نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
سعید جان خیلی ممنون از لطفتون. سوال خیلی خوبی کردین! جواب در یک نکته بسیار ساده نهفتست. آنتنها چیزهایی که در ارتفاع بالاتر از خودشون باشن رو نمیزنن! بنابراین شما میتونین اون فلز تست رو مثلا در جیپ پیراهن خودتون قرار بدین تا آنتنها بهش واکنش نشون ندن. همین مساله در مورد جنس سگک کمربند شما هم هست! یعنی اگر مثلا از جنس آهن باشه و شما هم دستگاه رو روی فرکانس آهن بذارین ممکنه در تست دچار اشتباه بشین.
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 9:07pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
یعنی دستگاه هیچ واکنشی به فلزات بالاتر از انتنها نشون نمیده؟
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 9:15pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
saeeed60h نوشته است: یعنی دستگاه هیچ واکنشی به فلزات بالاتر از انتنها نشون نمیده؟ با اجازه اساتید ، نخیر ، برای سرچ هدفی که بالای تپه هست و شما زیر تپه قرار دارین ، یکی از انتن ها رو بصورت زاویه 45 رو به بالا بسمت تپه بگیرد و شست دستتون رو روی انتن قرار بدید و انتن دیگه رو به حالت افقی ( همون حالتی که باهاش در حالت عادی انتن میزنید) بگیرید در اینحالت اگه هدفی در بالای تپه باشه انتن افقی جهت هدف رو نشون میده
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 9:27pm |
|
|
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
آرتين جان اونايي كه خوراك رو دهنشون يا دندانشون نگه ميدارند پس چطوري ردياب عمل ميكنه و خوراك رو درنظر ميگيره؟ رديابهاي غير الكترونيكي منظورمه كه تو دسته هاش جيوه و چند مواد ديگه و با سيم برنجي الماني كار ميكنند .اونا قضيه شون چطورياست خوراك بالاي كمره !
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 9:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سهند عزیز اتفاقا باید خوراک در قسمت بالا مثلا دهن باشه که درست کار کنه! خوراک رو استفاده میکنن که یک فرکانس ضعیفی از خودش و از طریق بدن به آنتن منتقل کنه بنابراین آنتن سایر اهداف از همون جنس رو میزنه!
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 9:57pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: saeeed60h نوشته است: یعنی دستگاه هیچ واکنشی به فلزات بالاتر از انتنها نشون نمیده؟ با اجازه اساتید ، نخیر ، برای سرچ هدفی که بالای تپه هست و شما زیر تپه قرار دارین ، یکی از انتن ها رو بصورت زاویه 45 رو به بالا بسمت تپه بگیرد و شست دستتون رو روی انتن قرار بدید و انتن دیگه رو به حالت افقی ( همون حالتی که باهاش در حالت عادی انتن میزنید) بگیرید در اینحالت اگه هدفی در بالای تپه باشه انتن افقی جهت هدف رو نشون میده سلام مرسی ارتین جان این نکته کاملا جدید بود، شما اینو تست کردین؟ دیگر اساتید نظرشون چیه؟
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 10:22pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
explorer نوشته است: ارتین نوشته است: saeeed60h نوشته است: یعنی دستگاه هیچ واکنشی به فلزات بالاتر از انتنها نشون نمیده؟ با اجازه اساتید ، نخیر ، برای سرچ هدفی که بالای تپه هست و شما زیر تپه قرار دارین ، یکی از انتن ها رو بصورت زاویه 45 رو به بالا بسمت تپه بگیرد و شست دستتون رو روی انتن قرار بدید و انتن دیگه رو به حالت افقی ( همون حالتی که باهاش در حالت عادی انتن میزنید) بگیرید در اینحالت اگه هدفی در بالای تپه باشه انتن افقی جهت هدف رو نشون میده سلام مرسی ارتین جان این نکته کاملا جدید بود، شما اینو تست کردین؟ دیگر اساتید نظرشون چیه؟ بله تست شده و بنا به دلایلی کار نکردم کردم و البته این نکته رو اقا اریا بهمون یاد دادن
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 10:27pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
دوستان من امروز تست کردم با فلز طلا حدودا 23 گرم بود دستگاه رو که روشن میکنی آنتنها رو دست میگیری واکنش نسبت به هدف ضعیغه ولی بعد از 6الی7 دقیقه هدف رو با قدرت سرچ میکنه و در مورد آنتن دست چپم عکس العمل کمتری داره نسبت به راست داره نمیدونم دلیلش چیه ولی با تمرین زود قلق دست آدم میاد یه انگشتر نقره ام تست کردم با واوم زیاد در فاصله 30 متر سرچ میشد وه موقعی ولوم بین 0و1 میذاشتم کامل حذف میشد حتی در فاصله نزدیک دلیلشم فکر کنم مال حذف کننده باشه
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:02pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
حمید نوشته است: دوستان من بنظرم میرسه اکثریت در مورد بحث تفکیک و این مساله که یک فرکانس حتما باید یک فلز خاص رو بزنه و اگر نزد حتما خطاست ؛ دچار سوء تعبیر شده باشن! جا داره من زودتر این مساله رو روشن کنم. ببینید این ردیاب بر اساس فرکانس مولکولی شئ مورد نظر عمل میکنه. ولی سوال اینجاست آیا فلز مورد نظر خالص هست؟ و آیا هیچ فلز دیگری هم در کنارش نیست؟ نه نمیتونه همچین چیزی باشه! الان طلایی که بصورت معمول در جواهرآلات استفاده میشه و عیار 18 داره دارای 75 درصد طلای خالص و 25 درصد مس و نقره و احیانا سایر فلزات هست که طلاساز ها بیشتر به این مسایل واقف هستن. چون درصد بیشترش واقعا طلاست بطور قطعی بیشترین واکنش رو نسبت به فرکانس طلا نشون میده. اما واکنشهای ضعیفی بخصوص روی مس هم خواهد داشت که عادیه. به همین جهت من توصیه میکنم برای تست واقعی طلا بهتره لااقل از سکه استفاده بشه چون عیارش 20 هست و 90 درصد طلای خالص داره که بهتر هم جواب میده. مفرغ یا برنز قدیم هم در واقع خودش یک آلیاژه که ترکیبی از مس و قلع هست. دوستان جالبه بدونید فرکانسی که در این دستگاه برای برنز استفاده شده در واقع فرکانس قلع هست! شما میتونید روی سیم لحیم هم که آلیاژ سرب و قلع هست تست کنید و ببینید هم روی فرکانس سرب میگیرتش و هم برنز! برنز چون یک عنصر نیست یک فرکانس ویژه نداره! علتش هم عرض کردم بخاطر سیستم فرکانس مولکولی هست. در یک آلیاژ مولکولهای دو یا چند فلز مخلوط میشن اما واکنش شیمیایی بینشون صورت نمیگیره. پس ساختار مولکولی هر کدومشون سر جای خودش هست و فقط ذراتشون با هم مخلوط میشن. پس نتیجه میگیریم برای برنز هم روی فرکانس برنز و هم روی مس باید جواب بده که من خودم بارها تست کردم و همینطور بوده. خیلی اوقات هم مثلا طلا داخل ظرف مسی گذاشته میشه. فرق هم نمیکنه ظرف دربسته باشه یا درباز. ردیاب روی فرکانس هر دو اون جا رو میزنه که باز هم درسته. من اینا رو عرض کردم که به این نتیجه برسیم ؛ الزاما اگر جایی روی چند فرکانس بخصوص مواردی که عرض کردم اگر ردیاب گرفت دلیل بر خطا نیست! ما نباید از بس که تا حالا با ردیاب خطا زدیم بیایم جوری تست ترتیب بدیم که حتی ممکنه کاری کنیم یک هدف واقعی رو هم حذف کنیم و بگیم نبود! بهرحال هر دستگاهی در دنیا هم اگر باشه که استفاده کنیم و بگیم هست یا نیست در نهایت چیزی که ثابت میکنه بود و نبودش رو فقط حفاریه! وگرنه حتی نقطه زنها هم خطاهای زیادی دارن که من خودم بارها دیدم و اگر بگه نیست که اصلا دلیل نمیشه واقعا نباشه و اگرم بگه هست بازم دلیل نمیشه عامل خطا باعث واکنش فلزیاب نشه! چون متاسفانه فلزیاب هم واقعا فلز یاب نیست! بر اساس تغییرات میدان مغناطیسی عمل میکنه که خب الزاما فقط فلز نمیتونه باعثش باشه. با سلام خدمت آقاحمید باتوجه به توضیحات جنابعالی بنابراین برای جستجوی مفرغ بهتره روی فرکانس قلع اونو جستجو کنیم یا روی فرکانس مس؟ کدومشون قویتر ودقیقتر جواب میده؟ ممنون
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پویا جان فلزی مثل مفرغ راهش همینه که شما هم روی فرکانس برنز بذارین و هم مس باید هر دو رو جواب بده. ولی اگر مس داشته باشین فقط روی فرکانس مس جواب میده و روی فرکانس برنز دیگه بهش جواب نخواهد داد! کلا مس فلزخاصی هست که بصورت آلیاژی در خیلی چیز ها استفاده میشه و حتی در طلا هم مخلوط میکنن. به همین جهت واکنش ضعیف نسبت به فرکانس مس خیلی مواقع عادی و درسته.
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 11:24pm |
|
|
|