انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 1:43am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
دوستان من بنظرم میرسه اکثریت در مورد بحث تفکیک و این مساله که یک فرکانس حتما باید یک فلز خاص رو بزنه و اگر نزد حتما خطاست ؛ دچار سوء تعبیر شده باشن! جا داره من زودتر این مساله رو روشن کنم.
ببینید این ردیاب بر اساس فرکانس مولکولی شئ مورد نظر عمل میکنه. ولی سوال اینجاست آیا فلز مورد نظر خالص هست؟ و آیا هیچ فلز دیگری هم در کنارش نیست؟ نه نمیتونه همچین چیزی باشه!
الان طلایی که بصورت معمول در جواهرآلات استفاده میشه و عیار 18 داره دارای 75 درصد طلای خالص و 25 درصد مس و نقره و احیانا سایر فلزات هست که طلاساز ها بیشتر به این مسایل واقف هستن. چون درصد بیشترش واقعا طلاست بطور قطعی بیشترین واکنش رو نسبت به فرکانس طلا نشون میده. اما واکنشهای ضعیفی بخصوص روی مس هم خواهد داشت که عادیه. به همین جهت من توصیه میکنم برای تست واقعی طلا بهتره لااقل از سکه استفاده بشه چون عیارش 20 هست و 90 درصد طلای خالص داره که بهتر هم جواب میده.
مفرغ یا برنز قدیم هم در واقع خودش یک آلیاژه که ترکیبی از مس و قلع هست. دوستان جالبه بدونید فرکانسی که در این دستگاه برای برنز استفاده شده در واقع فرکانس قلع هست! شما میتونید روی سیم لحیم هم که آلیاژ سرب و قلع هست تست کنید و ببینید هم روی فرکانس سرب میگیرتش و هم برنز! برنز چون یک عنصر نیست یک فرکانس ویژه نداره! علتش هم عرض کردم بخاطر سیستم فرکانس مولکولی هست. در یک آلیاژ مولکولهای دو یا چند فلز مخلوط میشن اما واکنش شیمیایی بینشون صورت نمیگیره. پس ساختار مولکولی هر کدومشون سر جای خودش هست و فقط ذراتشون با هم مخلوط میشن. پس نتیجه میگیریم برای برنز هم روی فرکانس برنز و هم روی مس باید جواب بده که من خودم بارها تست کردم و همینطور بوده.
خیلی اوقات هم مثلا طلا داخل ظرف مسی گذاشته میشه. فرق هم نمیکنه ظرف دربسته باشه یا درباز. ردیاب روی فرکانس هر دو اون جا رو میزنه که باز هم درسته.
من اینا رو عرض کردم که به این نتیجه برسیم ؛ الزاما اگر جایی روی چند فرکانس بخصوص مواردی که عرض کردم اگر ردیاب گرفت دلیل بر خطا نیست! ما نباید از بس که تا حالا با ردیاب خطا زدیم بیایم جوری تست ترتیب بدیم که حتی ممکنه کاری کنیم یک هدف واقعی رو هم حذف کنیم و بگیم نبود! بهرحال هر دستگاهی در دنیا هم اگر باشه که استفاده کنیم و بگیم هست یا نیست در نهایت چیزی که ثابت میکنه بود و نبودش رو فقط حفاریه! وگرنه حتی نقطه زنها هم خطاهای زیادی دارن که من خودم بارها دیدم و اگر بگه نیست که اصلا دلیل نمیشه واقعا نباشه و اگرم بگه هست بازم دلیل نمیشه عامل خطا باعث واکنش فلزیاب نشه! چون متاسفانه فلزیاب هم واقعا فلز یاب نیست! بر اساس تغییرات میدان مغناطیسی عمل میکنه که خب الزاما فقط فلز نمیتونه باعثش باشه.

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-BD آفرین بر مغز متفکر فنی انجمن مهندس حمید بزرگوار ، با خوندن این مطالب کامل و علمی شما خیلی کیف کردم واقعاً احسن و مرحبا @};-
دوستانی که تازه دارن با این ردیاب تمرین می کنن خیلی زوده تا بیان تستهای استاد آریا رو زیر سوال ببرن ، باید عرض کنم که هنوز برای ارائه نظرات قطعی از طرف شما خیلی خیلی زوده [-X فعلا باید حداقل 5 ماه تمرین اصولی داشته باشید و حتی روی هدف واقعی چند هزارساله تمرین کنید و تست های مختلف بگیرید تا بعد زحمت کشیده و همه اینجا به یک نظر واحد برسیم ، و خیلی زود به دنبال قضاوت نباشید ... سپاسگذارم @};- @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من ردیاب تست کردم فقط آنتنها ار سمت چپ به سمت هدف میرند از سمت راست هدف میمونی حرکت نمیکنند این درسته یا من هنوز قلق دستم نیومده

یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:39am
مدیر سایت
مدیر سایت

reza4200 نوشته است:
سلام دوستان من ردیاب تست کردم فقط آنتنها ار سمت چپ به سمت هدف میرند از سمت راست هدف میمونی حرکت نمیکنند این درسته یا من هنوز قلق دستم نیومده

نه دوست من چپ رو راست نداره ، شما فعلا اصول ردیابی رو خوب تمرین کن و درست دست گرفتن آنتنها رو ، کم کم روی اهداف واقعی متوجه عملکرد بهتره انتنها خواهید شد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 5 خرداد1392 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همگی
من با توجه به تصاویر و فرمایشات اساتید به نظرم متوجه شدم چطوری از ردیاب استفاد کنم اما با توجه به تجربیاتی که تو کارای دیگه دیدم همیشه لازمه در پی اطلاعات بیشتر باشیم چون همه چیز را همگان دانند، بنابراین هر تجربه دوستان می تونه هم واسه دیگران مفید باشه هم میتونه راهی واسه کسب تجربه ای جدید باز کنه.
از اساتید کسی هست که امکان فیلمبرداری داشته باشه؟
که زمان تست تو طبیعت فیلم بگیره، اینجا بزاره

یکشنبه 5 خرداد1392 - 12:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:
دوستان من بنظرم میرسه اکثریت در مورد بحث تفکیک و این مساله که یک فرکانس حتما باید یک فلز خاص رو بزنه و اگر نزد حتما خطاست ؛ دچار سوء تعبیر شده باشن! جا داره من زودتر این مساله رو روشن کنم.
ببینید این ردیاب بر اساس فرکانس مولکولی شئ مورد نظر عمل میکنه. ولی سوال اینجاست آیا فلز مورد نظر خالص هست؟ و آیا هیچ فلز دیگری هم در کنارش نیست؟ نه نمیتونه همچین چیزی باشه!
الان طلایی که بصورت معمول در جواهرآلات استفاده میشه و عیار 18 داره دارای 75 درصد طلای خالص و 25 درصد مس و نقره و احیانا سایر فلزات هست که طلاساز ها بیشتر به این مسایل واقف هستن. چون درصد بیشترش واقعا طلاست بطور قطعی بیشترین واکنش رو نسبت به فرکانس طلا نشون میده. اما واکنشهای ضعیفی بخصوص روی مس هم خواهد داشت که عادیه. به همین جهت من توصیه میکنم برای تست واقعی طلا بهتره لااقل از سکه استفاده بشه چون عیارش 20 هست و 90 درصد طلای خالص داره که بهتر هم جواب میده.
مفرغ یا برنز قدیم هم در واقع خودش یک آلیاژه که ترکیبی از مس و قلع هست. دوستان جالبه بدونید فرکانسی که در این دستگاه برای برنز استفاده شده در واقع فرکانس قلع هست! شما میتونید روی سیم لحیم هم که آلیاژ سرب و قلع هست تست کنید و ببینید هم روی فرکانس سرب میگیرتش و هم برنز! برنز چون یک عنصر نیست یک فرکانس ویژه نداره! علتش هم عرض کردم بخاطر سیستم فرکانس مولکولی هست. در یک آلیاژ مولکولهای دو یا چند فلز مخلوط میشن اما واکنش شیمیایی بینشون صورت نمیگیره. پس ساختار مولکولی هر کدومشون سر جای خودش هست و فقط ذراتشون با هم مخلوط میشن. پس نتیجه میگیریم برای برنز هم روی فرکانس برنز و هم روی مس باید جواب بده که من خودم بارها تست کردم و همینطور بوده.
خیلی اوقات هم مثلا طلا داخل ظرف مسی گذاشته میشه. فرق هم نمیکنه ظرف دربسته باشه یا درباز. ردیاب روی فرکانس هر دو اون جا رو میزنه که باز هم درسته.
من اینا رو عرض کردم که به این نتیجه برسیم ؛ الزاما اگر جایی روی چند فرکانس بخصوص مواردی که عرض کردم اگر ردیاب گرفت دلیل بر خطا نیست! ما نباید از بس که تا حالا با ردیاب خطا زدیم بیایم جوری تست ترتیب بدیم که حتی ممکنه کاری کنیم یک هدف واقعی رو هم حذف کنیم و بگیم نبود! بهرحال هر دستگاهی در دنیا هم اگر باشه که استفاده کنیم و بگیم هست یا نیست در نهایت چیزی که ثابت میکنه بود و نبودش رو فقط حفاریه! وگرنه حتی نقطه زنها هم خطاهای زیادی دارن که من خودم بارها دیدم و اگر بگه نیست که اصلا دلیل نمیشه واقعا نباشه و اگرم بگه هست بازم دلیل نمیشه عامل خطا باعث واکنش فلزیاب نشه! چون متاسفانه فلزیاب هم واقعا فلز یاب نیست! بر اساس تغییرات میدان مغناطیسی عمل میکنه که خب الزاما فقط فلز نمیتونه باعثش باشه.

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-BD آفرین بر مغز متفکر فنی انجمن مهندس حمید بزرگوار ، با خوندن این مطالب کامل و علمی شما خیلی کیف کردم واقعاً احسن و مرحبا @};-
دوستانی که تازه دارن با این ردیاب تمرین می کنن خیلی زوده تا بیان تستهای استاد آریا رو زیر سوال ببرن ، باید عرض کنم که هنوز برای ارائه نظرات قطعی از طرف شما خیلی خیلی زوده [-X فعلا باید حداقل 5 ماه تمرین اصولی داشته باشید و حتی روی هدف واقعی چند هزارساله تمرین کنید و تست های مختلف بگیرید تا بعد زحمت کشیده و همه اینجا به یک نظر واحد برسیم ، و خیلی زود به دنبال قضاوت نباشید ... سپاسگذارم @};- @};-

مهدی جان اگه منظورتون من باشم خدمتتون عرض کنم که اولا من به شخصه احترامی زیادی برای اقا اریا و کلیه مدیران و دوستان تو این سایت قائل هستم و من تست های که دیروز انجام دادم رو با کمال احترام از اقا اریا سوال کردم ، دیگه کجای متن اشکال داشت که ایشون رنجیده خاطر شدن ، ولا نمیدونم ، تا حال نشنیدی که شاگردی از استادش سوال بکنه و حتی بعضی وقتا حرفهای استادشو زیر سوال ببره ، وقتی استادی با علم کامل به سوالی پاسخ میده اولا درجه استادیتش یه دوستان ثابت میشه و اون شاگرد هم چیزی از تجربیات استاد یاد میگیره ، من میتونستم این سوال رو پیام خصوصی هم به ایشون بدم ، مگه این مبحث برای اموزش نیست ، خوب هرکی بیاد با پیام خصوصی از استاد اهل فن سوال کنه دیگه نمیشه گفت که آموزشیه برای دوستان دیگه ، من بازم اگه سوء تفاهم شده از استاد اریا معذرت میخام ، ولی هدفم به اشتراک گذاشتن آموزشها بود ، حالا قضاوت با دوستانه

یکشنبه 5 خرداد1392 - 1:04pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
به نظر بنده همه عزیزان به جای پرداختن به مسائل حاشیه بهتره در جهت پیشبرد اهداف انجمن و بالابردن تجربه جمعی تلاش کنن.
به هرحال هرکسی شیوه و قلق خاصی توی این کار داره و شاید شرایط محیطی مختلفی وجود داشته باشه که نتایج مختلفی پیش بیاد.
ضمنا اگه یکبار بصورت کامل و اصولی تصویری (عکس و فیلم) آموزش داده بشه خیلی مسائل بر همه حل میشه.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 5 خرداد1392 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد آریا.من وسیله رو چند جور تست کردم روی هدف اصلی و 4ضلع : ولی آنتن دست چپم به کیفیت دست راستم نمی چرخه وحرکت آنتن دست چپ کندتر است ... میخواستم بپرسم این حرکت آنت دست چپ طبیعی است؟ و بهترین روش دست گرفتن آنتن ها با توجه به این که شما تست های متفاوت انجام دادین به جه شکلی است که جفت آنتن دقیق با هم حرکت می کند. ؟

یکشنبه 5 خرداد1392 - 3:44pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

با اجازه استاد اریا

دوست عزیز در همه ردیابها البته تا اونجایی که من میدونم حرکت انتن دست راست بهتر از دست چپ هست و این مشکل موقعی رخ میده که شما انتن gnd رو در دست چپ میگیرید ,اگر انتن منفی رو در دست راست بگیرید این مشکل تا حد زیادی حل میشه ,خرجی منفی رو علامت بزنید و سعی کنید همیشه انتن مربوط به این فیش خروجی رو در دست راست نگه دارید.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

یکشنبه 5 خرداد1392 - 5:38pm
مدیر کل
مدیر کل

هوشی جان خیلی ممنون.
بنده هم میخواستم عرض کنم که اکثرا همچین حالتی هست که هر دو دست کاملا یکسان جواب نمیده. این بیشتر به خود اپراتور بستگی داره و کمی هم به آنتن ها و البته دستگاه ردیاب.
ولی در مورد این ردیاب ما GND در خروجی نداریم. یعنی اینطور نیست که یکی از آنتنها به منفی وصل شده باشه. پس این مساله منتفی هست. برای خود من هیچ تفاوتی بین آنتن چپ و راست نیست و از هر دو سمت که حرکت میکنم یکی از دو آنتن راست یا چپ به تناسب واکنش نشون میده و تفاوت محسوسی نداره.

یکشنبه 5 خرداد1392 - 6:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت همه دوستان واساتید.این چند روزه که عضو شدم خیلی چیزا ازتون یادگرفتم.واقعا دستتون درد نکنه.یه سوال در مورد تست نهایی که استاد اریا گفتن داشتم.واسه این تست مثلا یه قطعه 5تا10گرمی طلا باید همراه داشته باشیم.وقتی این قطعه همیشه همراهته ردیاب چطوری درست عمل میکنه؟

یکشنبه 5 خرداد1392 - 8:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 53 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure