نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
ariya نوشته است: با درون فراون یکی از بهترین روشهایی که برای حذف ذرات ومواد معدنی من همیشه مورد تاییدم قرار میگرفت ایجاد فاصله بود برای کسانی که ردیاب اونها توی زمین فرو میره و یا ردیابهای غیره که حذف کننده ندارند بهترین روش اینه که حداقل 50 متر از هدف فاصله بگیرند ویک تست طلا هم در کنارشون قرار بدن ,در این حالت اگر انتنها باز هدف رو شناسایی کردند امید بیشتری بدست میاد جون واقعا فاصله خیلی میتونه به حذف ذرات ومواد معدنی کمک کنه ومن این مورد رو بارها تکرار کردم وحتی تصویر هم گذاشته ام شاید بعضی ها نسبت به این تستها عکس العملی نشون ندن اما دوستان بدونید اجرای این تستها خیلی میتونه مفید وکارساز باشه جون کلی وقت وتجربه روی این موارد صرف شده اما درمورد ردیاب خودمون هم به یک مورد اشاره میکنم که این مورد رو گذاشته بودم, بعد از مدتی دیگه ,که اپراتورها تونسته باشند با این ردیاب مقداری کار وتجربه بدست بیارن , وبعد بیان کنم ,این موضوع هم در مورد همین فاصله هستش, در واقع شما وقتی یک هدف رو شناسایی کردید وتست های گفته شده رو انجام دادید, ,زمانی که ولوم بین صفر ویک هستش, حداقل تا فاصله 25متری همراه با تست خوراک ,اگر اون هدف سنس بشه میشه گفت دیگه حرفی برای گفتن نمونده و مرحله نهایی تستها به نهایت واخر خودش رسیده در ضمن هرچه هدف عمق کمتری داشته باشه در فاصله بیشتری میشه اونوسنس کرد ,به عبارتی هرجه هدف با این شماره ازولوم وتست خوراک ,درفاصله ای دورتر, سنس بشه بر درست بودن خودش وهمچنین, بزرگ بودن هدف ویا اینکه اون هدف در عمق کمی وجود داره رو تضمین میکنه به نظر من که دیگه تا اینجای کار به انجام تستهای دیگه ویا ایجاد تستی دیگه برای حذف ذرات ومطمین بودن از هدف واقعی رو خاتمه بدید وفقط به همین موارد استناد وتمرین کنید البته منظور با ردیاب این انجمن هستش ومن فکر میکنم که بیشتر مواردکار با این ردیاب گفته شده وفقط میمونه تجربه وتمرین خودتون مورد دیگه ای هم که اقا مهدی هم اون اشاره درست کرده اند اینه که من تا حالا از چندین نفر شنیده ام که مثلا در یک هدف چندنوع فلز رو باهم شناسایی کرده ایم حتی حرف از پلاتینیوم هم میزنند, همونطور که اقا مهدی فرمودند موقعه ای که یک هدف بعنوان مثال, با سیگنال طلا شناسایی شد, اینو بدونید که اون محل دارای بار فرکانسی قوی میشه واگر شما حتی ردیاب رو خاموش کنید وبلافاصله انتن بزنیدالبته اگر نزدیک ودر جند متری اون هدف باشید, میبینید که انتها دوباره اون محل رو نشون میدن وهمینطور اگربعد از,مثلا فرکانس طلا یک فرکانس دیگه ای رو اعمال کنید, ودر اون منطقه از اون نوع فلز وجود نداشته باشه, انتنها بلافاصله همون جای اولی, که مربوط به فلز قبلی بوده رو سنس میکنند گرچه این مورد برای ردیابهایی که در زمین هم کاشته میشه به وضوح دیده شده ,که وقتی جای ردیاب رو عوض ودر جایی دیگه انتقال میدی بعد از روشن شدن دوباره انتها در لحظه اول فورا همون جای اولیه ردیاب رو که کاشته شده بودنشون میدن پس وقتی میخواهید نوع فلز رو عوض کنید حتما یک مقدار صبر کنید تا بار فرکانسی اون فلز قبلی از ان محل تخلیه بشه موفق باشید با احترام خدمت استاد بزرگ اقا اریا من امروز رفتم جای برای تست طرف یه افتابه مسی قدیمی رو تو عمق 2.30 حدود 5 سال قبل تو یه باغ مرکبات بزرگ دفن کرده بود و من هم نه از عمقش و نه جهت اون هیچ اطلاعی نداشتم با ردیاب اونو پیدا کردم و برای عمق هم وقتی انتن ها قیچی بود به عقب رفتم و دقیق 2.30 انتن ها از هم باز شدن ، در موقعه ای که روی هدف بودم و انتن ها کاملا قیچی شده بود من از نفر دیگه ای برای تعویض گزینه های فلز روی ردیاب استفاده کردم و دو تا النگو طلا و یه قطعه مس کوچیک و دوتا انگشتر نقره در 3 متری محل قیچی شدن انتن ها گذاشتم ، در همون حالتی که انتن ها قیچی بود نفر دوم با زدن کلید روی ردیاب گزینه ها رو عوض میکرد ، وقتی روی گلد 1 و 2 میزاشت انتن ها از هم باز میشدن و طلای روی زمین رو نشون میدادن و دوباره اونو رو میزاشتم روی مس انتن ها قیچی میکردن ، دوباره گذاشتم روی نقره انتن ها از هم باز شدن و نقره روی زمین رو نشون میدادن ، البته تمام این تعویض فلزات همون لحظه و بدون وقفه انجام میشد ، خوب حالا اقا اریا شما فرمایش کردی که وقتی ولوم روی نیم (یکی مونده به صفر) هستش اگه از اون نقطه 25 متر هم فاصله بگیرم بازم همون نقطه رو نشون میده اگه هدف واقعی باشه ، مگه ما با کم کردن ولوم در حد نیم فقط برای نقطه زنی دقیق استفاده نمیکنیم ؟ ولوم نیم به معنی این که شعاع زنی کمتر و گرفتن عمق دقیق مگه نیست ؟ حالا چجوری میشه از این فاصله هدف رو سنس کرد؟ البته ناگفته نمونه که من این تست رو هم روی همون هدف مسی انجام دادم حدود 20 متر از اونجا فاصله گرفتم و یه قطعه مسی هم درست در 2 متری من بود وقتی ولوم بالای 5 بود ، همون افتابه مسی دفن شده رو نشون میداد وقتی ولوم رو گذاشتم زیر 5 فقط قطعه مسی که جهت تست در 2 متری من روی زمین بود نشون میداد ، این کلا تست های امروزم بود ، ولی ظاهرا فرمایشات جنابعالی غیر از اینه ، بازم شما استادین لطفا یه نظری در این مورد بدین ، در ضمن ردیاب هم قبل از شروع کار حدود 10 دقیقه هم روشن بود و حدود یه ساعت هم تو اون محل داشتم باهاش کار میکردم با تشکر
|
شنبه 4 خرداد1392 - 10:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارتین جان ممنون از اینکه نتایج تست خودتونو بیان کردین. این نتایج دقیقا با تستهایی که من هم کردم تطابق داره! ولی طبق بحثی که با استاد آریا داشتیم ایشون نظرشون این هست برای اهداف قدیمی کمی جریان فرق داره! در مورد ولوم هم همونطور هست که فرمودین. کاربرد اصلی این ولوم کم و زیاد کردن برد هست. بنابراین وقتی ولوم کم باشه بین هدف کوچک نزدیک و هدف بزرگ دورتر اونی که نزدیکتره میگیره! ولی وقتی ولوم رو زیاد کنین هدف دورتر رو در صورت بزرگتر و سنگین تر بودن میگیره. کم کردن ولوم به منظور کنترل وزن و نقطه زنی دقیق بستگی به وزن هدف و عمقش داره. بنابراین برای پیدا کردن عدد ولوم در این حالت همیشه باید یک فاصله ثابت مثلا 10 یا 20 متر از هدف رو در نظر داشت. اما وقتی دور از هدف هستیم یا جاشو نمیدونیم ولوم باید مقدار بیشتری داشته باشه.
|
شنبه 4 خرداد1392 - 11:20pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: ارتین جان ممنون از اینکه نتایج تست خودتونو بیان کردین. این نتایج دقیقا با تستهایی که من هم کردم تطابق داره! ولی طبق بحثی که با استاد آریا داشتیم ایشون نظرشون این هست برای اهداف قدیمی کمی جریان فرق داره! در مورد ولوم هم همونطور هست که فرمودین. کاربرد اصلی این ولوم کم و زیاد کردن برد هست. بنابراین وقتی ولوم کم باشه بین هدف کوچک نزدیک و هدف بزرگ دورتر اونی که نزدیکتره میگیره! ولی وقتی ولوم رو زیاد کنین هدف دورتر رو در صورت بزرگتر و سنگین تر بودن میگیره. کم کردن ولوم به منظور کنترل وزن و نقطه زنی دقیق بستگی به وزن هدف و عمقش داره. بنابراین برای پیدا کردن عدد ولوم در این حالت همیشه باید یک فاصله ثابت مثلا 10 یا 20 متر از هدف رو در نظر داشت. اما وقتی دور از هدف هستیم یا جاشو نمیدونیم ولوم باید مقدار بیشتری داشته باشه. خواهش میکنم مهندس حمید ، فقط انجام وظیفه است ، ناگفته نمونه که من در فاصله 20 متری افتابه مسی از نفر دوم برای کم کردن پله ای ولوم جهت تشخیص برد ردیاب و حرکات انتن ها استفاده کردم
|
شنبه 4 خرداد1392 - 11:28pm |
|
|
نیک
|
حمید نوشته است: محمد جان در روش با سیم امواج به جای انتشار از طریق آنتن تلسکوپی به میله های برنجی منتقل میشه که بسیار قوی تر هست و از نظر کارایی تفاوتی نمیکنه جز اینکه حدود 7 برابر قدرت تاثیرگذاری امواج بیشتر میشه. به همین جهت دیگه آنتن تلسکوپی تاثیر محسوسی نخواهد داشت و باز و بسته بودنش یکسانه. دوستان به نظر شما اگر در حالت بیسیم و وقتی میخواهیم نقطه زنی انجام دهیم آنتن تلسکوپی مربوط به فرکانس فلز رو ببندیم و آنتن تلسکوپی مربوط به حذف ذرات رو باز کنیم آیا تاثیری در حذف خطا و بالا بردن دقت کار و نقطه زنی داره.
«پیشرفت از جایی آغاز میشود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر
دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی
|
شنبه 4 خرداد1392 - 11:53pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
ارتین نوشته است: ariya نوشته است: با درون فراون یکی از بهترین روشهایی که برای حذف ذرات ومواد معدنی من همیشه مورد تاییدم قرار میگرفت ایجاد فاصله بود برای کسانی که ردیاب اونها توی زمین فرو میره و یا ردیابهای غیره که حذف کننده ندارند بهترین روش اینه که حداقل 50 متر از هدف فاصله بگیرند ویک تست طلا هم در کنارشون قرار بدن ,در این حالت اگر انتنها باز هدف رو شناسایی کردند امید بیشتری بدست میاد جون واقعا فاصله خیلی میتونه به حذف ذرات ومواد معدنی کمک کنه ومن این مورد رو بارها تکرار کردم وحتی تصویر هم گذاشته ام شاید بعضی ها نسبت به این تستها عکس العملی نشون ندن اما دوستان بدونید اجرای این تستها خیلی میتونه مفید وکارساز باشه جون کلی وقت وتجربه روی این موارد صرف شده اما درمورد ردیاب خودمون هم به یک مورد اشاره میکنم که این مورد رو گذاشته بودم, بعد از مدتی دیگه ,که اپراتورها تونسته باشند با این ردیاب مقداری کار وتجربه بدست بیارن , وبعد بیان کنم ,این موضوع هم در مورد همین فاصله هستش, در واقع شما وقتی یک هدف رو شناسایی کردید وتست های گفته شده رو انجام دادید, ,زمانی که ولوم بین صفر ویک هستش, حداقل تا فاصله 25متری همراه با تست خوراک ,اگر اون هدف سنس بشه میشه گفت دیگه حرفی برای گفتن نمونده و مرحله نهایی تستها به نهایت واخر خودش رسیده در ضمن هرچه هدف عمق کمتری داشته باشه در فاصله بیشتری میشه اونوسنس کرد ,به عبارتی هرجه هدف با این شماره ازولوم وتست خوراک ,درفاصله ای دورتر, سنس بشه بر درست بودن خودش وهمچنین, بزرگ بودن هدف ویا اینکه اون هدف در عمق کمی وجود داره رو تضمین میکنه به نظر من که دیگه تا اینجای کار به انجام تستهای دیگه ویا ایجاد تستی دیگه برای حذف ذرات ومطمین بودن از هدف واقعی رو خاتمه بدید وفقط به همین موارد استناد وتمرین کنید البته منظور با ردیاب این انجمن هستش ومن فکر میکنم که بیشتر مواردکار با این ردیاب گفته شده وفقط میمونه تجربه وتمرین خودتون مورد دیگه ای هم که اقا مهدی هم اون اشاره درست کرده اند اینه که من تا حالا از چندین نفر شنیده ام که مثلا در یک هدف چندنوع فلز رو باهم شناسایی کرده ایم حتی حرف از پلاتینیوم هم میزنند, همونطور که اقا مهدی فرمودند موقعه ای که یک هدف بعنوان مثال, با سیگنال طلا شناسایی شد, اینو بدونید که اون محل دارای بار فرکانسی قوی میشه واگر شما حتی ردیاب رو خاموش کنید وبلافاصله انتن بزنیدالبته اگر نزدیک ودر جند متری اون هدف باشید, میبینید که انتها دوباره اون محل رو نشون میدن وهمینطور اگربعد از,مثلا فرکانس طلا یک فرکانس دیگه ای رو اعمال کنید, ودر اون منطقه از اون نوع فلز وجود نداشته باشه, انتنها بلافاصله همون جای اولی, که مربوط به فلز قبلی بوده رو سنس میکنند گرچه این مورد برای ردیابهایی که در زمین هم کاشته میشه به وضوح دیده شده ,که وقتی جای ردیاب رو عوض ودر جایی دیگه انتقال میدی بعد از روشن شدن دوباره انتها در لحظه اول فورا همون جای اولیه ردیاب رو که کاشته شده بودنشون میدن پس وقتی میخواهید نوع فلز رو عوض کنید حتما یک مقدار صبر کنید تا بار فرکانسی اون فلز قبلی از ان محل تخلیه بشه موفق باشید با احترام خدمت استاد بزرگ اقا اریا من امروز رفتم جای برای تست طرف یه افتابه مسی قدیمی رو تو عمق 2.30 حدود 5 سال قبل تو یه باغ مرکبات بزرگ دفن کرده بود و من هم نه از عمقش و نه جهت اون هیچ اطلاعی نداشتم با ردیاب اونو پیدا کردم و برای عمق هم وقتی انتن ها قیچی بود به عقب رفتم و دقیق 2.30 انتن ها از هم باز شدن ، در موقعه ای که روی هدف بودم و انتن ها کاملا قیچی شده بود من از نفر دیگه ای برای تعویض گزینه های فلز روی ردیاب استفاده کردم و دو تا النگو طلا و یه قطعه مس کوچیک و دوتا انگشتر نقره در 3 متری محل قیچی شدن انتن ها گذاشتم ، در همون حالتی که انتن ها قیچی بود نفر دوم با زدن کلید روی ردیاب گزینه ها رو عوض میکرد ، وقتی روی گلد 1 و 2 میزاشت انتن ها از هم باز میشدن و طلای روی زمین رو نشون میدادن و دوباره اونو رو میزاشتم روی مس انتن ها قیچی میکردن ، دوباره گذاشتم روی نقره انتن ها از هم باز شدن و نقره روی زمین رو نشون میدادن ، البته تمام این تعویض فلزات همون لحظه و بدون وقفه انجام میشد ، خوب حالا اقا اریا شما فرمایش کردی که وقتی ولوم روی نیم (یکی مونده به صفر) هستش اگه از اون نقطه 25 متر هم فاصله بگیرم بازم همون نقطه رو نشون میده اگه هدف واقعی باشه ، مگه ما با کم کردن ولوم در حد نیم فقط برای نقطه زنی دقیق استفاده نمیکنیم ؟ ولوم نیم به معنی این که شعاع زنی کمتر و گرفتن عمق دقیق مگه نیست ؟ حالا چجوری میشه از این فاصله هدف رو سنس کرد؟ البته ناگفته نمونه که من این تست رو هم روی همون هدف مسی انجام دادم حدود 20 متر از اونجا فاصله گرفتم و یه قطعه مسی هم درست در 2 متری من بود وقتی ولوم بالای 5 بود ، همون افتابه مسی دفن شده رو نشون میداد وقتی ولوم رو گذاشتم زیر 5 فقط قطعه مسی که جهت تست در 2 متری من روی زمین بود نشون میداد ، این کلا تست های امروزم بود ، ولی ظاهرا فرمایشات جنابعالی غیر از اینه ، بازم شما استادین لطفا یه نظری در این مورد بدین ، در ضمن ردیاب هم قبل از شروع کار حدود 10 دقیقه هم روشن بود و حدود یه ساعت هم تو اون محل داشتم باهاش کار میکردم با تشکردر جواب شما باید بگم تست افتابه مسی جند ساله رو با یک هدف 1000یا 2000ساله مقایسه نکنید ونکته مهم اینه که اقای ارتین این رخداد زمانی میتونه اتفاق بیفته که فلز دیگری در اونجا نباشه ویا نباید موقع فرکانس عوض کردن مثلا از طلا به مس تغییرکنه وفلزمس هم برای تست وجود داشته باشه , واگر از فرکانس طلا به فرکانس مس تغییر کنه بخاطر اینکه فلز مس وجود داره خوب مشخصا فلز مس ردیابی میشه اقای ارتین این مورد میتونه زمانی انجام بشه که وقتی روی طلا هستش وبعدش فرکانس رو روی مس میذاری ,مسی درکار نباشه اگر درکار باشه خوب مشخصه خود مس کشف میشه در منظورمن اهداف جدید نیست, درواقع من وقتی میگم که بعد از فرکانس عوض کردن کمی صبر کنید حداقل زیر یک ذقیقه هستش وبذارید تا انتنها خودشون حرکت کنند وجای هدف رو نشون بدن که در این حالت بعضی مواقع انتنها دوباره ممکنه همون هدف رو نشون بدن وشما وقتی با یک هدف بزرگ و واقعی وجند هزار ساله برخورد کردید به این موضوع بهترپی میبرید اینو هم اضاف کنم که ممکنه همیشه این اتفاق نیفته اما از لحاظ انجام شدن این موضع میتونه رخ بده من خودم این مورد رو بارها تجربه کردم ونکته بعدی در مورد 25متر ,باید بگم دوست عزیز ایا تاحالا با هدف قدیمی کار کرده ای که متوجه بشید وقتی ولوم بین صفر ویک هستش تا جه متراژی جوابگو هستش من تمام این درجات ولوم وانواع فاصله هار و هم با اهداف قدیم وهم جدید کار کرده ام وکاملا میدونم نقش این تنطیمات جی هستش من کلی زمان صرف کردم تا خیلی از تنطیمات رو بدست بیارم وبرای فاصله 225متر باید بگم این موضع جواب داده من این تست رو روی یک هدف, که نسخه داشته انجام دادم بار این هدف فقط طلا هستش دیگه خودتون میدونید بار نسخه جداقل جقدره ,خوب این هدف در عمق 5متریه که بهترین حالت برای این موضع ودانستن اینکه ایا هدف واقعا خوب وبزرگ هستش, با ولوم بین صفر ویک تا25متر با تست طلا جواب خوب داده واگر اهداف کوجیکتر باشند معمولا عمق اونها هم کمتراز 3متره که بازم این عمق توی همون 25متری جوابگو هست یعنی فلز بزرگ توی عمق زیادوفلزات کوجک توی عمق کم حداقل تا 25متری هم با ولوم بین یک وصفر جواب میده البته احتمالا بیشتر هم جواب بده , که هم میتونی بفهمی هدف مورد نظر کوجیک یا بزرگ ویادرعمق یا درسطحه وهمجنین برای دفع ذرات قوی بهترین گزینه هستش درمورد کم کردن ولوم برای نقطه زنی کاملا درست هستش اما این دلیل نمیشه که اهداف قوی وقدیمی در فاصله نجندان دور سنس نشن درواقع این موضع قدرت وتوانایی این ردیاب رو نشون میده واما برای دفع ذرات در این فاصله فعلا لازم نیست این مورد رو تشریح کنم جون هرجایی ممکنه مورد استفاده قرار نگیره من که برای هر دو موردش استفاده کردم وجواب داده امیدوارم جوابتونو گرفته باشید
mantera
|
شنبه 4 خرداد1392 - 11:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نیک نوشته است: حمید نوشته است: محمد جان در روش با سیم امواج به جای انتشار از طریق آنتن تلسکوپی به میله های برنجی منتقل میشه که بسیار قوی تر هست و از نظر کارایی تفاوتی نمیکنه جز اینکه حدود 7 برابر قدرت تاثیرگذاری امواج بیشتر میشه. به همین جهت دیگه آنتن تلسکوپی تاثیر محسوسی نخواهد داشت و باز و بسته بودنش یکسانه. دوستان به نظر شما اگر در حالت بیسیم و وقتی میخواهیم نقطه زنی انجام دهیم آنتن تلسکوپی مربوط به فرکانس فلز رو ببندیم و آنتن تلسکوپی مربوط به حذف ذرات رو باز کنیم آیا تاثیری در حذف خطا و بالا بردن دقت کار و نقطه زنی داره. نیک عزیز هر دو آنتن تلسکوپی با هم کار میکنن! اینطور نیست که یکیش فرکانس بفرسته یکیش حذف کننده باشه! اگر کسی قبلا غیر از این گفته باشه اشتباه هست. بنابراین هر دو آنتن تلسکوپی در حالت بیسیم همیشه باید به یک میزان باز بشه.
|
یکشنبه 4 خرداد1392 - 12:46am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آریا جان صد البته که تستهای شما واقعا ارزشمند بوده و مورد توجه همه ماست. تنها کسی هم که برای تست از اهداف واقعا قدیمی استفاده کرده و بیشترین تستها رو هم انجام داده شما بودی. از این لحاظ فکر میکنم همه دوستان قدردان و ممنون شما باشن. اگر تشکیکی روی حرفای شما پیش میاد بخاطر نتایج متفاوت تستها هست و البته فکر نمیکنم خود شما نتیجه تستهاتون رو نهایی بدونید. من مطمئن هستم برای دستیابی به نتایج دقیق تر تستهای بیشتر و از انواع متفاوتی نیازه تا همگی به تجربه اپراتوری بالاتری برسیم. بهرحال امیدوارم سوتفاهمی پیش نیومده باشه.
|
یکشنبه 4 خرداد1392 - 12:49am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان من بنظرم میرسه اکثریت در مورد بحث تفکیک و این مساله که یک فرکانس حتما باید یک فلز خاص رو بزنه و اگر نزد حتما خطاست ؛ دچار سوء تعبیر شده باشن! جا داره من زودتر این مساله رو روشن کنم. ببینید این ردیاب بر اساس فرکانس مولکولی شئ مورد نظر عمل میکنه. ولی سوال اینجاست آیا فلز مورد نظر خالص هست؟ و آیا هیچ فلز دیگری هم در کنارش نیست؟ نه نمیتونه همچین چیزی باشه! الان طلایی که بصورت معمول در جواهرآلات استفاده میشه و عیار 18 داره دارای 75 درصد طلای خالص و 25 درصد مس و نقره و احیانا سایر فلزات هست که طلاساز ها بیشتر به این مسایل واقف هستن. چون درصد بیشترش واقعا طلاست بطور قطعی بیشترین واکنش رو نسبت به فرکانس طلا نشون میده. اما واکنشهای ضعیفی بخصوص روی مس هم خواهد داشت که عادیه. به همین جهت من توصیه میکنم برای تست واقعی طلا بهتره لااقل از سکه استفاده بشه چون عیارش 20 هست و 90 درصد طلای خالص داره که بهتر هم جواب میده. مفرغ یا برنز قدیم هم در واقع خودش یک آلیاژه که ترکیبی از مس و قلع هست. دوستان جالبه بدونید فرکانسی که در این دستگاه برای برنز استفاده شده در واقع فرکانس قلع هست! شما میتونید روی سیم لحیم هم که آلیاژ سرب و قلع هست تست کنید و ببینید هم روی فرکانس سرب میگیرتش و هم برنز! برنز چون یک عنصر نیست یک فرکانس ویژه نداره! علتش هم عرض کردم بخاطر سیستم فرکانس مولکولی هست. در یک آلیاژ مولکولهای دو یا چند فلز مخلوط میشن اما واکنش شیمیایی بینشون صورت نمیگیره. پس ساختار مولکولی هر کدومشون سر جای خودش هست و فقط ذراتشون با هم مخلوط میشن. پس نتیجه میگیریم برای برنز هم روی فرکانس برنز و هم روی مس باید جواب بده که من خودم بارها تست کردم و همینطور بوده. خیلی اوقات هم مثلا طلا داخل ظرف مسی گذاشته میشه. فرق هم نمیکنه ظرف دربسته باشه یا درباز. ردیاب روی فرکانس هر دو اون جا رو میزنه که باز هم درسته. من اینا رو عرض کردم که به این نتیجه برسیم ؛ الزاما اگر جایی روی چند فرکانس بخصوص مواردی که عرض کردم اگر ردیاب گرفت دلیل بر خطا نیست! ما نباید از بس که تا حالا با ردیاب خطا زدیم بیایم جوری تست ترتیب بدیم که حتی ممکنه کاری کنیم یک هدف واقعی رو هم حذف کنیم و بگیم نبود! بهرحال هر دستگاهی در دنیا هم اگر باشه که استفاده کنیم و بگیم هست یا نیست در نهایت چیزی که ثابت میکنه بود و نبودش رو فقط حفاریه! وگرنه حتی نقطه زنها هم خطاهای زیادی دارن که من خودم بارها دیدم و اگر بگه نیست که اصلا دلیل نمیشه واقعا نباشه و اگرم بگه هست بازم دلیل نمیشه عامل خطا باعث واکنش فلزیاب نشه! چون متاسفانه فلزیاب هم واقعا فلز یاب نیست! بر اساس تغییرات میدان مغناطیسی عمل میکنه که خب الزاما فقط فلز نمیتونه باعثش باشه.
|
یکشنبه 4 خرداد1392 - 1:11am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخبر آریا جان در مورد فلز تست مثلا طلا آیا استفاده از محفظه یا جعبه ایرادی داره ؟؟ یعنی میشه طلای تست رو توی محفظه پلاستیکی قرار داد یا باید همینجوری روی زمین قرار بدیم؟؟؟ ممنون از شما --- یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 4 خرداد1392 - 1:21am |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام ارثین جان اگه میشه باز این تست را تکرار کنید ولی این بار بیاید و ابتدا در 4 متری کوزه ای که زیر خاک هست بایستید و اون تیکه مس را در 3 متری بزارید و تست کنید و ولوم را هم بین صفر و یک بگذارید و تغییر ندهید گلد 2 را انتخاب کتید و سیمها را به انتنها متصل نکنید و هر دو انتن روی دستگاه را بیرون بکشید و بار دیگر در 8 متری و بار دیگه در 12 متری و بار دیگه در 16 منری و بالاخره تا اونجایکه انتنها تیکه مس کوچک روی زمین را بگیرند این کار را ادامه بدهید با اینکار میتوان نتیجه گرفت که قدرت دستگاه در حالت گلد 2نسبت به فلز جدید با حجمهای متفاوت در زیر خاک و در روی خاک چقدر هست و همینطور چه حجمی از فلز زیر خاک مساوی با چه حجمی با چه مسافتی از فلز جدید روی زمین توسط این دستگاه قادر به شناسایی هست
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 4:21am |
|
|
|