خب خدارو شکر میبینم باز دوستان دارن تلاش میکنند و باعث رونق تاپیک شدند
دوستان باید عرض کنم که بنده هم روی فلزات مدفون شده که خودم دفن کردمو بعضیهشون مثل سرب رو بالای 10 کیلو گزاشتم و از عمقهای 1 متر تا 2 متر هم چال کردم و بارها و بارها روی اونه تست کردم دیدم حجم بالا نمیدن و دقیقا و نهایتا به اندازه ابعاد و درازای فلزات حجم میدن و این امر هم شاید به علت این باشه که اینها فلز جدید هستند و با فلز قدیم و البته قدیمی فرق داشته باشند
در هر صورت باید بگم که من فقط روی فلزات نقطه میکنم و حجم زیادی بدست نمیارم و فکر میکنم این قضیه حجم هم زیاد در مورد هدف واقعی نمیتونه درست باشه و نباید انتظار حجم زیاد و بالا داشت و با توجه به حفاریهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که حجم بالا هم بدون شک میتونه یکی از نشانه های ذرات باشه و نباید بهش اعتماد کرد
و همونطور هم که میدونیم اینجا بارها و بارها درباره حجم سخن گفته شده و تاکید کرده اند که حجم زیر 2 متر جای کار ندارد ولی بنده با توجه به تجربیاتی که توی این مدت با کار با ردیاب و انجام تستهای بسیار داشته ام به این نتیجه رسیدم که بارهای واقعی حجم زیاد نمیدهند و نهایتا به انداه ابعاد و شکل قطعات مورد نظر باشه و باز البته درمور فلزاتی که اکسید میشن و توی خاک بر اثر عمواملی مانند آب و فعالیت جانوران حفار و ... میتونه یه کمی بر مقدار حجم افزوده بشه ولی قطعا درباره ی بارهای پلمپ شده که درون جعبه و کوزه و ... قرار دارند قطعا نباید تفاوت حج قابل ملاحظه ای وجود داشته باشه
لذا باز هم از دوستان خواهش میکنم هنگام ردیابی و کاوش این مسائل رو مد نظر داشته باشند که مبادا باعث حفاری بیمورد و مایوس کننده بشند و از طرف دیگر ممکنه باری باشه و تمام تستها مثبت باشه و بر اثر اینکه حجم پایین باشه از اون بگذریم حال اونکه این بار ممکنه پلمپ باشه و واقعا موجود باشه در هر صورت باز هم نیاز به تمرین و تلاش بیشتر داریم و امیدوارم همه موفق باشیم
سپاس