kurosh نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان
يكي از دوستان گل سايت يه انتني زده و ديشب تجربه اش رو برام فرستاد.
اين تجربه رو قرار ميدم چون حاوي نكات خوبي هستش
من دیشب باردیاب یه جایی رو گرفتم که نتایج رو همینجا براتون اعلام میکنم
حدود ساعت8 شب شروع به ردیابی کردم
با گلد 1--2--3 یه هدفی رو گرفت ولی گلد 4--5 هیچ عکس العملی نداشت وزن رو از 200 گرم شروع کردم وبیشتر از 4 کیلو جواب نداد
با نقره 1 نیم متر مونده به اونجا رو گرفت ولی نقره 2 هیچ عکس العملی نداشت وزن هم از گرم200 شروع شد بیشتر از 1کیلو جواب نداد
مگنت 1--2 از w:4 شروع کردم بیشتر از w:20 دیگه جواب نداد
روی حفره جواب نداد
روی برنز جواب نداد
روی کوپر (مس) جواب نداد
روی برس 30سانت مونده به اونجارو گرفت وزن از 200 گرم شروع کردم بیشتر از 800 گرم جواب نداد
در همه موارد ولوم قدرت روی 10 بود و فاین okتنظیم شده بود
روی فرکانس آزاد 79.35همونجا رو گرفت وزن از 200 گرم شروع شد بیشتر از 3.5 کیلو جواب نداد
در عمق گیری هم متراژ 1.80 سانت رو برامون داد
در همه موارد اول آنتن مخالف حرکت میکرد بعد از 3 ثانیه آنتن دوم که نزدیک به هدف بود حرکت میکرد
ردیابی از سه جهت برام امکان داشت که در همه سه جهت نتایج یکی بود
بعد از این دستگاه همونجا رو با دستگاه توماسی ردیابی کردیم که فقط روی نقره (فرکانس 4.700 ) همونجا رو گرفت بقیه موارد جواب نداد
بعد از اینها بادستگاه کلون پی ای همونجا رو برامون بوق زد
بعد از کلون پی آی با پی آی ام 2 همونجا رو برامون بوق زد ولی هم با ارزش جواب میداد وهم بی ارزش
بعد از اینها شروع به حفاری کردیم زمین نرم بود وکاملا راه میداد
ولی در کمال نا باوری توی 2 متر یک کوزه که از وسط نصف شده بود بیرون آمد که ضخامتش 4 سانت میشد در موقع حفاری زغال وگچ نیز چندین مورد دیده شد ولی بعد آن دیگه زمین راه نداد و کاملا سفت شد
بعد از آن که کوزه شکسته رو بیرون آوردیم ردیاب تو هیچ کدوم از موارد بالا عکس العملی نشون نداد (حتی اون کوزه شکسته ) ولی ردیاب توماسی اون کوزه شکسته رو نقره میزد
دستگاه کلون پی ای دیگه بوق نمیزد ولی پی آی ام 2 رو همون سفال و خاکی که بیرون اومده بود بوق میزد
راستی اینم بگم که وقتی یک متر کنده بودیم دوباره ردیاب زدیم همون نتاج رو داشت ولی وزن روی 2 کیلو آمده بود
وزن اون سفال هم چیزی در حدود 2 کیلو یا 2.5 کیلو میشد
در موقع کندن هم از زمین بوی مدفوع بیرون میزد همراه با بخار حالا نمیدونم اون بخار مربوط به گاز تولید شده آمونیاک توسط اون سفال بود یا سردی هوا
با درود به دوستان و حمزه عزیز
به نظر من به احتمال زیاد قبلا جنس این هدف برده شده و برای همین اثرات ذرات جنس اصلی در اونجا به حالت تله ای عملکرده
سلام خدمت دوستان و اساتید
چندتا سوال برام پیش اومده
1- آیا وزن های بالا قابل قبول هست یا وزن کم برای درستی هدف ؟
2- آیا برای جاهای ولقعی مگنت بالای 70 درسته یا زیر 50 ؟