نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:29am |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام دوستان من ردیاب تست کردم فقط آنتنها ار سمت چپ به سمت هدف میرند از سمت راست هدف میمونی حرکت نمیکنند این درسته یا من هنوز قلق دستم نیومده
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:39am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
reza4200 نوشته است: سلام دوستان من ردیاب تست کردم فقط آنتنها ار سمت چپ به سمت هدف میرند از سمت راست هدف میمونی حرکت نمیکنند این درسته یا من هنوز قلق دستم نیومده نه دوست من چپ رو راست نداره ، شما فعلا اصول ردیابی رو خوب تمرین کن و درست دست گرفتن آنتنها رو ، کم کم روی اهداف واقعی متوجه عملکرد بهتره انتنها خواهید شد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 12:18pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی من با توجه به تصاویر و فرمایشات اساتید به نظرم متوجه شدم چطوری از ردیاب استفاد کنم اما با توجه به تجربیاتی که تو کارای دیگه دیدم همیشه لازمه در پی اطلاعات بیشتر باشیم چون همه چیز را همگان دانند، بنابراین هر تجربه دوستان می تونه هم واسه دیگران مفید باشه هم میتونه راهی واسه کسب تجربه ای جدید باز کنه. از اساتید کسی هست که امکان فیلمبرداری داشته باشه؟ که زمان تست تو طبیعت فیلم بگیره، اینجا بزاره
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 12:56pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
مهدی جان اگه منظورتون من باشم خدمتتون عرض کنم که اولا من به شخصه احترامی زیادی برای اقا اریا و کلیه مدیران و دوستان تو این سایت قائل هستم و من تست های که دیروز انجام دادم رو با کمال احترام از اقا اریا سوال کردم ، دیگه کجای متن اشکال داشت که ایشون رنجیده خاطر شدن ، ولا نمیدونم ، تا حال نشنیدی که شاگردی از استادش سوال بکنه و حتی بعضی وقتا حرفهای استادشو زیر سوال ببره ، وقتی استادی با علم کامل به سوالی پاسخ میده اولا درجه استادیتش یه دوستان ثابت میشه و اون شاگرد هم چیزی از تجربیات استاد یاد میگیره ، من میتونستم این سوال رو پیام خصوصی هم به ایشون بدم ، مگه این مبحث برای اموزش نیست ، خوب هرکی بیاد با پیام خصوصی از استاد اهل فن سوال کنه دیگه نمیشه گفت که آموزشیه برای دوستان دیگه ، من بازم اگه سوء تفاهم شده از استاد اریا معذرت میخام ، ولی هدفم به اشتراک گذاشتن آموزشها بود ، حالا قضاوت با دوستانه
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 1:04pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان به نظر بنده همه عزیزان به جای پرداختن به مسائل حاشیه بهتره در جهت پیشبرد اهداف انجمن و بالابردن تجربه جمعی تلاش کنن. به هرحال هرکسی شیوه و قلق خاصی توی این کار داره و شاید شرایط محیطی مختلفی وجود داشته باشه که نتایج مختلفی پیش بیاد. ضمنا اگه یکبار بصورت کامل و اصولی تصویری (عکس و فیلم) آموزش داده بشه خیلی مسائل بر همه حل میشه. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 3:21pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد آریا.من وسیله رو چند جور تست کردم روی هدف اصلی و 4ضلع : ولی آنتن دست چپم به کیفیت دست راستم نمی چرخه وحرکت آنتن دست چپ کندتر است ... میخواستم بپرسم این حرکت آنت دست چپ طبیعی است؟ و بهترین روش دست گرفتن آنتن ها با توجه به این که شما تست های متفاوت انجام دادین به جه شکلی است که جفت آنتن دقیق با هم حرکت می کند. ؟
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 3:44pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
با اجازه استاد اریا
دوست عزیز در همه ردیابها البته تا اونجایی که من میدونم حرکت انتن دست راست بهتر از دست چپ هست و این مشکل موقعی رخ میده که شما انتن gnd رو در دست چپ میگیرید ,اگر انتن منفی رو در دست راست بگیرید این مشکل تا حد زیادی حل میشه ,خرجی منفی رو علامت بزنید و سعی کنید همیشه انتن مربوط به این فیش خروجی رو در دست راست نگه دارید.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 5:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
هوشی جان خیلی ممنون. بنده هم میخواستم عرض کنم که اکثرا همچین حالتی هست که هر دو دست کاملا یکسان جواب نمیده. این بیشتر به خود اپراتور بستگی داره و کمی هم به آنتن ها و البته دستگاه ردیاب. ولی در مورد این ردیاب ما GND در خروجی نداریم. یعنی اینطور نیست که یکی از آنتنها به منفی وصل شده باشه. پس این مساله منتفی هست. برای خود من هیچ تفاوتی بین آنتن چپ و راست نیست و از هر دو سمت که حرکت میکنم یکی از دو آنتن راست یا چپ به تناسب واکنش نشون میده و تفاوت محسوسی نداره.
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 6:55pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان واساتید.این چند روزه که عضو شدم خیلی چیزا ازتون یادگرفتم.واقعا دستتون درد نکنه.یه سوال در مورد تست نهایی که استاد اریا گفتن داشتم.واسه این تست مثلا یه قطعه 5تا10گرمی طلا باید همراه داشته باشیم.وقتی این قطعه همیشه همراهته ردیاب چطوری درست عمل میکنه؟
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 8:55pm |
|
|
|