نویسنده |
پیغام |
az56
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: az56 نوشته است: سلام ايا ميشه در اتاق ساروجي رو كه داخل تپه هست رو از بالا با ردياب پيدا كرد ؟ بستگي به مهارت شما و عمق بله ميشه پيدا كرد.مرسي از جوابتون اگه ميشه در مورد روش پپيدا كرنش توضيح بديد چون دوستان از بالاي تپه حفاري كردن وبه اتاق 5*5 ساروجي رسيدن والان نميدونند چطوري در ورودي رو پيدا كنند ساروجشم اينقدر محكمه هيچي روش اثر نداره ! كه نمونه بردارن بازم از توجهتون ممنونم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 1:03pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
ilam333 نوشته است: و یه چیز دیگه که باید بگم دوستان اون 6نقطه رو که گرفت و دونقطش بار بود تو یه جایی بود که مردم عادی با ترفند کوبیدن سیخ به زمین هر شب جنس در می اوردند ویه قبرستان بزرگ بود در کل منظورم اینه که ردیاب رو باید جایی کار کرد که مطمئن باشین جنس داشته باشه واینو بگم که اصلا جایی که علامت یا قبرستان نباشه با ردیاب کار نمیکنه .چند روز پیش که باهاش تماس گرفتم گفت70 سکه نفره دوره ساسانی خسرو دوم رو تو وسط چند جوغن با ردیاب تو عمق 120سانتی پیدا کرده واقعا عالي بود تبريك ميگم خيلي از شنيدنش خوشحال شدم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 1:10pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
az56 نوشته است: hamze2000 نوشته است: az56 نوشته است: سلام ايا ميشه در اتاق ساروجي رو كه داخل تپه هست رو از بالا با ردياب پيدا كرد ؟ بستگي به مهارت شما و عمق بله ميشه پيدا كرد.مرسي از جوابتون اگه ميشه در مورد روش پپيدا كرنش توضيح بديد چون دوستان از بالاي تپه حفاري كردن وبه اتاق 5*5 ساروجي رسيدن والان نميدونند چطوري در ورودي رو پيدا كنند ساروجشم اينقدر محكمه هيچي روش اثر نداره ! كه نمونه بردارن بازم از توجهتون ممنونم دوست من چند متر حفاري كردين.ايا از ردياب انجمن استفاده مي كنيد؟
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 2:17pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
علي جان امروز رفتم و تمام جاهاي كه مشخص كرده بودم رو دوباره سركه ريختم و فردا ميرم و با اين ولوم 100كيلو دوباره ميزنم.متاسفانه نشد از ردياب استفاده كنم(يكي از فيش ها رو جا گذاشته بودم).من دفعه قبل حجم رو مشخص كرده بودم.بصورت مستطيل و هر چهار ضلع مستطيل رو سوراخ و سركه ريختم و بعد مركز رو هم سوراخ و سركه ريختم.اگه حجم زياد تغيير نكنه و يه حجم معقول بده دستور حفاري رو ميدم.هر چه بادا باد...............
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:04pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان اينم يه مطلب خوب از يه سايت روسي اگر طلا خيلي تو عمق باشه و يكم هم حجم بزرگ باشه يكي از آنتن ها كه در جهت مخالف قرار داره در هنگام حركت حركت خواهد كرد و اگه جسم در عمق كم و كوچيك باشه باز هم آنتن مخالف بطرفش ميره پس اگه جسم بزرگ و در عمق نسبتن كم باشه هر دو آنتن از فاصله ي 60سانتي بطرف هدف خواهند رفت اينم عكس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:12pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
موفق باشي حمزه جان ايشالا.من واسه كارات دعاميكنم كه اوكي باشه داداش
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:23pm |
|
|
delta
|
hamze2000 نوشته است: دوستان اينم يه مطلب خوب از يه سايت روسي اگر طلا خيلي تو عمق باشه و يكم هم حجم بزرگ باشه يكي از آنتن ها كه در جهت مخالف قرار داره در هنگام حركت حركت خواهد كرد و اگه جسم در عمق كم و كوچيك باشه باز هم آنتن مخالف بطرفش ميره پس اگه جسم بزرگ و در عمق نسبتن كم باشه هر دو آنتن از فاصله ي 60سانتي بطرف هدف خواهند رفت اينم عكس سلام با تشکر ولی فکر نکنم این موضوع صحت داشته باشه
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:31pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
و اين هم در مورد حجم دفينه و نوع حركت آنتن ها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:31pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: موفق باشي حمزه جان ايشالا.من واسه كارات دعاميكنم كه اوكي باشه داداش زنده باشي علي جان.منم برات دعا مي كنم كه ايشاالله زود زود به هدفت برسي
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:33pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
delta نوشته است: hamze2000 نوشته است: دوستان اينم يه مطلب خوب از يه سايت روسي اگر طلا خيلي تو عمق باشه و يكم هم حجم بزرگ باشه يكي از آنتن ها كه در جهت مخالف قرار داره در هنگام حركت حركت خواهد كرد و اگه جسم در عمق كم و كوچيك باشه باز هم آنتن مخالف بطرفش ميره پس اگه جسم بزرگ و در عمق نسبتن كم باشه هر دو آنتن از فاصله ي 60سانتي بطرف هدف خواهند رفت اينم عكس سلام با تشکر ولی فکر نکنم این موضوع صحت داشته باشه دلتا جان خودم تست كردم.كاملا درست هستش.بهتره خودتون هم تست كنيد.فقط اين كار بايد 5دقيقه بعد از روشن شدن ردياب انجام بگيره
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:35pm |
|
|
|