سلام
دوستان گرامی در این پست نکاتی رو بیان میکنم امیدوارم جواب خیلی از سوالهارو در آن بیابید.
1- در رابطه با فاصله از هدف برای حفره زنی: نمیشه فاصله مشخصی گفت یا اینکه خیلی مورد تست قرار نگرفته این موضوع. مهم رد زدن بعد نقطه کردن و حجم و عمقشه.
2- مگنت فقط نزدیک نقطه و بیش از 10 متر صلاح نیست 10متر هم زیاده و با
مگنت 2 بگیرید.
3- طلا : رهگیری
1331.5 نقطه کردن:
38.93 و 20.02 و 37.324- نقره : ابتدا:
86.15 باید بزند بعد:
99.02 نباید بزند.
38.96 و مود
نقره 2 هم خواستید بزنید.
5- مس :
295.1--119.47--995.06- مفرغ :
501.17- مگنت :
مگنت 28- فاصله آنتن با زمین مهم نیست. فاصله دو آنتن برنجی از هم 32 سانت دستها چسبیده به آرنج و بغل.همچنین برنجی بالاتر از تلسکوپی باشه.
9- ابتدا با قدرت پاور 10 رد بزنید بعد نقطه که پیدا شد برای سایر تستها بیسیم و قدرت 0.5
10- باید تو خونه بقدری تمرین بشه که راحت هدفی که براتون قایم میکنند رو پیدا کنید.کار تو خونه سختی خاص خودشو داره.
11- در رابطه با فاصله از هدف و آنتن زدن آنچنان فرقی نمیکند مهم رهگیری و سپس نقطه کردن است.
12- از وزن بالا شروع کنید تا برسید به وزنی که سنس میکنه در ایصورت تا حد خوبی ذرات رو حذف میکنید. از یک تن شروع کنید بعد نصف کنید تا هدفی سنس میشه
13- بهترین وزن هم برای حفره مشخص نیست معمولا دور و بر دبلیو 70 که البته بستگی به حجم حفره داره و همچنین اگر پر نشده باشد.
-----------------برای
وزنگیری از یک تن شروع کنید بعد 500 بعد 250 تا بالاخره هدفی سنس میشه بعد دقیقشو بدست بیارید.
برای
عمقزنی و حجمگیری هم از نصف وزن بدست اومده عمق و حجم رو بدست بیارید.
برای
نقطه زنی از دقیقترین فرکانس پایین استفاده کنید که نوشته ام.
--------------یک نکته دیگر هم کمک کننده هست که بعد از انجام دادن این تستها مقایسه عمق گولد 5 یا هر فرکانس دقیق پایین با عمق مگنت دو است که عمق مگنت کمتر میاد.--------------مهمترین قضیه برای تایید تست فاصله ست نزدیک و صد متری که باید وزن در این دو فاصله بدست بیاد که زیاد تغییر نکند.
بعد توجه به حجم و عمق و مگنت در مرحله بعدی هم حفرهسعی کنید با چشم بسته آنتن بزنید برای حذف تاثیر ذهن.
اگر هم خواستید دستگاه رو با خودتون حمل نکنید یه جا بزارید و بیسیم آنتن بزنید برای جلوگیری از وزنهای نجومی.
--------------این تست تقریبا همیشه ثابت میمونه تا اینکه فرکانسهای بسیار دقیقتری پیدا میشه و در اینصورت باز هم این موارد که عرض کردم پابرجا خواهد ماند و اعداد فرکانس عوض میشوند.
-------------نکنه مهم دیگر در مورد
واکنش آنتن ها است که در اوقات مختلف چطور عمل میکنند.
مثلا یه شب برای دفینه خوب جواب میده یه شب گیج میزنه یه شب فقط حرکت آنتن مخالفه و...
به نظر من قانون خاصی نداره و به حجم هدف، نوع جنس، عمق هدف و نوع خاک و پلمپ بودن یا نبودن، در اتاقک بودن یا نبودن دارد و شرایط دیگر دارد.
در بعضی اوقات که هدف عمق کمی داره مثلامن نیم متریشو سنگ سیلیس دار بیرون کشیدم بقدری حرکت آنتن سریع بود دست رو بالا نیاورده میرفت سمتش.
بعضی اوقات مثلا هدفی در 7 متری سنش شده در روز که کند و ابتدا آنتن مخالف رفته بعد اون یکی.
بعضی اوقات هم هر دو آنتن حرکت خیلی سنگینی دارند و با هم و به آرامی حرکت کرده اند.
زمان ردیابی مهمه ولی به درستی نمیشه گفت چه شبی یا چه روزی خوب جواب میده.
تاثیرات جوی--طوفانهای خورشیدی-- صاف و ابری بودن-- مغناطیس زمین-- ذرات باردار و خیلی مسایل ناشناخته دیگه تاثیر داره
مثلا 3 شب پیش تو خونه برام طلا قایم کردند هر کاری کردم با هیچ گولد و هیچ فرکانسی نتونستم بزنم.جناب کوروش یه سایت داده بود که توش روزهای مناسب ردیابی رو مشخص کرده اون شب اتفاقا روز و شب مناسب ردیابی بود طبق گفته اون سایت.ولی من نتونستم طلارو پیدا کنم.این دلیل بر بی تجربه بودن نیست بلکه شرایط برای ردیابی مناسب نیست و چون انسان پی به علتش نمیبره نا امید میشه. برعکس در روز یه بار رفتم جایی برای تست حرکت بسیار خوبی داشت و راحت هدف رو پیدا کردم.
اینکه رو جای نسخه دار یه بار خوب و یه بار گیج میزنه دلیلش همین بود که عرض کردم.
یه نکته هم بگم همیشه شارژ باطری رو بالا نگه دارید اون شب شارژ باطری رو 55 بود و فکر میکنم اینم تاثیر داشته باشد.------------مجتبی عزیز جواب شما هم در این پست هست.
موفق و پیروز باشید.