انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:02pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
راستي دوستان امروز تو كوه وقتي ردياب رو روشن كردم صفحه آبي شد و 12تا مستطيل كنار هم ظاهر شد و ردياب همونجوري موند.وقتي ساكم رو نگاه كردم فهميدم ردياب در مجاورت يخ بوده.10دقيقه جلوي آفتاب گذاشتمش بعد كه روشنش كردم درست شد.نميدونم مشكل واقعيش چي بود؟

سلام دوستان
حمزه جان 2-3 باري هم دستگاه من اينجوري شده و بعد از دقايقي دوباره درست شده.
يكبار هم موقع كار نصف شب روي زمين بوديم كه طلق رو از روي LCD گنار زدم ديدم اينجوري شده.
راستي حمزه جان موضوع سري كردن ولومها چي شد؟
ياعلي

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اگه بار تو خمره باشه حجم به اندازه خمره میده 100% تست شده.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان فعال انجمن
من پیشنهادی دارم که متاسفانه خودم امکان تستشو ندارم، ممنون میشم از دوستانی که امکانشو دارن تست کنن که شاید به نتیجه ای برسیم
به نظرم زمان ردیابی تو این کار بی تاثیر نباشه، مخصوصا بر اساس ماه قمری(اول، وسطا و آخر ماه) مطمئنا هرچقدر تعداد این روزها بیشتر باشه نتیجه ی دقیق تری میشه گرفت. مثلاحداقل 5روز یا بیشتر تو یک ماه قمری.
پیشنهادم اینه که محلی که آنتنها قیچی میشن (حالا چه قوی و چه ضعیف) رو در چند روز مختلف و یا حتی ساعات مختلف دوباره تست کنیم که ببینیم نحوه حرکت آنتن ها و محل قیچی شدنشان یکسان هست برای اون نقطه طی زمانهای مختلف یا نه؟
امیدوارم نتایج خوبی بگیریم

سلام عزیز
میگم این صحبتی که فرمودین منبع علمی هم داره و یا اینکه از اون صحبتهای موکل و این حرفاست؟
والا من فکر نمیکنم ردیابی و کار با دستگاه هم ساعت و روز مشخص داشته باشه؟
این صحبتها بیشتر مربوط به دعانویسی و رمالی و تلسم کردنه :D فکر نکنم برای ما جواب بده اونم با ردیاب! ;;)

اینو من با توجه به شرایط زمین عرض کردم، چون تو روزهای مختلف شرایط زمین متفاوته و در کنارش کار ردیابی هم خیلی به شرایط زمین حتی کجای زمین باشیم بستگی داره(از قطب جنوب تا قطب شمال، حتی فصول سال)، حالا که این همه تست انجام شده فکر نمی کنم این یکی هم کار سختی باشه، خودم اگه شرایطشو داشتم حتما تست می کردم و نتایج رو عرض می کردم، امیداوارم دوستان همکاری کنند

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که میرن حفاری میکنن..میشه در مورد جایی که ردیاب گرفته و نشونه هایی که با توجه به اون شما ردیاب میزنید رو هم اینجا بیان کنید..هر کسی جایی رفته و حفاری کرده بگه چه نشونه هایی داشته که دستور حفاری داده.کاری به قیچی ردیاب ندارم..علامت و اثار رو هم بگید..ممنون میشم از این به بعد این مطلب رو هم توی توضیحات بگنجونید :ymhug:

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 11 شهریور1392 - 10:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamze2000 نوشته است:
sodoko نوشته است:
ممنون ilanji عزیز @};-
شرمنده سوال L-)
به نظر شما چند سانت میتونه زیر لایه خاکستر باشه؟ما چه قدر رو حفاری کنیم؟به نظر شما افقی بریم یا عمودی؟
ان شاءالله شما و همه دوستان به نتیجه های خوبی برسید. :YMPRAY:
التماس دعا

دوست من فقط يه نفر مي تونه به اين سوالات شما جواب بده كه اون هم خوده شما هستيد.شما بعنوان اپراتور بايد با استفاده از رديابتون عمق و نقطه ي اون رو مشخص كنيد.باز هم ميگم قبل از حفاري به قدرت آنتن ها و حركت هر دو آنتن دقت كنيد.موفق باشيد

ممنونم حمزه جان @};-
بله باید تلاش کرد و نتیجه را از خدا خواست.
quote="ilanji"]o"]
دوست عزیز معمولا لایه زغال و خاکستر رو نزدیک به دفینه و برای عایق کردن اون قرار میدهند
بهترین راهنمای شما همون مشاهده لایه ایست که خاکبرداری شده و شما میتوانید اطراف همون محل رو که حفاری کردید کمی گسترش بدید و طبیتا اگر چیزی موجود باشه شما باید به آثار و نشانه های دیگری نیز برخورد کنید ضمنا همانطور که قبلا هم گفتم بیشتر در نقطه زنی و حجم گیری دقت کنید و سعی کنید حتما عامل قیچی کردن آنتنها رو در بیارید
این نشانه هایی که شما میفرمایید اعم از خاکستر و زغال و سفال شکسته و ... همه نشانه های خوبی هستند و امیدوار کننده فقط باید امیدوار باشید اگر هم چیزی موجود بوده قبلا برده نشده باشد
موفق باشید[/quote]
وقعا متشکرم از شما :x
خیلی راهنماییم کردین @};-

دوشنبه 11 شهریور1392 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

quote="ilanji"]o"]
دوست عزیز معمولا لایه زغال و خاکستر رو نزدیک به دفینه و برای عایق کردن اون قرار میدهند
بهترین راهنمای شما همون مشاهده لایه ایست که خاکبرداری شده و شما میتوانید اطراف همون محل رو که حفاری کردید کمی گسترش بدید و طبیتا اگر چیزی موجود باشه شما باید به آثار و نشانه های دیگری نیز برخورد کنید ضمنا همانطور که قبلا هم گفتم بیشتر در نقطه زنی و حجم گیری دقت کنید و سعی کنید حتما عامل قیچی کردن آنتنها رو در بیارید
این نشانه هایی که شما میفرمایید اعم از خاکستر و زغال و سفال شکسته و ... همه نشانه های خوبی هستند و امیدوار کننده فقط باید امیدوار باشید اگر هم چیزی موجود بوده قبلا برده نشده باشد
موفق باشید[/quote]
وقعا متشکرم از شما :x
خیلی راهنماییم کردین @};-[/quote]
خواهش میکنم دوست عزیز
انشاالله موفق باشید

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 11 شهریور1392 - 11:13pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان فعال انجمن
من پیشنهادی دارم که متاسفانه خودم امکان تستشو ندارم، ممنون میشم از دوستانی که امکانشو دارن تست کنن که شاید به نتیجه ای برسیم
به نظرم زمان ردیابی تو این کار بی تاثیر نباشه، مخصوصا بر اساس ماه قمری(اول، وسطا و آخر ماه) مطمئنا هرچقدر تعداد این روزها بیشتر باشه نتیجه ی دقیق تری میشه گرفت. مثلاحداقل 5روز یا بیشتر تو یک ماه قمری.
پیشنهادم اینه که محلی که آنتنها قیچی میشن (حالا چه قوی و چه ضعیف) رو در چند روز مختلف و یا حتی ساعات مختلف دوباره تست کنیم که ببینیم نحوه حرکت آنتن ها و محل قیچی شدنشان یکسان هست برای اون نقطه طی زمانهای مختلف یا نه؟
امیدوارم نتایج خوبی بگیریم

سلام عزیز
میگم این صحبتی که فرمودین منبع علمی هم داره و یا اینکه از اون صحبتهای موکل و این حرفاست؟
والا من فکر نمیکنم ردیابی و کار با دستگاه هم ساعت و روز مشخص داشته باشه؟
این صحبتها بیشتر مربوط به دعانویسی و رمالی و تلسم کردنه :D فکر نکنم برای ما جواب بده اونم با ردیاب! ;;)

ilanjiعزيز اين موضوع علمي هستش و من اون رو تو قسمت تاثيرات ماه تو قسمت فركانس محرمانه دفينه قرار دادم.مي تونيد استفاده كنيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:02am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ALI.D نوشته است:
دوستانی که میرن حفاری میکنن..میشه در مورد جایی که ردیاب گرفته و نشونه هایی که با توجه به اون شما ردیاب میزنید رو هم اینجا بیان کنید..هر کسی جایی رفته و حفاری کرده بگه چه نشونه هایی داشته که دستور حفاری داده.کاری به قیچی ردیاب ندارم..علامت و اثار رو هم بگید..ممنون میشم از این به بعد این مطلب رو هم توی توضیحات بگنجونید :ymhug:

استاد خيلي پيشنهاد خوبي هستش.اين خودش مي تونه تو موفقيت خيلي كمك كنه.چشم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:05am
آواتار کاربر

سلام دوستان
من با ردیاب انجمن توی بیابون مقدار 100 گرم فلز مس رو در عمق بیست سانتی زمین دفن کردم و حدود نیم ساعت از فواصل مختلف باسیم روی فرکانس مس و ولوم ده شروع به جستجو کردم ولی ردیاب قادر به شناسایی نشد.... تا اینکه ردیاب رو گذاشتم کنار و

آنتن های خالی رو خوراک دادم دیدم بلافاصله فلز تست پنهان شده رو پیدا کرد!!!!
البته اینم بگم دستگاه ردیابم مشکل نداشت و وقتی هم آنتن ها رو به زبون میزدی شوک داشت...
بنظر دوستان چرا با ردیاب روشن نتونستم پیدا کنم؟؟؟

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:26am
مدیر سایت
مدیر سایت

پوریا نوشته است:
دوستان اگه بار تو خمره باشه حجم به اندازه خمره میده 100% تست شده.

دقیقاً درسته ، چون آلودگی و ذرات جدا شده از فلزات در اثر عوامل زمین از کوزه خارج نشده و به اطراف پخش نمی شه ، و به همین دلیل حجم نمیده ، @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 12 شهریور1392 - 12:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure