انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 3:10am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
ilanji نوشته است:
خب خدارو شکر میبینم باز دوستان دارن تلاش میکنند و باعث رونق تاپیک شدند
دوستان باید عرض کنم که بنده هم روی فلزات مدفون شده که خودم دفن کردمو بعضیهشون مثل سرب رو بالای 10 کیلو گزاشتم و از عمقهای 1 متر تا 2 متر هم چال کردم و بارها و بارها روی اونه تست کردم دیدم حجم بالا نمیدن و دقیقا و نهایتا به اندازه ابعاد و درازای فلزات حجم میدن و این امر هم شاید به علت این باشه که اینها فلز جدید هستند و با فلز قدیم و البته قدیمی فرق داشته باشند
در هر صورت باید بگم که من فقط روی فلزات نقطه میکنم و حجم زیادی بدست نمیارم و فکر میکنم این قضیه حجم هم زیاد در مورد هدف واقعی نمیتونه درست باشه و نباید انتظار حجم زیاد و بالا داشت و با توجه به حفاریهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که حجم بالا هم بدون شک میتونه یکی از نشانه های ذرات باشه و نباید بهش اعتماد کرد
و همونطور هم که میدونیم اینجا بارها و بارها درباره حجم سخن گفته شده و تاکید کرده اند که حجم زیر 2 متر جای کار ندارد ولی بنده با توجه به تجربیاتی که توی این مدت با کار با ردیاب و انجام تستهای بسیار داشته ام به این نتیجه رسیدم که بارهای واقعی حجم زیاد نمیدهند و نهایتا به انداه ابعاد و شکل قطعات مورد نظر باشه و باز البته درمور فلزاتی که اکسید میشن و توی خاک بر اثر عمواملی مانند آب و فعالیت جانوران حفار و ... میتونه یه کمی بر مقدار حجم افزوده بشه ولی قطعا درباره ی بارهای پلمپ شده که درون جعبه و کوزه و ... قرار دارند قطعا نباید تفاوت حج قابل ملاحظه ای وجود داشته باشه
لذا باز هم از دوستان خواهش میکنم هنگام ردیابی و کاوش این مسائل رو مد نظر داشته باشند که مبادا باعث حفاری بیمورد و مایوس کننده بشند و از طرف دیگر ممکنه باری باشه و تمام تستها مثبت باشه و بر اثر اینکه حجم پایین باشه از اون بگذریم حال اونکه این بار ممکنه پلمپ باشه و واقعا موجود باشه در هر صورت باز هم نیاز به تمرین و تلاش بیشتر داریم و امیدوارم همه موفق باشیم
سپاس :x

:ymapplause: آفرین برادر کم کم همه دوستان دارن به اصل موضوع پی میبرن ؛ ولی آقای ilanji این چال کردم رو خوب اومدی ;)

:D

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 5 شهریور1392 - 3:06am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ram1324 نوشته است:
ممون از راهماییت حمزه جان
ولوم 50 کیلو رو کجا میتونه گیر بیارم؟

بيشتر مغازه ها دارن ولي بيشتر رو باند و اسپيكرهاي چيني كه فلش خور هستن ديدم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:24am
استاد
استاد
آواتار کاربر

علي عزيز مشكل اساتيد نيستن.متاسفانه بيشتر دوستان تو مباحث شركت نمي كنند.منم شما رو درك مي كنم آخه خودم هم بيشتر وقتا دو دل ميشم.بنظر من بهتره براي حفاري عجله نكني و چند بار ديگه هم بري و تست كني.تو مباحث قبل هم گفتم حجم بار نسبت به محيطش مي تونه خودش رو كوچيك يا بزرگ نشونه بده پس نبايد به حجم تكيه كنيم.بهرام عزيز حالا كه نقطه زن شما هم بوق زده بايد اميدوار تر باشيد.بنظر من جاي رو كه ردياب داره بهتر مي گيره رو ملاك قرار بديد و از اونجا شروع كنيد.احتمالا عمق زياد هستش و نقطه زن شما نمي تونه اونو خوب سرچ كنه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:33am
استاد
استاد
آواتار کاربر

متاسفانه نتونستم ولوم 500كيلو رو پيدا كنم.مي خوام از 4تا ولوم 100كيلو استفاده كنم.طوري كه بنظر مياد استفاده از يه ولوم 100كيلو بايد بهتر از يه ولوم50كيلو جواب بده.بازم تست مي كنم و نتايجشو ميزارم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 9:39am
استاد
استاد
آواتار کاربر

4تا ولوم 100كيلو به دستم رسيد.نقشه شماتيك سيم كشي اين 4تا ولوم رو كشيدم و بعد از ظهر اون رو پياده مي كنم.كل نتايجشو اگه مثبت بود بصورت پيام خصوصي به دوستاني كه تو مباحث شركت كردن مي فرستم.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام حميداقا.من فعلنه نميتونم ورژن2روتهيه كنم .باگلد1باسيم وولووم تااخرازفاصله بيش از300مترنوكه يه تپه روگرفت ومن اروم اروم تپه روبالارفتم كه تونستم پيداش كنم.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 11:52am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان خب در حالت باسیم بدلیل قدرت و میزان شعاع زنی بالایی که وجود داره این احتمال هم هست که شما حتی ذرات قوی رو از 300 متری بتونین بگیرین! ولی اگر در حالت بیسیم از 300 متر میگرفتین دیگه نمیتونست ذرات باشه! :D
پیشنهاد میکنم در حالت بیسیم هم ردیابی کنین و هم برای گلد 1 و هم 2 ببینین تا چه شعاعی امکان ردیابی وجود داره. هر چه هدف از شعاع بیشتری قابل ردیابی باشه به معنی قویتر بودنش هست. اما در حالت باسیم 300 متر واقعا رقم بالایی محسوب نمیشه که بگیم حتما هدف قوی بوده!

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 12:20pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
4تا ولوم 100كيلو به دستم رسيد.نقشه شماتيك سيم كشي اين 4تا ولوم رو كشيدم و بعد از ظهر اون رو پياده مي كنم.كل نتايجشو اگه مثبت بود بصورت پيام خصوصي به دوستاني كه تو مباحث شركت كردن مي فرستم.

سلام دوستان
حمزه جان ممنون بخاطر زحماتی که واسه عزیزان میکشی.
راستش من فعلا با یک ولوم 100 دوبل تعویضش کردم و دارم برسی و تست میکنم.
لطفا نتایج رو جهت استفاده دوستان حتما اعلام کنین.
یاعلی

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 2:14pm
مدیر کل
مدیر کل

تعویض اون ولوم میتونه برای حذف ذرات در درجات کمتر ولوم کمک کننده باشه. البته باید توجه داشت بدلیل مقاومت بالای ولوم وقتی ولوم کم میشه امواج خمیدگی قابل ملاحظه پیدا میکنن و دقتشون کاهش پیدا میکنه و احتمال خطا هم بیشتر میشه! ولی در هر صورت کار میکنه. بنظر من بهتره در صورت این تعویض در حالت عادی از درجه ولوم زیاد استفاده بشه تا برد و دقت امواج زیاد کاهش پیدا نکنن و فقط برای حذف ذرات ولوم رو کم کنین.
توصیه من این هست از ولوم 100 کیلو استفاده بشه.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 2:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
تعویض اون ولوم میتونه برای حذف ذرات در درجات کمتر ولوم کمک کننده باشه. البته باید توجه داشت بدلیل مقاومت بالای ولوم وقتی ولوم کم میشه امواج خمیدگی قابل ملاحظه پیدا میکنن و دقتشون کاهش پیدا میکنه و احتمال خطا هم بیشتر میشه! ولی در هر صورت کار میکنه. بنظر من بهتره در صورت این تعویض در حالت عادی از درجه ولوم زیاد استفاده بشه تا برد و دقت امواج زیاد کاهش پیدا نکنن و فقط برای حذف ذرات ولوم رو کم کنین.
توصیه من این هست از ولوم 100 کیلو استفاده بشه.

چشم بيناي عزيز ميزارم تا همه استفاده كنند
مهندس حميد منم دارم كم كم به اين نتيجه ميرسم و قبلا هم گفتم افزايش ولوم مي تونه تاثير منفي هم بزاره.دارم روش كار مي كنم ايشاالله زود زود به نتيجه ميرسم و اعلام مي كنم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 2:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure