mohammadiraj نوشته است:
آقا خدایش یکی بیآد این تایپک رو رمز گشایی کنه
از هم دو ستان ممنونم در این بحث شرکت کردن ولی خدایش حداقل تواین تایپک دنبال دستگاه خاصی نباشیم اینطور بنظرم بهتر باشه
وگرنه تایپک رو تو مدارات میزاشتم
سید جان از شما نیز ممنونم میشه یکم بیشتر در باره "پاک کردن ذهن یا تفکر" که اشاره کردین توضیح بدین خدایش من اصلا دنبال هیچ مداری در حال حاضر نیستم.
چون فعلا اصل موضوع نه برای من برای خیلی از بچه ها گنگ هست اما باور کردنی هست
دونفر توخیابون یه موتور سوار رو می بینن که دآره تو خیابون تک چرخم میزنه خلاصه کلام خیلی ماهره. یکی از اون دونفر میگه خدایش من به این یارو باور دارم که موتور سوار خوبی. اونیکی برمی گرده بهش می گه حاضری ترکش بشینی طرف می گه "نه" .میگه می ترسم.!!
مگه بهش باور نداره پس چرا می ترسه . می دونی چرا چون بهش ...نداره.
حا لا قضیه ردیاب شده این برای من شده این هی میان میگن فلانی با ردیاب بار زده و موفق شده . ما هم بجای اینکه اول بیایم ببینیم اپراتور(موتور سوار) چطور به این ماهرت رسیده میریم دنباله موتور .
حالا من سوالم این آقایون خدا وکیل فقط با تمرین و آزمون وخطا میشه به این مهارت رسید. من می گم نه یه چیز این وسط گم شده یا بهش توجه نمیشه یا بعضی بهش رسیدن وحالا نمی خواهن باز گو کنن. یه کی از همون بند خداها می گفت آب یه جا بمون می گنده
پس بهتر همیشه جاری باشیم .تجربه هامون در اختیار هم قرار بدیم
البته منظورم این نیست لقمه رو از دهن خودت در بیاری بزاری دهن یکی دیگهموفق باشین
دوست عزیز نکته همین جاست که : همه میخوان یاد بگیرن . و اشتباه نیز همین جاست .
بعضی خواص آموزش دادنی نیستند ، کسب کردنی هستند .
و بعضی خواص بغیر از اینکه آموزش دادنی نیستند ، کسب کردنی هم نیستند ، بلکه خدادادی هستند .
اجازه بدید که بعنوان مثال از خالی کردن ذهن یک نکته رو عرض کنم : درست است که در کتاب ( شاقول ابن سینا ) خیلی ساده گفته که ذهنیت نداشته باشید و جواب سوال را قبل از مشخص شدن نتیجه ، ندهید. اما همین یک نکته را خدمتتان موشکافی میکنم ، همه ی اپراتورها انجام بدن که قدرت ذهن خودشون دستشون بیاد : در مکان آرام و خلوتی بنشینید ، چشمهایتان را ببندید و سعی کنید که برای چندین ثانیه به هیچ چیزی فکر نکنید
نه به اشیا - نه اطرافیان - نه به زمین نه آسمان - نه به جایی که نشسته اید . هیچ خاطره ای را در ذهن نداشته باشید . حتی به خودتان هم فکر نکنید و ندانید که کی هستید و دارید چه میکنید و در حال چه هستید . کلا خالی خالی
مطمئن باشید از بین هزاران نفر ، به سختی یک نفر پیدا میشود که بتواند به هیچی فکر نکند و هیچ شود . و اگر از میان هزاران نفر کسی پیدا شود ، مطمئنا فقط چندید ثانیه شاید بتواند دوام کند .
شاید فکر کنید که برای ردیابی این همه خالی کردن لازم نیست . اما اینطور نیست چون وقتی ردیابی میکنید ، سرپا هستید و در محیط بیرون هستید و چشم باز است و حسهای پنچگانه دارند اطلاعات به مغز میفرستند و ...
پس باید توانایی انجام مرحله ی قبلی را داشته باشید تا بتوانید در بیرون ، آرام و خالی باشید و با ذهن ردیابی کنید .
مطمئنا این را کمتر کسی میتواند انجام دهد .
اگر به بیان این نکات بپردازم ، بحدی مطالب زیاد و نکات مختلف و ریز خواهد شد که طاقت خواندن را نخواهید داشت .