جناب مارتین! من هر اون چه که گفتم در شان و واقعیت شما بود ولی دیگه در این همه صحبت به این تعدادی که شما در چند خط توهین بیمورد کردین به شما چیزی نگفتم! همین چیزاست که شخصیت افراد رو نشون میده! بگذریم ؛ حرفهای مهمتری داریم!
خیلی ممنون از شما. من الان متوجه شدم شما کلا توی باغ نیستی! دوست عزیز اندازه گیری موج با اسکوپ که اصلا به این روش نیست! شما باید تریگر رو روی لبه بالا رونده تنظیم کنی و بعد موج رو بقدری زوم کنی که لبه پایین رونده در حالت حداقل 100 مگاسمپل نمونه برداری اسکوپ قابل اندازه گیری باشه و باید از کرسر برای اندازه گیری استفاده کنی. وگرنه در حالت 25 کیلوسمپل که معادل اسکوپ کارت صوتی اندازه گیری انجام میشه و هیچ چیزی مشخص نمیشه حتی اگر چند هرتز فرکانس اینور اونور باشه!
در عین حال مشخصا اسکوپ شما در قسمت فرکانس متر همون فرکانس کلی رو نشون میده نه فرکانس سیکلی که روی صفحه هست! این رو خیلی راحت از نحوه نمایش امواج میشه فهمید. چون اسکوپ های مختلف در این زمینه با هم تفاوت دارن. با این همه بحث ما اندازه گیری خود موج از روی صفحه هست که با روش دستی باید معتبر و منطبق به فرکانس نمایش داده شده توسط فرکانس متر باشه.
در خصوص تست اول روی فرکانس 21.04 زیاد جای بحثی نداریم. در مطلب قبلی هم اشاره کردم که این فرکانس رو با میکرو میشه با دقت 0.001 هرتز هم تولید کرد! از طرف دیگه شیوه نمایش شما روی اسکوپ اصلا به نحوی نیست که بشه دقیق اندازه گرفت! دوستان خودشون میتونن فیلم رو ببینن. حالا کار ندارم که شما به شکل موزیانه ای بجای 21.04 فرکانس رو 21.045 تنظیم میکنی!!!
عزیز من چه نیازی به این کلک زدنهاست؟ روی چنین فرکانسی که زیاد جای بحثی نداشتیم که شما از این کارها بخوای بکنی! بهرحال چیزی که در مورد این فرکانس روی صفحه من میتونم دقت کنم این هست که در حالت تایم دیویژن 10 میلی ثانیه ما 4.8 خانه سیکل موجمون هست که میشه 48 میلی ثانیه و معادل 20.83 هرتز هست! این احتمالا بدلیل میزان زوم بسیار کم شماست که در شمردن خانه ها نمیشه بیش از این دقت داشت. لذا همونطور که عرض کردم در این فرکانس جای بحثی نداریم مگر اینکه شما برای اثبات از تایم دیویژن 2 میکرو ثانیه استفاده کنی تا لبه پالس قشنگ دیده بشه و با دقت هزارم هرتز قابل اندازه گیری باشه تا بشه ثابت کرد که آیا هزارم هرتزش دقت داره یا نه.
اما تست دوم فرکانس 47892 هست که دیگه واقعا گند کار شما در میاد!!!
من نمیدونم شما واقعا چه فکری کردی که از این افتضاح فیلم هم گرفتی؟! دوستان به ثانیه 54 فیلم تا 1:03 نگاه کنین و خوب دقت کنین. این 10 ثانیه چکیده کاری هست که ایشون صورت داده! فیلم قبلی من رو هم از DDS در پروتئوس ببینین و مقایسه کنین ؛ کپی برابر اصل هست! دوست عزیز شما به این میگی پالس منظم و پریودیک و ثابت؟ اصلا نیاز به اندازه گیری هم نداره! هر کسی حتی اگر بیناییش ضعیف هم باشه متوجه خطای فاحش کم و زیاد شدن طول پالسها میشه! با این حال من اندازه گیری هم میکنم ببینم طول پالس مثبت حدودا چقدر در نوسان هست. در یک حالتش 1.9 خانه در تایم دیویژن 5 میکرو ثانیه ای هست که میشه معادل 9.5 میکرو ثانیه یا فرکانس 52631 هرتز! در حالت دیگه که نوسان میکنه میشه معادل 2.3 خانه یا فرکانس 43478 هرتز! خودتون حساب کنین هر کدوم در حد چند هزار هرتز با رقم میانی و اصلی فاصله دارن! خب دوست عزیز ما چند روزه داریم همین رو داد میزنیم! شما اومدی فیلم بذاری خودت رو ثابت کنی یا کم سوادیت رو به رخ بکشی؟! همه حرف من همین چیزی هست که در تست فرکانس دوم شما دیده میشه و نیاز به هیچ توضیحی هم نداره. دوستان میتونن خودشون ملاحظه کنن.
فکر نمیکنم که دیگه نیازی به ادامه بحث باشه! چون این تست سیستم کلی کار رو اثبات کرد و مشخص شد که روش مشابه DDS هست. دوستانی هم که بحث رو دنبال کردن میتونن نظر خودشون رو بگن. باز اگر مطلب فنی دیگری باشه بنده در خدمت هستم. ولی فراموش نکنین در پست اول تاپیک اشاره کردم فقط در چارچوب فنی باشه! وگرنه بنده دیگه توهین و تهمت رو تحمل نخواهم کرد!