بیشتر از طلا هست حجم هم تغییر زیادی نکرده با خودم یه دستگاه پالسی هم برده بودم از بالا تست کردم جاییرو که از بالا زده بودم بوق نسبتا کمی داشت اما روی اون 4متر جلویی بوق قویتری داشت دوباره با ردیاب حفره رو امتحان کردم فقط نقطه دوم رو زد اما گلد 1و2 ومس نقطه اول رو زد .گلد 5 3متر و مس 4.5 وکربن (زغال) هم فقط نقطه اول. برنز و نقره هم منفی من فکر میکنم نقطه اول فرکانس برای ردیاب قویتره با عمق بیشتر که پالسی اونو ضعیفتر میگیره ونقطه دوم عمق کمتر و بار کمتر که پالسی اونو قویتر میگیره .نظر شما چیه ؟ ممنون از توجه شما......
|
چهارشنبه 5 شهریور1392 - 1:29am |
|
|
|