انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 3:07am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

راستي يه مطلب هم بگم كه هي يادم ميرفت.تو يه سايت آموزش خارجي كه فكر كنم الماني بود مي گفت حركت و نوع و سرعت در رديابي از نكات مهمي هستش كه خيلي ها بهش توجه نمي كنند.چيزي كه بعد از استفاده از اين مترجم هاي آنلاين فهميدم اين بود كه نوع حركت يكنواخت با يه آرامش خاص و با سرعت حركت 3ثانيه در يك متر بود.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 7:56pm

hamze2000 نوشته است:
paganعزيز بهتون به عنوان يكي از اعضاي كوچيك اين سايت خوش آمد ميگم.تمام مواردي كه ذكر گرديد.تا حدود زيادي درسته ولي اگه دقت كنيد خيلي هاش قابل حل هستش و از يه ردياب بيشتر از اين نميشه انتظار داشت و اين ردياب بنظر من در نوع خودش كم نظيره.من با يه تغيير در ولوم و استفاده از 50كيلو خيلي از مشكلاتم كه ذكر كرديد حل شد و الان هم دارم از ولوم100كيلو استفاده مي كنم.متاسفانه فقط اين مشكل تشابه در فركانس قابل حل نيست كه اين مشكل هم تو ردياب دوم حل شده.برات ارزوي موفقيت مي كنم و اميدوارم از فعالان اين سايت باشي...

حمزه عزیز خوشحالم که این قدر پشت کار دارید از ابتدای ساخت ردیاب، فقط برام جای سئوال داره از اون همه کاربر از ابتدای این تاپیک تا اینجا فقط همین تعداد فعال باقی موندن،
راستش من فکر می کنم شما با اضافه کردن ولوم بالاتر فقط اهداف و ذرات کوچیکتر رو حذف می کنید، دوست من همینطور که خودت گفتی مشکل بزرگ تشابه فرکانس که باعث خطا زدن دستگاه میشه، و این خطا رو اغلب ردیابها و فلزیابها دارند، من نمی دونم چطور توی ورژن جدید دستگاه عزیزان سازنده موفق شدند این تشابه رو از میان بردارند وقتی دو تا عنصر یک فرکانس رو ارسال می کنند چه راهی برای تفکیک وجود داره؟ چرا باید به جای طلا اکسید آهن سنس بشه اگر این دو فلز فرکانس مشابه تولید نمی کنند احتمالا دستگاه شماره یک در رنجی از موج عکس العمل نشون میده و یا اینکه رنجی از امواج رو ارسال می کنه
اگر دوستان برای این موضوع جوابی نداشته باشند مطمئنا دستگاه جدید هم همین مشکل رو خواهد داشت، که امیدوارم اینطور نباشه

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 8:13pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوست خوبم نميدونم شما چقدر در مورد مقدار عددي فركانس ها و در كل در مورد بسامد اطلاع داريد.براي از بين بردن تشابه فركانسي بهترين روش استفاده از مقدار دقيق فركانس ها هستش.تو ردياب دوم با زياد كردن تعداد فركانس طلا سعي شده با اين مشكل برخورد بشه كه اميدوارم خيلي خوب جواب بده.خاك رس داراي بار منفي هستش و اگه فلزي توش باشه ذرات اون رو جذب مي كنه و اين عمل يك واكنش شيميايي رو تشكيل ميده و اين باعث بوجود اومدن فركانس هاي مختلف ميشه.بنظر من اگه جاي كه قراره ردياب بزنيد خوب باشه اين ردياب مي تونه خيلي از مشكلات شما رو حل كنه بدون نياز به تجهيزات ديگه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 8:25pm

من چیز زیادی نمی دونم فقط همین مقدار فکر می کنم دقیقا میزان تناوب امواجی که از هر عنصری در طبیعت ارسال میشه با هم فرق می کنه، برای پیدا کردن اجسامی که دارای فرکانس تقریبا با ثباتی هستند مثل فلزات میشه با ارسال یک موج هم فرکانس یا در فرکانس خاص محلش رو از طریق بازتاب موج توسط شئ مورد نظر که هر چی بزرگتر باشه موج قویتری ارسال می کنه پیدا کرد، درست موضوعی شبیه به راهدارهای نظامی برای شناسائی هواپیما و کشتی ....
من به این ردیاب تا حدودی ایمان دارم همه اعضاء تجربه کردند چطور فلزات و اهداف رو روی سطح پیدا می کنه و دقیقا نزدیک یا بالای سر هدف اپراتور رو می بره، اما خودت هم خوب آگاهی زیر زمین به دلیل شرایط متفاوت و وجود عناصر مختلف معدنی و گازها و مایعات فرکانس ارسالی کمی با آنچه که روی زمین ارسال می شود فرق دارد. برای همین رسیدن به چنین جایگاهی حتی در ورژن جدید دستگاه هم بیشتر تا حدودی امکانپذیر نیست و یا اینکه در زمان حال با این تجهیزات ممکن نیست.
به نظر من با داشتن نسخه معتبر و علائم درست وجود این ردیاب واقعا کمک می کنه و شاید بدون نیاز به هیچ وسیله کمکی با اطمینان بشه حفاری کرد، چون واقعا شما رو به محل هدف می بره، وگرنه به نظر من هیچ ردیابی برای جستجوی بدون برنامه و شناسائی محل مناسب نیست مگر اینکه وقت اضافی دارید و قصد تفریح

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 8:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان درخواست كمك دارم اگه لطف كنيد يه راهنمايي كنيد: يه حفاري انجام دادم رفتم پايين تو 3.50 متري فك كنم 1 متر زيادي رفتم حالا كه تو چاه 1 متر بلند ميشم آنتن ها خيلي تكان ميخورند مرتب ميچرخند از چپ به راست اصلا ثابت نميشن اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسي حمزه جان واقعا.اين سوالاموبايداستاداني كه رفته بودن تسته واقعي كنندوالان مااين مشكلاتونداشته باشيم بگاولي ...خودمم رواين هدف ازشنبه بازم سركه ميزنم وهرجورتستي روميكنم ببينم چي ميشه وهدفشم فك كنم واقعاچيزي باشه وداريم پيگيري ميكنيم اون بچه هايي كه اونجاكاركردن واين سازه يه قديمي روكشف كردن پيداشون كنيم وفرداپس فردابريم پيششون وازشون كليات بگيريم كه وسيله داشتن ياسندچطوري بوده.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 10:38pm
آواتار کاربر

یه سوال برای من پیش اومده انشالله اساتید نظراتشونو بگن چرا بعضی نقطه زن ها هستن یون میزنن ولی بعضی نقطه زنها هستن یون وذرات رو نمیزنند ؟؟ودر کل فرق این دو معقوله درچی هست؟؟؟و ایا نمیشه ردیاب رو طوری طراحی کرد که از مشخصات اون نقطه زنی که یون وذرات رو نمیزنه پیروی بکنه یا از نقطه قوت اون نقطه زنی که یون وذرات رو نمیزنه به نفع ردیاب استفاده کنه ؟؟؟ویه سوال دیگه از استاد حمید ایا در اینده نزدیک قصد ساخت وفروش یه نقطه زن خوب رو نداره

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان یه سوال دارم اگه تجربه و روش پیدا کردن راهرو و اتاقک رو دارید خواهشن دریغ نکنید.

این چاه در محل کوهستانی پر از ساروج بوده و تا 18 متر حفاری شده حالا میخوام ببینم با ردیاب میتونیم درب ورودی رو از توی چاه پیدا کنیم و عمق و جهت محل حفاری تو دیواره چاه رو پیدا کنیم.

دوستان هر روشی رو بلد هستند استفاده میکنیم شاید به درد خیلی ها بخوره.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این هم عکس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 11:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام ايا ميشه در اتاق ساروجي رو كه داخل تپه هست رو از بالا با ردياب پيدا كرد ؟

چهارشنبه 6 شهریور1392 - 11:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 182 , 183 , 184 , 185 , 186 , 187 , 188 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure