مجتبی نوشته است:
mehran1545a نوشته است:
بله من همون اخراجی هستم که کمی مغایر به سیاستهای شما حرف زدم 3بار اخراج شدم! چرا نمیخواین انتقاد پذیر باشید من و امثال من که دشمن قسم خورده شما نیستیم اگه همین انتقادها نباشه پیشرفتی حاصل نمیشه! یادت میاد در مورد اشکالات آنتن ردیاب زمانیکه تازه 22 استارت خورده بود تلفنی ایراداتش بهت گفتم قبول نکردی؟! فکر کردی میخوام طرح خودم غالب کنم بعد از یکسال و نیم وقتی صدای همه درومد به حرف من رسیدی! حالا هم اگه انتقادی از سمت هر منتقدی میشه بجای اینکه بخواین دیکتاتوری عمل کنید و سریع اخراجش کنید ببینید حرفش چیه! بازم میگم ما دشمن شما نیستیم و از تمام دوستانی که در این امر تلاش میکنند کمال تشکر داریم و اینو بدونید زمانی انتقاد شکل میگیره که حرف ها و قول ها با عمل جور در نیاد
براتون آرزوی موفقیت دارم
مهران جان اولا درمورد انتن بنده قبلا هم گفته بودم قصد ندارم شما درست کنین اخه شما اونموقع برای سایت اقا مهدی انتن درست میکردین خب اون ایده بنده بود انتن شما از نظر کارایی شاید خوب بوده باشه اما انتن یه مقدار باید شیک باشه یا نه شما با لنت دور میله دسته رو پوشونده بودین و سرو تهشو با درپوش ماژیک پر کردین خب من اون ایده رو قبول نداشتم تازه مگه انتن ما مشکل خاصی داشت با همان انتن قبلی خیلیها با دستگاه 22 به بار رسیده بودن مگه یادت رفته دوست من بعدا به این فکر افتادم که این بلبرینگ حذف بشه بهتره و کلا انتن و دسته همه برنجی بشه کیفت کار بهتر بشه و یه قیمت مناسب هم براش درنظر گرفتم که تهش بخدا 50 هزار میمونه برای من .
درمورد انتنقاد که میگین شماها که پدر ما رو دراوردین اخه این چه انتقادیه مثلا همین جواب این کاربر موگول ایا انتقاد لازم بود کجاش احتیاج به انتقاد داشت ما متوجه نشدیم . یه حرفی بزنین با عقل جور دربیاد دوست من . منم نگفتم شما دشمن ما هستین اما خیلی بهتره یه مقدار مراعات کنین .
این طرح آنتن که میفرمایید با لنت دور دسته پوشیده شده طرح من نیست طرح من عکسش تو همون سایتی که میدونید موجوده کاملا برنجی روان و شیک ساخته شده! از طرفی منم نخواستم آنتن برای شما بسازم من ایراد آنتن ساخت خودت برات گرفتم و پیشنهاد طرحی شبیه طرح خودم دادم که قبول نکردی!
در مورد انتقادات هم من نظرم کلی گفتم منظورم موضوع این پست نبود فدات شم تا حالا چند بار منو اخراج کردید؟! اولین کاربری من
mehran1545 بود که اخراج شد بعدش
mehran154545 اخراج بعد اون
mehran15451545 اخراج
حالا هم که
mehran1545a در خدمتتون هستم! اسم منو باید بذارند اخراجی ها
خب این همه اخراج واسه چیه؟!!! بگذریم هدف ما اینه که حرف با عمل یکی باشه انشالله موفق و موید باشید