انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 12:05am

پاسخ به موضوع  [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 37  بعدی
 بخش فرکانس آزاد - ردیاب فوق حرفه ای FPL 35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
Kani نوشته است:
hoshi نوشته است:
سلام
حمزه جان رو چه وزنی این فرکانس رو بدست اوردی؟

سلام
اول بازه فرکانسهای خطا خارج شده. سپس تمام فرکانسهایی که تو این بازه نبوده ملاک قرار داده شده است.
با 1 گرم و 10 گرم و 100 گرم از ده متری شروع به فرکانسگیری شده که این فرکانس به همه طلاها جواب داده.
با دهم هرتز فرکانسها بالا پایین شده.

فعلا در مرحله تست با عوامل خطا قرار داره که باید دید به عامل دیگری تشابه داره یا نه.اگه تشابه داشت که اینم مثل بقیه فرکانسهاست ولی فعلا معلوم نیست.

@};- @};- @};-

درود بر شما
اگه فرکانسی یون را نگیره میشه روی اون حساب باز کرد برای تست یون طلا 10 گرم طلا را در کنار 100 یا 200 گرم اهن ربا بزارید و با فرکانس طلا وزن گیری کنید اگه حتی یک گرم هم بالاتر از وزن وافعی ردیاب وزن بگیره اون فزکانس در برابر یون و فرکانسهای مشابه میلنگه در حقیقت ما باید یون طلا را در تست روی خاک با یه فرکانس رد بدیم تا دیگه یون اون زیر حاک که خیلی هم زیاد هست با یون ذرات یا سفال یا استخوان اشتباهی گرفته نشود و فقط حود فلز نسبت به اون فرکانس عکس العمل نشون بده

کاملا درسته احسنت.
@};- @};- @};-

جمعه 22 آذر1392 - 9:28pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

من خودم یه مدت پیش برای اینکه فرکانسی پیدا کنم که خود فلز رو بزنه نه یون ساطع شده رو ,حدود 2 گرم طلا رو تکه تکه کردم و اونو در چاله ای به عمق 1.5 متر دفن کردم سپس روی اون مقداری اسید سولفوریک و سپس مقداری اسید کلریدریک ریختم و بعد چاله رو پرکردم بعد از گذشت چند روز به اونجا برای تست رفتم یک گردنبد و دو تا النگو هم بای تست بردم
جالب این بود تا یک سوم فرکانسها همشون بطرف طلای دفن شده رفتند و به طلای که دو متر اونور تر گذاشته بودم اعتنایی نمی کردند.
متاسفانه بخاطراتفاقی که برام افتاد نتونستم بیشتر ادامه بدم ولی اگه کسی خواست این روش خوبی هست برای این که فرکانسی پیدا بشه که یون طلا رو نزنه بلکه خود فلز رو بزنه

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

شنبه 23 آذر1392 - 12:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت دوستان وبا سلا م وخسته نباشی خدمت اقا حمزه واقا جاوید ودوستانی که زحمت می کشند من در غرب کشور هستم وفعلا هوای اینجا خوب نیست تا من هم کمکی کنم قبلا هم در پستی اشاره کردم فرکانس باید به استخوان وانواع سفال وسیلیس واکنش نداشته باشد وفقط فلز بگیرد ان هم درعمق .ویک فرکانس برای شعاع وعمق کم ویکی برای عمق متوسط ویکی برای عمق زیاد وشعاع کم. با تشکر فراوان وخسته نباشی

شنبه 23 آذر1392 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت اساتید بزرگوار من بااجازتون یک ردیاب درست کردم که بدک نیست تو چندتا فرکانس پایین مثل 35 که شما دارین کار میکنین وزحمت میکشین کار میکنه وجواب داده واسه تست حفره من فرکانسش رو ندارم میشه بگین فرکانس حفره چند هرتزه تا امتحانش کنم اگه جواب داد واسه بچه ها مدارشو اپ کنم تا همگی استفاده کنن X_X وخیلی هم ممنون

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 23 آذر1392 - 10:26pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آقا بهرام فرکانسهای حفره داخلی خود ردیاب 35 خیلی عالین و نیازی به فرکانسهای متفرقه برای حفره نیست ، مهم پیدا کردن فرکانسی بوده که کمترین خطا رو داشته باشه یعنی به ذرات جمع شده در ریشه بعضی درختان و تکه های خشت و کوزه شکسته و غیره کمترین حساسیت رو داشته باشه یعنی به ذرات حساس نباشه و همیشه به دنبال تراکم بیشتر باشه که همون فلز خالص باشه .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 24 آذر1392 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی ممنون واسه توضیحات ارزندتون واگه امکانش هست رنج فرکانسیشو منظورم حفره هست رو اعلام بفرماین بازهم سپاس گذارتون هستم

یکشنبه 24 آذر1392 - 8:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بهرام نوشته است:
اقا مهدی ممنون واسه توضیحات ارزندتون واگه امکانش هست رنج فرکانسیشو منظورم حفره هست رو اعلام بفرماین بازهم سپاس گذارتون هستم

خدمت دوست خوب خودم عرض کنم که رنج فرکانسهای داخلی دستگاه فقط در اختیار مهندس حمید و مجتبی بوده . @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 25 آذر1392 - 9:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بازهم ممنون اقا مهدی بله درک میکنم.....پس باید رفت به دنبال کشف ناشناخته ها یا علی :-B

دوشنبه 25 آذر1392 - 12:04pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
بهرام جان خسته نباشی داداش.
شما با آقا حمزه و بقیه اساتید مشورت کن تا راهنمایت کنن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 25 آذر1392 - 4:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بهرام نوشته است:

بهرام جان منم خبري از فركانس حفره ردياب انجمن ندارم ولي فكر مي كنم فركانس حفره نزديك هاي 10.050هرتز باشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 25 آذر1392 - 5:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 151 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure