انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 3:08am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان عزيز افزايش ولوم باعث شد قدرت ردياب تا حد زيادي كم بشه و خطاهاش هم متاسفانه بالا رفت.بعد از تعويض ها به اين نتيجه رسيدم كه بهترين ولوم استفاده از يك ولوم 100كيلو هستش.تونستم 25گرم رو باهش حذف كنم ولي چون به مقدار بالاتر از اين دسترسي نداشتم نتونستم تست كنم.با ولوم 100كيلو هم مي تونيم ذرات بيشتري رو حذف كنيم و هم خيالمون راحت هستش كه ردياب خطا نميزنه.الان ردياب با مهارت هاي اپراتور مي تونه خيلي راحت مواد معدني و ذرات رو حذف كنه بدون اينكه قدرتش كم بشه.دوستان سعي كنيد از ولوم با درجه بالا(رو10يا9) استفاده كنيد و وقتي محل رو شناسايي كرديد ولوم رو كم كنيد.براي حذف ذرات هم از گلد2ولوم نيم و حالت بيسيم استفاده كنيد.بصورت دستي تستش كردم كه عالي بود و فردا بصورت حرفه اي تو كوه تستش مي كنم.راستي دوستاني كه دارن از ولوم500استفاده مي كنند بدونن كه قدرت خطاي دستگاه رو دارن بالا ميبرن درسته قدرت حذف ذرات بالا ميره.كلا بايد بيشتر تست بشه ولي من به يقين ميگم كه اين ولوم خيلي بهتر و منطقي تر از ولوم10كيلو هستش.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 5:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بيناي عزيز بي صبرانه منتظرم تا نتايج اوليه ي تست هاي شما رو هم ببينم.سعي كنيد از 30گرم به بالاتر استفاده كنيد.من تونستم خيلي راحت 25گرم رو حذف كنم.دوستان لطف كنيد و تنبلي رو كنار بزاريد و با اين ولوم جديد تست انجام بديد تا يكم سريع تر به نتيجه برسيم :!! :!! :YMPRAY:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 5:37pm

سلام دوستان خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم‏، چند وقتی هست مطالب سایت رو مطالعه می کنم، بعد از مشاهده تبلیغی که در مورد ردیاب ساخت سایت شده بود کنجکاو شدم و تقریبا تمام موضوعات و حتی این 184 صفحه رو کامل خوندم، که به این نتیجه رسیدم ردیاب که دوستان زحمت کشیدند و ساختن مزایا و معایبی داره اما با این وجود میشه باهاش کار کرد و با توجه به خصوصیاتش و تجربیاتی که همه اعضا طی این مدت گفتند جا برای نتیجه گیری با این دستگاه باید باشه اگر که ویژگیهاش همینطور که عنوان می کنم باشه
اول اینکه این ردیاب با خطای بسیار کمی نقطه مورد نظر رو پیدا می کنه و 70 درصد میشه به اون اعتماد کرد که جائی رو زده زاویه انتشار امواج هدف نیست و دقیقا خود هدف رو زدید،
دوم برای پیدا کردن اهداف روی سطح زمین قدرت بسیار خوبی داره و دقیقا روی هدف رو می زنه و همینطور خیلی خوب و با کمترین خطا اهداف روی سطح زمین رو تفکیک می کنه
سوم اینکه ردیاب ساخت انجمن برای اهداف زیر زمین قدرت تفکیک خوبی نداره و خطاهای زیادی داره مثلا با فرکانس طلا به نتایج متفاوتی می رسه مثل استخوان، سفال، حفره....
چهارم برای حذف ذرات باردار زیر زمین راه مناسبی نداره و کلونیهای باردار زیر زمین رو به عنوان هدف شناسائی می کنه و تا به حال کسی راه حل درست و دقیقی ارائه نداده
پنجم دستگاه برای عمق زدن با توجه با شیوه عنوان شده توسط سازندگان عزیز تا حدودی قابل اعتماده و میشه به اون برای حفاری تکیه کرد
ششم موضوع اندازه گیری حجم همچنان مجهول به قوه خودش پا برجاست و نباید روی این مورد زیاد حساب کرد

من فکر می کنم این دستگاه با توجه به ساختار ساده خودش کار یک ردیاب رو تقریبا به خوبی انجام میده یعنی عناصر باردار زیر زمین رو به خوبی شناسائی می کنه و با توجه به گفته های کاربران محترم سایت هدف خودش رو پیدا کرده هر چند ذرات باردار، سنگ، سیلیس، استخوان، لاک لاک پشت، حفره، نعل اسب، کوزه و.......
همینطور برای حجم گیری و حذف ذرات شاید راههای بهتری هم وجود داشته باشه، برای کار با هر ردیابی نیاز به دستگاههای مکمل هم هست تا حفاری بیهوده نکرده باشید، بعد داشتن نسخه و نقشه و نشانه رو هم فراموش نکنید توقع زیادیست اگر جائی را حفاری کنید که کسی از روی شکمش می گوید دارای بار است، سوم اگر قرار است الله بختکی بروید خارج شهر و یک جائی را ردیابی کنید من توصیه می کنم به جای ردیاب یک فلزیاب قوی تهیه کنید حداقل بی جواب نخواهید ماند و فلزات قدیمی را حتما در عمق کم پیدا خواهید کرد مثل سر نیزه، سکه، چاقو و......

دوستان اگر از یک ردیاب می شود توقع بیشتری داشت مطرح کنید شاید من اشتباه می کنم

آخرین بار توسط pagan در چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:02pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چشم اقاحميد.فقط درحالابيسيم خوده رديابوكجابذارم؟ببندم رويه كمروفيشوجداكنم كافيه؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 6:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ali7777 نوشته است:
چشم اقاحميد.فقط درحالابيسيم خوده رديابوكجابذارم؟ببندم رويه كمروفيشوجداكنم كافيه؟؟؟؟؟؟؟؟

با كمربند ببنديد روي سينه يا گوديه بين سينه ها وشكم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به چشم م م

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سردرگمي وگيجي ودست به عصابودنه من سره هرجاچه خوبه ه ~X( :(( X( X(

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:11pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنظر من مهمترين جواب بي باسخ اين مسئله حجم هستش كه متاسفانه خيلي ها اون رو سرسري مي گيرن در حالي كه اين مهمترين كليد براي رسيدن به هدف هستش.ايشاالله از فردا رو اين حجم كار مي كنم و چندتا نظريه دارم كه اگه درست جواب بدن ميام و نتايج رو اعلام ميكنم.برنامه ي من از شنبه تا چهارشنبه كار و مطالعه روي ردياب و 5شنبه و جمعه ها تست عملي و كوهپيماي هستش.فردا ميرم كوه با اين ولوم جديد.در مورد سركه علي جان اگه حجم زياد تغير نكرده باشه مي تونه خيلي خوب باشه ولي متاسفانه نميشه با اطمينان گفت كه حتما هستش.....منم مثل شما سردرگمم ولي تلاشمو مي كنم....

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

جناب مهدي عزيز نظرتون در مورد بحثي كه تو صفحه181 در مورد حجم بيان كردم چيه.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:24pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

paganعزيز بهتون به عنوان يكي از اعضاي كوچيك اين سايت خوش آمد ميگم.تمام مواردي كه ذكر گرديد.تا حدود زيادي درسته ولي اگه دقت كنيد خيلي هاش قابل حل هستش و از يه ردياب بيشتر از اين نميشه انتظار داشت و اين ردياب بنظر من در نوع خودش كم نظيره.من با يه تغيير در ولوم و استفاده از 50كيلو خيلي از مشكلاتم كه ذكر كرديد حل شد و الان هم دارم از ولوم100كيلو استفاده مي كنم.متاسفانه فقط اين مشكل تشابه در فركانس قابل حل نيست كه اين مشكل هم تو ردياب دوم حل شده.برات ارزوي موفقيت مي كنم و اميدوارم از فعالان اين سايت باشي...

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure