سلام دوستان ردیاب 35 انجمن به دست بنده رسید و طبق تستهای اولیه که انجام داده شد فکر نمیکنم این ردیاب دیگه حرفی برای گفتن گذاشته باشه بنده در صدد این هستم که حداقل در پنج مکان واقعی تستهای خود رو با ردیاب انجام بدم و نتایج تستها با شیوه کارکرد و بیان برخی اصول مراعاتی در کار با این ردیاب رو متذکر بشم فقط فعلا میتونم عنوان کنم که این ردیاب دارای ارزش مادی بسیار زیادی است ولی مدیران محترم به اقتضای احوال مالی دوستان قیمت اون رو پایین گفتن وگرنه اسپکترا یونانی و گراویتاتور که دهها میلیون قیمت دارند با این ردیاب اصلا قابل قیاس نیستند ولی خیلی بیخودی تو بازار سروصدا راه انداختن ما اگر فرهیختگان ایرانی خودمون رو باور کرده بودیم و از اونها حمایت کرده درجه های ترقی رو پیش از اینها خوب بود طی کنیم که نمونه اش رو داریم میبینیم
ردیابی که نقطه کنه! مسافت بده! وزن تقریبی بده! و دارای مدهای مختلف باشه! گراویتاتور با اون همه ادعا دو مد طلا و نقره داره و دیگر کارایی جز در این موارد نداره
از اون گذشته ولوم فاین ردیاب 35 خودش یه بحث جداگانه است که اصلا نمیشه در موردش بحث کرد ولومی که دست ادم رو در کار با ردیاب خیلی باز گذاشته اگر همین سیستم در خارج ساخته میشد همین سیستم به تنهایی خودش میلیونها تومان فروخته میشد باقی قضایا به کنار !
بنده با کمک کارشناسان مجرب به صورت حضوری بر روی اهداف واقعی در تستها سعی خواهیم کرد مطالبی رو مطرح کنیم که با این ردیاب هر جا رفتید و ردیاب اون نقطه رو گرفت بدون برو بگرد نسبت به اون مکان مطمئن باشید البته اگر خدا یاری کند بنده روی مدهای زمرد و یاقوت و سفال قدیمی و سفال لعابدار و.... هم کار خواهم کرد و با کمک دوستان فرکانسهای اون رو برای استفاده خواهیم گذاشت البته با کمک دیگر دوستان حاضر در انجمن از جمله حمزه جان و دیگر دوستان
با تشکر از مدیران و سازندگان محترم مجتبی و حمید دوستان و افتخارافرینان هموطن
چو ایران نباشد تن من مباد