انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:50pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

ilanjiعزيز اين مطالب در صورت مطالعه كامل بارها و بارها ذكر شده.اگه چند صفحه قبل رو مطالعه بفرماييد جناب مهدي عزيز اين حركت دو آنتن رو براي اولين بار گفتن و من هم با تست روي اهداف واقعي به عينه اون رو ديدم و اونو توضيح دادم.مشكلي نيست در اين مورد هر مشكلي داشتيد من در خدمتم و هزار بار ديگه هم ميگم.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 10 شهریور1392 - 9:32am
استاد
استاد
آواتار کاربر

sahand نوشته است:
منم جمعه چند جارو زدم وچون بیشتر میخواستم عمق زنی انتنارو چک کنم با خودم حدود5کیلو سرب برده بودم که دوستم تو یه جایی که اب برده بود و بصورت دیوار بود ومیشد راحت نیم متر کند فلز رو جاسازی کرد که در عمق حدود 4متر قرار دادند ومنم از بالا بدون اینکه جاشو بدونم ردیابی کردم بااینکه هردفه لب پرتگاه که اب شسته بود قیچی مبکرد ولی با چندثانیه صبر باز میشدندو بالاخره سرب جاسازی شده زیر خاک بکر رو نقطه کردم و عمقشم گرفتم. باتشکر از همه دوستان انجمن و خصوصا مهندس حمید و مجتبی.

سهند عزيز خسته نباشي.به اين يه تمرين بسنده نكن و باز هم تا مي توني تمرين كن تا روزي كه باور كني كه اين ردياب رو درك مي كني.برات آرزوي موفقيت مي كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 10 شهریور1392 - 9:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان این مطلبی که میگم تجربه من هستش دیگر دوستان نیز امتحان کنند اگر برای شما هم اتفاق افتاد میتونیم به آن استناد کنیم
به نظر من و با توجه به چند مورد تجربه عینی محل قیچی ردیاب با هدف 1 الی 2 متر فاصله دارد و هدف نیز در جنوب یا جنوب شرقی محل هدف قرار دارد لطفا نظر دهید تا با تجمیع نظرات به مقوله ی جدیدی در مورد ردیاب انجمن بدست آوریم آرزوی موفقیت همه شما

یکشنبه 10 شهریور1392 - 10:32am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون مهدی جان که سعی دارین نکته ای که بار ها ثابت شده رو ببرین زیر سوال! اصلا هم مشخص نیست شما هدفتون چیز دیگه ایه! :D
دوست من اینکه شما یا دوستان دیگه ممکنه بواسطه اشتباه در آنتن زنی نقطه رو با خطا بزنین یک مساله دیگست. وگرنه تا الان خیلی کاوشهای واقعی انجام شده که نقطه با دقت سانتیمترش هم درست بوده. اگر واقعا شما نمیتونین به این دقت دست پیدا کنین بنظر من بهتره خودتون روی این قضیه کار کنین. همه چیز هم به دستگاه ارتباط نداره. این ردیاب اگر قرار بود مثل آنتن خالی قسمت شمالی رو بزنه بنظر شما دوستان میومدن بگن وقتی دستگاه خاموش باشه آنتن خالی سمت شمال هدف رو میزنه؟ پس چرا با دستگاه قسمت جنوبیش که خود هدف هست تعیین میشه؟

یکشنبه 10 شهریور1392 - 12:06pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی6 نوشته است:
دوستان این مطلبی که میگم تجربه من هستش دیگر دوستان نیز امتحان کنند اگر برای شما هم اتفاق افتاد میتونیم به آن استناد کنیم
به نظر من و با توجه به چند مورد تجربه عینی محل قیچی ردیاب با هدف 1 الی 2 متر فاصله دارد و هدف نیز در جنوب یا جنوب شرقی محل هدف قرار دارد لطفا نظر دهید تا با تجمیع نظرات به مقوله ی جدیدی در مورد ردیاب انجمن بدست آوریم آرزوی موفقیت همه شما

مهدي عزيز در مورد نقطه زني ردياب بنظر من و تجربيات من هيچ مشكلي وجود نداره.اين موضوع شما رو من اصلا درك نمي كنم و مشكل رو آنتن زني اشتباه شما ميدونم.باز هم بزار اساتيد در اين مورد نظر بدهند من كه هيچ مشكلي تو نقطه زني اين ردياب نديدم.اين رو هم بر اساس تست هاي زياد چه رو سطح و چه زير زمين و چه اهداف قديمي كه انجام دادم ميگم.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 12:21pm
آواتار کاربر

سلام
دوستان معمولا وقتی با یه فرکانس خاصی شروع به جستجو میکنی حتی بعد از خاموش بودن دستگاه آنتن ها بازم دنبال اون فرکانس میرن
یا حتی وقتی که از آنتنها بصورت خوراک استفاده بشه بازم حالا حالا ها ول کن اون فرکانس نیستن....
در کل میشه بفرمایید شیوه صفر کردن آنتن ها به چه صورته بصورتی که کاملا خنثی بشن و دنبال چیزی نگردن؟؟؟

یکشنبه 10 شهریور1392 - 12:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

search نوشته است:
سلام
دوستان معمولا وقتی با یه فرکانس خاصی شروع به جستجو میکنی حتی بعد از خاموش بودن دستگاه آنتن ها بازم دنبال اون فرکانس میرن
یا حتی وقتی که از آنتنها بصورت خوراک استفاده بشه بازم حالا حالا ها ول کن اون فرکانس نیستن....
در کل میشه بفرمایید شیوه صفر کردن آنتن ها به چه صورته بصورتی که کاملا خنثی بشن و دنبال چیزی نگردن؟؟؟

سلام.من خودم براي حل شدن اين مشكل ردياب رو 5الي 8دقيقه خاموش مي كنم و آنتن ها رو به زمين وصل مي كنم بعد از اين تايم دوباره شروع به سرچ مي كنم

یکشنبه 10 شهریور1392 - 12:30pm
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
search نوشته است:
سلام

سلام.من خودم براي حل شدن اين مشكل ردياب رو 5الي 8دقيقه خاموش مي كنم و آنتن ها رو به زمين وصل مي كنم بعد از اين تايم دوباره شروع به سرچ مي كنم

حمزه جان آنتن ها را به زمین وصل میکنی یعنی چطور؟ یعنی میله های برنجی آنتن رو با زمین تماس میدی؟؟؟؟

یکشنبه 10 شهریور1392 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید عزیز سلام و خسته نباشید آقا حمزه و دیگر دوستان که دارید تلاش میکنید و سعی دارین تا مساله کاوش با ردیاب به بهترین صورت انجام برگیرد و سایر دوستان استفاده کنند کمال تشکر را دارم
من فقط یه مطلب رو که واسم اتفاق افتاده بود را مطرح کردم و هیچ قصد ی هم ندارم من مخلص تمام بروبچه های انجمن مخصوصا عزیزانی که زحمت میشن و بی ریا کار میکنند تا دیگران چیزی بیاموزند هستم آقا حمید اگه اساعه ادب تو مطلبی که ذکرکردم بود پوزش میخواهم باز هم از شما و سایر دوستان کمال تشکر را دارم آرزوی موفقیت همه دوستان

یکشنبه 10 شهریور1392 - 2:37pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بله.دوستام ديشب از حفاري اومدن.همون جاي كه قبلا توضيح داده بودم.يه محوطه 4در 4متر رو 3متر حفاري كرده بودن و متاسفانه كوچك ترين چيزي پيدا نشده بود.راستش اين مقوله ي ذرات و مواد معدني خيلي گسترده و مشكل هستش و نياز به سال ها تجربه و مهارت با اين ردياب رو داره.متاسفانه دوستام عامل خطا رو هم پيدا نكرده بودن.فردا خودم ميرم يه جاي ديگه كه دوتا جا هستش.يكي رو سركه ريختم و اون يكي رو هم ميرم با دقت بيشتر دوباره ردياب ميزنم.دوستان اين دقيقا پنجمين حفاري بي نتيجه ي من با اين ردياب هستش و به هيچ وجه نااميد نميشم و تا موفقيت و پيدا كردن قلق واقعي و درست اين ردياب همچنان مي جنگم.تجاربي كه از حفاري ها گذشته با اين ردياب بدست آوردم برام اندازه يه گنج ارزش داره.دوستان تو جاي كه ديشب حفاري شد متراژ خيلي راحت مشخص شد و آنتن موافق حركتي بطرف هدف نداشت.قدرت آنتن ها اصلا خوب نبود ولي رو مس خيلي كم قيچي شد و روي فركانس هاي ديگه بغير طلا مس و حفره قيچي نشد.بدونيد كه حركت هر دو آنتن ها خيلي مهم هستش و زياد رو حجم و حجم گيري حساب نكنيد.تو اين 5بار حفاري رو مس هم من قيچي داشتم پس رو اين مقوله هم حساب نكنيد.فقط به حركت هر دو آنتن و قدرت آنتن ها و نوع رديابي دقت كنيد

آخرین بار توسط hamze2000 در یکشنبه 10 شهریور1392 - 2:52pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 2:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 132 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure