انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 2:49am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
حمزه خان ایشالله هیچ وقت خسته نباشید و نشید
شما خیلی تلاش میکنید و برای بچه ها سنگ تموم میذارید
ما باید قدر شما رو خیلی بدونیم
مراقب خودتون باشید

خدا پشت و پناهتون باشه

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

سه شنبه 19 شهریور1392 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
ilanji نوشته است:
دوستان سلام و همگی خسته نباشید
عزیزان باید یه چیزی رو خدمتتون بگم که بسیار میتونه در کاوش راهگشای هممون باشه
دوستان به یکتایی خدا اگه باری در زیر خاک وجود داشته باشه این ردیاب حتما اونو میگیره و کوچکترین شکی نداشته باشید و بهش اعتماد کنید
تنها مساله ای که هست اینه که بیشتر دوستان از خطای ذرات شاکی هستند و ترس دارند که مبادا مکانی رو که مشخص میکنند ذرات باشه و دست به حفاری بیمورد بزنند که این هم راه حل داره و اونم اینکه عکس العمل آنتنها در نقاطیکه واقعا چیزی موجوده بسیار قویست و هردو آنتن با هم حرکت میکنند و در حالتی که ذرات باشه حرکت آنتنها به کندی و ضعیف هست که براحتی با چندتا تست میشه متوجهش شد
دوستان عزیز عوض اینکه چندین حفاری بیمورد انجام بدید سعی کنید از روشهای زیر استفاده کنید که خودم استفاده کردمو جواب هم گرفتم
1- یا ردیاب رو به یک مکان که دارای هدف واقعی هست و البته اثبات شده باشد( توسط میراث و ...) و عکس العمل آنتنها رو با هم مقایسه کنید و با زمانی که خود یک فلز تست کموزن را در سطح ردیابی میکنید آنگاه متوجه خواهید شد که چقدر عملکرد آنتنها با هم متفاوت است
2- خودتان اهداف واقعی را در عمقهای متفاوت 1 متر و 2 متر و 3متر ویا حتی بالاتر اگر امکانش بود حفر کنید و از وزنهای بالا برای فلزات استفاده کنید خواهید دید که چقدر عملکرد فلزی که در خاک حفر شده و مستقیما با خاک در تماس است با یک فلز کوچک که در سطح است متفاوت است و سعی کنید از نتایج تستها یادداشت بردارید و بیاد داشته باشید شما این کار را فقط یکبار انجام میدهید و میتوانید مدتهای مدیدی از این فلزات پنهان شده استفاده کنید
دوستان عزیز کلا اینو میخوام بگم که انتظار نداشته باشید در همه جا دفینه ریخته باشد و با اولین قیچی آنتن باید به دفینه برسیم
دوستان بنده خوشبختانه تونستم به جاهای خوبی برسم و انشاالله تا پایان این هفته یا اوایل هفته آینده نتیجه رو بهتون اطلاع میدم و امیدوارم همه با کمک هم موفق بشیم
سپاس

دوست عزیز شما فرمودید که عکس العمل آنتنها متفاوته.
بعد در هدف واقعی عکس العمل قویست و آنتنها با هم حرکت میکنند.
میشه اینارو بیشتر توضیح بدی؟

در تستی که بنده انجام دادم روی سطح و زیر خاک نیم متر حرکت آنتنها مثل هم بودند. به این صورت که آنتن مخالف حرکت میکرد.اول مثلا میگم 3 سانت بطرف هدف میرفت میایستاد بعد 3 سانت دیگه میرفت میایستاد تا اینکه مسیر رو کامل نشون میداد. وقتی هم قیچی میشد از روش رد میشدم آنتنها به بدنم برخورد میکرد میومدم عقب دوباره به حالت قیچی میرفت. روی نقطه هدف دستهامو رو بشدت تکون میدادم تا آنتنها باز بشند ولی خیلی سریع دوباره قیچی میشد.

حالا شما میگید حرکت آنتنها سرعتش فرق میکنه در هدف واقعی یا بهمین صورته؟

فرض کنیم هدف واقعی در سمت چپ ماست. حالا هر دو آنتن به سمت چب میرند؟
فرض کنیم هدف واقعی در سمت راست ماست. حالا هر دو آنتن به سمت راست میرند؟
یا حرکت هردو فقط واسه وقتی است که هدف روبرو قرار داره؟

سلام دوست عزیز بله دقیقا همینطور هست که شما میفرمایید
در هدفهای قوی و هدفهای واقعا قدیمی هر دو آنتن با هم واکنش نشون میدهند ولی همانطور که شما ذکر کردید در هدفهای روی سطح و هدفهای کوچیکی که خودون مخفی میکنیم معمولا فقط آنتن دست مخالف حرکت داره که همه هم تجربش کردیم
دوستان عزیز بهترین شیوه برای درک حرکت آنتنها در شرایط واقعی فقط تست روی یک هدف واقعی هست که توسط میراث شناسایی شده و شما اگر یک بار در چنین جایی آنتن بزنید قطعا تجربیات ارزشندی پیدا میکنید و این چیزی هست که من به تازگی تجربش کردم و به پیشنهاد یک دوست برای تمرین رفتم سراغ یکی از تپه هایی که توسط میراث حفاظت میشد و به تجربیات ارزشمندی هم رسیدم
موفق باشید

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام من برگشتم وهنوزتموم نكردم كه نتيجه شوبذارم ولي تموم بشه تجربياته مشتي ميذارم تمومه تستامون جواب بوده ولي اين متراژي كه كم وزيادبايدنشون بده رونزده وبقيه روزده همه جوره .1متربيشتركارنكردم و1ونيم مترديگه مونده كه بزنم هرچي دربيادميذارم واستون.من نبوديم سايتم فيلترينگ شده اي وايه من

سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرين بر دوستان و برادران عزيز همه ماشاا.. داريد خوب عمل ميكنيد ، فقط مونده نتيجه عمل هاي واقعي و نتايج كه اميدوارم موفق باشيد و مو به مو نتايج و تجربیات کار رو اعلام كنيد تا جمع بندي هاي بهتري از خطاها و غيره داشته باشيم .. ياعلي

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
آفرين بر دوستان و برادران عزيز همه ماشاا.. داريد خوب عمل ميكنيد ، فقط مونده نتيجه عمل هاي واقعي و نتايج حفاري كه اميدوارم موفق باشيد و مو به مو نتايج رو اعلام كنيد تا جمع بندي هاي بهتري از خطاها و غيره داشته باشيم .. ياعلي

سلام دوست عزیز و گرامی آقا مهدی
به امید خدا بنده هم فردا بعدازظهر حرکت میکنم به سمت او هدف و انشالله با گروه هماهنگ کردیم فکر کنم حفاری 2 یا سه روز طول میکشه و قراره توی این مدت توی غار اردو بزنیم و قول میدم نتیجه حفاری هرچه بشه با عکس و سند اینجا بزارم و از تمام مراحل حتی از لحظه ورود به غار و ردیاب زدن و تستها هم عکس میگیرم و اگه امکانش باشه و مشکلی نداشته باشه توی سایت قرار میدم که دوستان استفاده کنند
یا حق

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 19 شهریور1392 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanjiالبته من خودمم حركت انتن روهدفه واقعي روانجام دادم ولي بايداينودانست كه اون هدف خيلي سنگينه وزيادفكرميكنم هدف هايه كوچكترحركت انتن اروم ترباشه يامثلااون خمره كه دوستمون گفت بايدتجربه كردتافهميداين حركتهسريعه انتن وكه شايدهدفه كوچكوسريع حركت نكنه اصلا.موفق باشي عزيزم م م م م م

چهارشنبه 20 شهریور1392 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kaniجان همينجاجواب توميدم .ببين من مطميينم كه اگه چيزي باشه بايدو100درصدجفت انتن باهم هماهنگ شروع به حركت كنندولي سرعتشومطميين نيستم چون شايدهدفه كوچكتر اروم م م ترباشه حركتش .بايدحركته انتناتوببيني كه چطوريه

چهارشنبه 20 شهریور1392 - 2:36pm
آواتار کاربر

سلام دوستان :)

بهترین روش برای پیدا کردن در مخفی یه غار که زیر خاک پنهان شده در دامنه ی کوه کدومه؟؟؟ :-?

با آنتن های خالی بهتر میشه پیدا کرد یا با فرکانس حفره که روی ردیاب خودمون هست؟؟؟ یا هر روش دیگه؟؟

چهارشنبه 20 شهریور1392 - 2:40pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
kaniجان همينجاجواب توميدم .ببين من مطميينم كه اگه چيزي باشه بايدو100درصدجفت انتن باهم هماهنگ شروع به حركت كنندولي سرعتشومطميين نيستم چون شايدهدفه كوچكتر اروم م م ترباشه حركتش .بايدحركته انتناتوببيني كه چطوريه

اگه روبروی هدف باشیم که جفت آنتن میاند به سمت هم و روبرو رو نشون میدند.

اما هر دو به سمت چپ یا هردو به سمت راست برند رو ندیدم و نمیدونم باید اینطوری باشه یا نه.

از استاد حمید هم میخوام کمک کنند.

چهارشنبه 20 شهریور1392 - 2:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

انتن هااگه سمته هدف برندجفتشوبه طوره همزمان يه حركته جرقه ايي ميكنندودوباره نصفه مقداري كه اومدن جلوميان عقب وبهمين شكل ميان تاجلوتاهدفومشخص كنند.

چهارشنبه 20 شهریور1392 - 2:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 213 , 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 132 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure