نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان. فوق العاده تجربيات دوستان بالا رفته و اين خيلي خيلي خوبه. دوستان فقط يه نكته بگم تا زياد منحرف نشيد.در مورد حركت هر دو انتن دقت كنيد بار هر چه قدر هم باشه اول آنتن مخالف ميره و بعد آنتن دوم.حالا اگه بار رو دربياريد و بزنيد مي بينيد هر دو آنتن هر دو با هم ميرن طرف بار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دوستان زير خاك اگه باري باشه آنتن مخالف اول ميره حالا اگه اين بار در يك متري باشه آنتن موافق بعد از 2 ثانيه ميره و اگه عمق دو متر باشه بعد از 4الي 5 ثانيه ميره.نتيجه اينكه اگه بار زير خاك باشه اول آنتن مخالف و بعد از 2الي 6 ثانيه انتن دوم(موافق )حركت مي كنه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 5:17pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان باز هم تاكيد مي كنم اگه بار زير خاك باشه اول آنتن مخالف بعد آنتن موافق و اگه بار و جنس رو در بياريد و دوباره آنتن بزنيد مي بينيد هر دو آنتن با هم ميرن سمت هدف.اين هم يه نكته جالب براي فهميدن واقعي بودن بار هستش.اين نكات رو بنده تجربه كردم حالا چطوريش بماند. فردا قراره برم يه جاي كه فقط يه بار از داخل ماشين ردياب زدم.بر اساس قدرت زياد آنتن ها به دوستام گفتم كه 100%بار داره؟ دوستام ميدونن كه اصلا اهل شوخي نيستم.بهشون گفتم فردا برن و منطقه رو تجسس كنن.در عين ناباوري دوستام يه نشان كمان و فلش و يه چيز ديگه پيدا كردن.منم با كمك يكي از اساتيد عزيز علامت ديگه هم كه شتر بود رو پيدا كرديم حالا فردا ميرم براي كار با ردياب.برام دعا كنيد بنظر ميرسه كارمون خيلي سخته....
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 5:34pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان اگه اين جريان فردا هم تموم بشه يه كتاب با عكس و تمام نكاتش رو شرع به كار مي كنم و در اختيار دوستان قرار ميدم.فقط يه نكته هم بگم كه دوستان بنده از هيچ كدوم از شما بهتر ردياب نميزنم فقط تمرين زياد كردم و سعي مي كنم كارهام بر اساس اصول علمي باشه.باور كنيد فقط يه بار يه ميخ هم از زير خاك پيدا كنيد همه مشكلاتتون حل ميشه و ميشيد يه اوپراتور نيم حرفه اي.براي همه آرزوي موفقيت مي كنم.امروز هم روز استراحت بود كه گفتم بيام يه نكاتي بگم و برم.....
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 5:45pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
search نوشته است: سلام دوستان بهترین روش برای پیدا کردن در مخفی یه غار که زیر خاک پنهان شده در دامنه ی کوه کدومه؟؟؟ با آنتن های خالی بهتر میشه پیدا کرد یا با فرکانس حفره که روی ردیاب خودمون هست؟؟؟ یا هر روش دیگه؟؟ searchعزيز شما يه ردياب داريد و اگه دقت كنيد مي تونيد هم بصورت روشن ازش استفاده كنيد و هم خاموش. حالا اگه من جاي شما باشم اول با ردياب روشن و ولوم كم رو حفره مسير رو پيدا مي كنم و اگه جاي كه حفره رو زياد مي گيره پيدا كردم ميام ردياب رو خاموش مي كنم و با آنتن هاي خالي حجم گيري مي كنم و اندازه اون رو يادداشت مي كنم.حالا ردياب رو روشن مي كنم و با كمترين ولوم دوباره حجم گيري.اندازه هاي بدست اومده رو با هم مقايسه مي كنم و ميبينم هر دو اندازه تا حدي برابره پس جا درسته.حالا بر اساس نوع و شكل حجم دهانه اش رو هم پيدا مي كنم
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 5:51pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
dj_remix نوشته است: حمزه خان ایشالله هیچ وقت خسته نباشید و نشید شما خیلی تلاش میکنید و برای بچه ها سنگ تموم میذارید ما باید قدر شما رو خیلی بدونیم مراقب خودتون باشید
خدا پشت و پناهتون باشه dj_remix عزيز شما به بنده لطف داري. قبلا هم گفتم تمام كسايي كه تو اين سايت هستن همشون تا حدي مثل هم هستن و بايد به هم كمك كنيم تا ايشالله.... بازم مرسي دوست خوبم
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 5:56pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: ilanjiالبته من خودمم حركت انتن روهدفه واقعي روانجام دادم ولي بايداينودانست كه اون هدف خيلي سنگينه وزيادفكرميكنم هدف هايه كوچكترحركت انتن اروم ترباشه يامثلااون خمره كه دوستمون گفت بايدتجربه كردتافهميداين حركتهسريعه انتن وكه شايدهدفه كوچكوسريع حركت نكنه اصلا.موفق باشي عزيزم م م م م م علي جان در مورد خمره و حركت انتن ها بهتون عرض كنم كه انتن ها بخاطر زياد بودن تعداد سكه ها (مثلا)ولي يكسان بودنشون حركت كند ولي سنگين(با يكم احساس لرزش در انتن ها)بطرف هدف ميره و يادت هم باشه اول انتن مخالف بعد انتن موافق با يه سرعت نسبتا كند ميره طرف هدف خمره.حالا اگه اين بار بجاي خمره يكپارچه بود آنتن ها با سرعت بيشتر ولي سبكتر مي رفت طرف هدف
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 6:01pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: باسلام من برگشتم وهنوزتموم نكردم كه نتيجه شوبذارم ولي تموم بشه تجربياته مشتي ميذارم تمومه تستامون جواب بوده ولي اين متراژي كه كم وزيادبايدنشون بده رونزده وبقيه روزده همه جوره .1متربيشتركارنكردم و1ونيم مترديگه مونده كه بزنم هرچي دربيادميذارم واستون.من نبوديم سايتم فيلترينگ شده اي وايه من علي جان حالا كه يه متر كنده بوديد و اومديد اي كاش سركه هم استفاده مي كردي دوباره.تو اين يك متر هم ايا آثار مثبتي از خاك ديدي يا نه.
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 6:04pm |
|
|
اشکان
کاربر فعال
|
با درود دوستان ولوم دستگاه رو عوض کردم و ولوم 500کیلو گذاشتم حالا دو مورد پیش اومده اول اینکه شارژ باتری به نسبت قبل زودتر خالی میشه و اینکه حرکت آنتنها بسیار کند شده آیا به نظرتون این موارد طبیعین؟ باسپاس
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 9:17pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
نميدونستم سركه روكه بازم بزنم.خاك الان بسيارنرم شده وخاكه دست ريزشده اثارهمينوداده.فقط اميدوارم كه موادمعدني نباشه البته هم مس هم برنزم ميزنه ونقره قوي تروباقيرونه.البته ميگم اونجامكانه باستانيه ودوستم بونه وسيله توچندمتري اين جاظرف وچندتاسكه پيداكردوزيرشم انگاريه سازه يه ديواروسنگ چين زياده نزديكه اين جايي كه وسيله زده .حالافرداشب كارشوتموم ميكنيم.
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 9:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اشکان عزیز شما ولوم رو احتمالا یا اشتباه بستین و یا بجای 500 کیلو 500 اهم هست! وگرنه مصرف باطری هیچ تغییر محسوسی نبایدب کنه.
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 9:59pm |
|
|
|