انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:49am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد - مدیر
استاد - مدیر

reza4200 نوشته است:
ببخشید استاد آریا منظورم این بود اگر وایسیم مثل ردیابهای دیگه مگه آنتنها خودشون به سمت هدف نمیرند این برام توضیح بدی دیگه حله

دوست عزیز ردیابهای دیگه هم خودش بطرف هدف میرن مثل ردیابهای جرخشی ویا همین ردیابهایی که در زمین کاشته میشن, ولی روش ردیابهای کاشتنی ا فرق داره در روش اون ردیابها, باید دور ژنراتور که به زمین وصله ,بجرخید تا انتنها در یک قسمت از جرخش قیجی بشن ولی در روش ما باید بایستید تا انتنها خودشون بجرخند وکانال هدف وهمجنین مرکز خدف رو نشون بدن

در ظمن در قسمت اول ,پست بالایی, من متراژ50متر رو به اشتباه 5متر نوشتم که دوبار تصحیح شد

mantera

شنبه 4 خرداد1392 - 1:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا آریاممنون تمام سوالهایی که پرسیدم برای این جواب بود که کسی جوابم اینجوری که شما فرمایش کردیند نداد سپاس ار زحماتتون :ymhug:

شنبه 4 خرداد1392 - 1:20pm

با سلام خدمت دوستان لطفا کارایی هر یک از درجه های ولوم مدرج از صفر تا ده را توضیح دهید و در چه موقعیتهایی از هر یک از درجه ها استفاده میشود با تشکر

شنبه 4 خرداد1392 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
من هنوز اين ردياب خريداري نكردم اما با تجربه از رديابهاي ديگه بنظرم اگه هدف بزرگ باشه براي پيداكردن عمق زمانيكه بسمت عقب حركت ميكنيم آنتنها بايد ديرتر از هم باز بشن وحتي زمان نقطه زني ميتوان اندازه و ابعاد هدف مشخص كرد
موضوع بعدي بحث حفره يابي هست كه تو امر رديابي واقعا مهمه يعني زمانيكه تونل يا اتاقك بارو بتوان تشخيص داد به احتمال وجود بار خيلي بيشتر ميشه پي برد وباز من فكر ميكنم اگه حفره اي بزرگ باشه بزرگي اونو آنتنها براحتي نشون ميدن چندي پيش رو حفره يه قنات كار ميكردم براحتي تونل قنات تو عمق 11متري تشخيص دادم اما اگه چاه قنات نبود نمبتونستم تشخيص بدم كه تو چه عمقي هست كه اگه استاديد راهي براش دارن راهنمايي كنن
ممنون

شنبه 4 خرداد1392 - 2:38pm

با سلام خدمت اساتید محترم از اساتید عزیز خواهشمندم لطف کنند بطور خلاصه و مفید آموزش از ابتدای روشن کردن و گرفتن آنتن که آیا دستها زاویه 45درجه یا مستقیم باشند ردیابی اولیه در حال ساکن یا در حال حرکت باشد روش نقطه زنی . حذف ذرات . عمق زنی . حجم گیری . خلا یابی و پیدا کردن هدف در دیواره ها را خلاصه وار توضیح تا بیشتر مزاحم نشویم با تشکر

شنبه 4 خرداد1392 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

soltan نوشته است:
با سلام خدمت اساتید محترم از اساتید عزیز خواهشمندم لطف کنند بطور خلاصه و مفید آموزش از ابتدای روشن کردن و گرفتن آنتن که آیا دستها زاویه 45درجه یا مستقیم باشند ردیابی اولیه در حال ساکن یا در حال حرکت باشد روش نقطه زنی . حذف ذرات . عمق زنی . حجم گیری . خلا یابی و پیدا کردن هدف در دیواره ها را خلاصه وار توضیح تا بیشتر مزاحم نشویم با تشکر

اگه به صفحات قبلی برگردی همه موارد توسط اساتید توضیح داده شده البته در مورد حجم یابی و خلا یابی منتظر توضیحات کاملتر هستیم

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

آخرین بار توسط بنيامين1 در شنبه 4 خرداد1392 - 4:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 4 خرداد1392 - 4:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

soltan نوشته است:

سلام
دوست عزیز به این لینک برو و pdf را که گذاشتم بگیر و با دقت بخون تمام جزییات که میخوای توش هست موفق باشی

viewtopic.php?f=13&t=261&start=160

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

شنبه 4 خرداد1392 - 4:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استادميشه بايه كمربندرديابوبه كمربست وشعاع زني نمود؟ازچه سمتي رديابي كنيم براي شروع ازشمال بهترنيس؟؟؟؟؟واياممكنه كه درفضايه بسته اين وسيله براثريون زيادطلا وقدرته زيادسيستمش هنگ بشه ونتونه نقطه يابي كنه؟؟؟؟ممنون

شنبه 4 خرداد1392 - 9:40pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان شب بخیر
البته با اجازه اساتید ali7777 جان شما میتونی با کم کردن ولوم دستگاه به حداقل محدوده جستجو و نقطه زنی رو کوچیک کنی که در این صورت ضریب اطمینان در محیطهای بسته و کوچک برای حستجو بیشتر میشه.
موفق باشین

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 4 خرداد1392 - 9:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariya نوشته است:
با درون فراون
یکی از بهترین روشهایی که برای حذف ذرات ومواد معدنی من همیشه مورد تاییدم قرار میگرفت ایجاد فاصله بود برای کسانی که ردیاب اونها توی زمین فرو میره و یا ردیابهای غیره که حذف کننده ندارند بهترین روش اینه که حداقل 50 متر از هدف فاصله بگیرند ویک تست طلا هم در کنارشون قرار بدن ,در این حالت اگر انتنها باز هدف رو شناسایی کردند امید بیشتری بدست میاد جون واقعا فاصله خیلی میتونه به حذف ذرات ومواد معدنی کمک کنه ومن این مورد رو بارها تکرار کردم وحتی تصویر هم گذاشته ام شاید بعضی ها نسبت به این تستها عکس العملی نشون ندن اما دوستان بدونید اجرای این تستها خیلی میتونه مفید وکارساز باشه جون کلی وقت وتجربه روی این موارد صرف شده
اما درمورد ردیاب خودمون هم به یک مورد اشاره میکنم که این مورد رو گذاشته بودم, بعد از مدتی دیگه ,که اپراتورها تونسته باشند با این ردیاب مقداری کار وتجربه بدست بیارن , وبعد بیان کنم ,این موضوع هم در مورد همین فاصله هستش, در واقع شما وقتی یک هدف رو شناسایی کردید وتست های گفته شده رو انجام دادید, ,زمانی که ولوم بین صفر ویک هستش, حداقل تا فاصله 25متری همراه با تست خوراک ,اگر اون هدف سنس بشه میشه گفت دیگه حرفی برای گفتن نمونده و مرحله نهایی تستها به نهایت واخر خودش رسیده در ضمن هرچه هدف عمق کمتری داشته باشه در فاصله بیشتری میشه اونوسنس کرد ,به عبارتی هرجه هدف با این شماره ازولوم وتست خوراک ,درفاصله ای دورتر, سنس بشه بر درست بودن خودش وهمچنین, بزرگ بودن هدف ویا اینکه اون هدف در عمق کمی وجود داره رو تضمین میکنه
به نظر من که دیگه تا اینجای کار به انجام تستهای دیگه ویا ایجاد تستی دیگه برای حذف ذرات ومطمین بودن از هدف واقعی رو خاتمه بدید وفقط به همین موارد استناد وتمرین کنید البته منظور با ردیاب این انجمن هستش ومن فکر میکنم که بیشتر مواردکار با این ردیاب گفته شده وفقط میمونه تجربه وتمرین خودتون
مورد دیگه ای هم که اقا مهدی هم اون اشاره درست کرده اند اینه که من تا حالا از چندین نفر شنیده ام که مثلا در یک هدف چندنوع فلز رو باهم شناسایی کرده ایم حتی حرف از پلاتینیوم هم میزنند, همونطور که اقا مهدی فرمودند موقعه ای که یک هدف بعنوان مثال, با سیگنال طلا شناسایی شد, اینو بدونید که اون محل دارای بار فرکانسی قوی میشه واگر شما حتی ردیاب رو خاموش کنید وبلافاصله انتن بزنیدالبته اگر نزدیک ودر جند متری اون هدف باشید, میبینید که انتها دوباره اون محل رو نشون میدن وهمینطور اگربعد از,مثلا فرکانس طلا یک فرکانس دیگه ای رو اعمال کنید, ودر اون منطقه از اون نوع فلز وجود نداشته باشه, انتنها بلافاصله همون جای اولی, که مربوط به فلز قبلی بوده رو سنس میکنند گرچه این مورد برای ردیابهایی که در زمین هم کاشته میشه به وضوح دیده شده ,که وقتی جای ردیاب رو عوض ودر جایی دیگه انتقال میدی بعد از روشن شدن دوباره انتها در لحظه اول فورا همون جای اولیه ردیاب رو که کاشته شده بودنشون میدن پس وقتی میخواهید نوع فلز رو عوض کنید حتما یک مقدار صبر کنید تا بار فرکانسی اون فلز قبلی از ان محل تخلیه بشه
موفق باشید

سلام استاد
ضمن تشکر بابت توضیحات کاملتون یه سوال داشتم از حضورتون
ایا نسبتی بین وزن یا حجم بار با زمان اولیه برای باردار شدن بار و زمان انتظار برای بی باری بار جهت تغییر نوع بار وجود داره؟

شنبه 4 خرداد1392 - 10:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure