انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:41am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 40  بعدی
 حقایق ردیابی و fpl35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

درود بر شما
مثل این که تایپیک شده تاپیک خداحافظی دوستان.دوستان من ردیابی کار هر کسی نیست شاید این را من برای چندمین بار میگم کاری به سن و سال هم نداره این را باید بپذیرید. درسته که ردیاب ها همشون سر و ته یه کرباسند اما با اپراتوری صحیح میشه تا اندازه ای خطا ها را رد داد تلاش همه ما این هست که چه از نظر سخت افزاری یا نرم افزاری یا چه طرح های مختلف و چه از نظر اپراتوری به بهترین حالت ممکن برسیم متاسفانه خطاهای ردیاب همه کس را به خود معطوف کرده و ما علت فقط نا کارامد بودن ردیاب می دانیم مسلما هر ردیابی عیوب خودش را دارد منتهی کم و زیاد هست .ارائه طرح های خوب همیشه راه حل مشکلات هست
متاسفانه جو انجمن و طرز برخورد کاربرها با هم از الگویی ضعیف ارزشی پیروی میکنه و در بعضی موارد بی جهت باعث تشویش و اذهان میشه حالا این یا از ضعف فرهنگی یا اجتماعی افراد هست یا اینکه افراد به عمد اینجوری در سایت خودشون را مطرح میکنند که قصد یا نیتی دارند یا اینکه اونها را به قول معرف یکی پر کرده
کلا تا جو انجمن اینجوری هست پیشرفت در کار جمعی نخواهد بود و فردی خواهد شد.پس همکاری راه حل مشکلات هست

سه شنبه 11 آذر1393 - 4:47pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
انجمن محل تجمع افکار و عقاید مختلف در جهت همسو سازی و پیشبرد اهداف پیش بینی شده هستش.
ما اگه بخوایم پیشرفت کنیم باید همه جوانب رو در نظر بگیریم و کمی و کاستیها رو به گردن اپراتوری یا دستگاه و کابرا و ... نندازیم چراکه همه اینا در جوانب مختلف کار موثرند .
ما باید تک قطبی بودن و خودمحوری رو کنار بزاریم و اجازه بدیم همه نظرات موافق و مخالف ارائه بشه و در نهایت با جمعبندی مثبت و منفی به بازخورد دلخواه برسیم.
امیدوارم دوستان زود آزرده خاطر نشن و اساتید و مدیران هم زود جبهه گیری نکنن و دست به دست هم بدیم تا اوج معرفت با موفقیت.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 11 آذر1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

دوستان عزیز چنتا مورد من عرض کنم شاید کمی سر هوش اومدید.
من هیچ ادعایی نداشتم و ندارم و نخواهم داشت و از ادعا! و حرفای صد من یغاز و اینو خراب کن یا اونو خراب کن تا دیده بشی خوشم نمیاد!

در کل منم بعنوان کسی که از 5-6 سال پیش تجربه ردیابی دارم و خیلی در موردش تحقیق و تفحس کردم بهتون قول میدم دوتا انتن سیمی هم بگیرید دستتون همون کاری رو میده که ردیاب شرکتی مید یعنی تمام این جعبه ها و مدارها من بهتون قول میدم فقط زلم زیمبو اضافی هستش..حالا میگید نه؟ خود دانید.

میتونید تحقیق مستقل کنید..یک تست خیلی راحت من به همه اونایی که ادعای این میکنند که ردیابشون کار میکنه اینه که دسته انتنتون رو بچسبونید به پایه میز و ببینید میچرخه یا نه..حتی دستتونو هم بهش تماس بدید..بدون حرف اضافه و کاملا رک بهتون بگم بیش از 90 درصد کار ردیاب به بدن خود ما برمیگرده یعنی اون دوتا میله فقط نقش راهنما یا الت برای ردیابی هستش و دیگر هیچ! میتونید کاملا تحقیق کنید.

حتی قبل از ارایه ردیاب 35 هم به خیلیا گفتم نخرید به خیلیاتون شاید گفته باشم یکیشون که یادمه همین اقا شایان هستش که بهش گفتم اقا نخری این ردیابو اما بازم خرید و به حرف من باور نداشت.به هر حال کاریه که شده و تموم شده رفته پی کارش و بنظرم دیگه اقا مجتبی شما هم زیادی پول جمع کردی بستونه و دیگه کافیه.

من قول میدم اکثر افرادی که اینجا دم از ردیابی میزنن چیزی بلد نیستن و فکر میکنن میتونن ردیابی کنن.

چنتا موردو نکته درمرود اقا حمید و مجتبی...اقا مجتبی و اقا حمید. اقا مجتبی شما فکر میکنید خدا هستید؟ یا اولین انجمن رو شما بنا کردید؟؟ شمایی که هر چی بنفعتون باشه میایید قربون صدقش میرید و هر کسی یه انتقاد کنه معمولا موضع میگیرید و ناراحت میشید! اونقدر هم ناشی هستید در مدیریت که مثل یک ادم کم سواد دارید عمل میکنید. حقیقتش دیگه!
چند نفر رو گذاشتید بعنوان استاد اما تهشو نمیدونید! یکیش که همین اقای پارسی که الف رو از پ در نماد ها نمیدونه اومده اینجا مثلا راهنمایی بده؟! یادمه چند بار بهم گفتی کاری بکار پارسی نداشته باش خوب این یعنی چه؟ یا یادمه ازم چند بار خواستی که تبلیغات ردیابتو بکنم منم گفتم اینکار من نیست! شما کلا بفکر جیبتونی اما به اونایی که تو انجمنشون!(نه فقط انجمن شما) حضور داشتن بهشون مثل برده یا گدا نظر داشتی در حالی که پول و پستها و فعالیت همین ادما شمارو بالا کشید..
اقا حمید شما که همیشه میگید فنی! اقا شما اصلا استاد الکترونیک جهان..وقتی ردیابت اینهمه خطا داره و کاربرد نداره پس شما برای خودتون فنی هستید..اگر واقعا فنی هستید یه توضیحی درمورد کارکرد ردیابی بدید و علم رو تغییر بدید!؟ یعنی فن ردیابی شما از چیزی نشات میگیره که تا بحال هیچ دانشمندی اصلا دلیلی براش پیدا هم نکرده!!
حقیقتا من علم الکتریک ندارم که بدونم تو پستاتون چی میگید (قسمت نکات فنی!) اما خیلی زیاد میتونم اخلاق ادما رو بدونم و تشخیص بدم. بنظر من شما یک ادم خیلی مغرور و خود شیفته اید ..اقا حمید شما چجه بخایید چه نخوایید فروشنده اید برای اینکه فروش دارید و فروشگاه هم دارید پس ادم فروشنده اگر فعالیتی هم میکنه بخاطر جیب خودشه که این برای همه ثابت شده! چون تو تایپیک قبل گفتید من در حال کمک هستم خوب اگر منم از هر ردیاب 3 میلیونی 30 درصدش میرفت تو جیبم چنتا پست باحال میزدم و چندنفرو هم کمک میکرد برای چی؟ برای کسب اعتبار برای انجمن ...
اقا مجتبی بعضی وقتا شما میگید انجمنم انجمنم شما بگو ببینم خود شما تا بحال چه پست مفیدی گذاشتی بجز عکس انتن یا لوپ یا قیمت دستگاهها یا تغریف از اقا حمید یا گیر دادن به این و اون؟ انقدر هم قدرت نداری که جلوی این کلاهبردارا رو بگیری انجمنی که ازش دم میزنی شده مثل شهرکی که بهش حمله شده همه تو فکر چاپیدن و قاپیدنن شما هم که قاطی اونا کاری بهشون نداری شما اگر کارت درست بود نمیزاشتی کسی اینجا فروشی داشته باشه اقا مجتبی..
درسته سن و سالت از من بیشتره اما واقعا بهتون میگم واقعا راهتون از اول اشتباه بود کلا فقط سنت بالاست!
درمورد دوستان دیگه اقا جاوید شایان و همه دوستانی که من میشناسم.باور کنید اگر پولی به جیب اقای مجتبی یا حمید نمیرفت حتی یک روز هم اینجا فعالیت نمیکردن و در اینجا رو تخته میکردند.حتی یادمه اولین پایه انجمن رو اقا مجتبی با دروغ بنا کرد دقیق یادمه گفت با 500 هزار تومن این انجمن رو درست کردم ! در حالی که با سالی 20 یا 30 هزار تومن هزینه اشتراک انجمن از این بهتر میشه داشت کلا همش دروغ و مغلطه..
یادمه اقا مجتبی اولین روزی که ردیاب 22 رو میخاست ارایه بده حتی به جان بچش هم قسم میخور که فلانی کتاب در اورد! یا اقا مهدی همش تبلیغاتشو میکرد نمیدونم ردیاب عالی و بهترین ردیاب دنیا و ...... حالا کجاست؟ نکنه ایشون هم اشغالای مصطفی اس رو میفروشه؟
خدا رو شکر که من یه نفر سالم موندم با وجود اونهمه پیشنهاد همکاری(کلاهبرداری) که داشتم پامو چپ نذاشتم و خیلی هم خوشحالم..اما دوستان شمایی که اینقدر طرفداری این اقایون فروشنده رو میکنید بمن بگید ببینم مگر شما وکیل اینا هستید؟ اقایونی که همیشه مثل سپر بلای حمید ومجتبی همیشه وقتی کسی چیزی میگه میایید طرفداری بشما مگه چی میرسه؟ مگه دوقرون از فروش ردیاب بشما میدن؟ ردیاب میسازن 200 تومن 2.800 درامدشونه از هر ردیاب به جیب شما چی میره دوستان؟
دوستان یا همون کاربران ساده مثل من! دنیای این فروشنده ها بخدا با ما فرق میکنه بعضی چیزا برای این دوستان فروشنده اهمیتی نداره اما همونش اعتقاد ماست..اینا یچیزی رو میدن میره اما عاقبتشو فکر نمیکنند! حساب خودتونو جدا کنید اگر میخایید انجمن بزنید هر کدوم 1000 تومن بدید چهل نفر باشید میتونید پول یکسال انجمن رو بدید یدونه انجمن بزنید برای خودتون اقلا میدونید اقا بالاسر ندارید برای خودتون که شما رو دستمال حساب کنه وقتی که دماغشو پاک کردن و کارشو انجام دادید با خفت و خواری پرتتون کنه اونور...خلاصه شاید تو حرفام گم بشه
اما بازم میگم هیچ کونه ردیابی هیچ کارایی نداره و با اون تستی که گفتم میتونید خودتون با چشم خودتون ببینید اقا ردیابی فقط کار بدنه و ذهن و امواج بیرونیه نه هیچ وسیله برقی دیگر اینا همش راهی برای پول دراوردنه!
به هر حال امیدوارم همه موفق باشید(مطمعنن با تلاش نه به امید دستگاههای عجیب غریب که هیچ پایه ثابتی برای گنج یابی نیستند ..خیلی چیزا هم هست که میخاستم بگم اما ممکنه بعضیا که دورن از اینجا ازم ناراحت بشن خلاصه کلام این انجمن فروشگاهی بیش نیست که اقای مثل حمید و مجتبی خودشونو خان میدونن اینجا و بقیه برده و زیر دست کسی حرف حق بزنه باید شلاق زده بشه و کسی که مراتب پاچه خواری رو درست انجام بده میشه وزیر نزدیک به شا یا همون خان!)

در ضمن اقای حمید و مجتبی شما هم مثل همیشه فکر کنید اومدم جو انجمن رو بهم بزنم و یا شاید فلزیاب خودمو بفروشم :D ...
راستی تمام چیزایی که گفتم درمرودش کمی فکر کنید مطمعنا متوجه میشید که چی گفتم!

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 11 آذر1393 - 6:30pm
مدیر کل
مدیر کل

بسیار خب جناب کانی. اجازه بدین خیلی منطقی و دونه دونه جلو بریم و دیگه قضاوت با دیگران!
در خصوص اینکه هر کسی در انجمن چیزهایی مثل زالوت یا سیستم ماهواره ای مطرح میکنه که شاید درست هم نباشن ؛ این ربطی به موضوع مورد بحث ما نداره. ظاهرا شما دیگه پا رو از ردیابی هم فراتر گذاشتین و هدف شما تخریب کلی انجمن هست! این رو دیگه هر عاقلی از این مطلب شما متوجه میشه. وگرنه انجمن اسمش مشخصه و هر کسی نظر خودش رو میگه و کسی که اطلاعات دیگری داره میاد بحث میکنه و مطلب رو رد یا تایید میکنه. بنده شخصا هم در بعضی از این موارد نظر خودم رو دادم. پس اینکه کاربری میاد بر اساس شایعات یا دیده و شنیده یا نظر شخصیش مطلبی مینویسه ناقض این همه مطالب مثبت و بدرد بخور دیگه که شاید کمتر جایی غیر از اینجا وجود داشته باشن نیست! اگر شما یار و همراه واقعی این انجمن هستین باید قبول کنین این برخورد شما اصلا بر اساس واقعیات کلی موجود در فلزجو نیست.
اینکه جناب مارتین شاید دیگه خودشون میل ندارن تشریف بیارن ؛ لطفا شما دیگه سیاه نمایی نکن! هر کسی اون افتضاح رو در تست اسکوپ بعد از یک هفته بحث و ادعا به بار میاورد ؛ نباید هم روش میشد بیاد اینجا چیز دیگه ای بگه! خب چی بگه؟ هر ادم غیر فنی هم فیلمهای ایشون رو دید و متوجه شد همون مشکلی که ما از یک هفته قبل پیش بینی کرده بودیم دقیقا در پروژه ایشون وجود داره!!! این بنظر شما جای هیچ گونه توجیهی داشت که ایشون بیاد ادعای خودش رو ادامه بده؟ حالا اگر ما شانسی یک چیزی توی فیلم ایشون پیدا میکردیم و گیر میدادیم باز یک حرفی! میتونستین بنده رو متهم به ایرادگیری بیخودی کنین. ولی فکر نمیکنین اینکه دقیقا همون مشکلی که بنده روش تاکید داشتم توسط فیلم خود ایشون اثبات بشه تا چه حد حق و حقیقت رو به نغع من روشن میکنه؟!؟! بابا بخدا بچه های اینجا دیگه بیش از این حرفا عاقل هستن. من نمیدونم شما چرا با افکار عمومی اینقدر بخاطر منافع خودتون بازی میکنین.
وجدانا شما رو قسم به همه عزیزانتون و همه مقدساتتون ؛ از ابتدای تاپیک تک تک پستها رو بخونید ببینید من تا حالا چند مطلب فنی ؛ چند توضیح و محاسبه فرکانسی و عددی و فیلم و عکس و غیره برای بیان مطلب خودم ارائه کردم؟ ایشون در مقابل واقعا چند مطلب فنی گفته؟؟؟ کدوم یک از نکات فنی من رو تا بحال کسی رد کرد؟ فیلمی هم که ایشون گذاشت باز حرف ما رو ثابت کرد! سر در برف مثل کبک تا کجا آخه؟!
در مورد اینکه بیشتر خطاها در ردیابی مربوط به دستگاه ردیاب میشه ؛ خب این ادعای شماست! شاید برای اولین بار در دنیا باشه که کسی مثل شما تلویحا میگه اگر ردیاب خوب باشه میشه اکثر خطاها رو نداشت. این رو هم بسادگی توضیح داده بودم. هر وقت چنین ردیابی موجود و شناخته شده باشه و از زرورق ادعا و تبلیغ خارج بشه و حداقل ماهها توسط افراد مختلف مورد استفاده قرار بگیره و دهها حفاری بر اساسش انجام بشه ؛ تازه شما میتونی اینو ادعا کنی! وقتی مشخصا چنین روالی طی نشده حرف شما صرفا یک ادعاست که مشخصه جنبه واقعیت پیدا نکرده و حتی این خودش نشون میده که شما خودت بنوعی در مسائلی خارج از ردیابی ذینفع ارائه چنین طرحی هستی!!! هر کسی کمی عاقل باشه از روند صحبتها متوجه میشه.
حالا شما میفرمایین 5 ماهه ردیاب ایشون رو در اختیار دارین!!! اینم دیگه از اون حرفها و ادعاهای خاص بود! شما 5 ماه هیچی نگفتی ؛ این یک هفته هم یادت نبود اینو بگی ؛ 2 روز بعد از افتضاح فیلمهای ایشون هم روزه سکوت گرفتی تا اخرش بیای بگی بفرمایین اینم ردیاب ایشون من 5 ماهه دارمش؟؟! ما رو احمق فرض کردی؟ عزیز من یک معذرتخواهی که شما رو نمیکشت! ارزش و اعتبارت رو بیشتر هم میکرد. ولی با این روش به جایی نمیشه رسید. واقعیت اینه که شما همین 1-2 ماه پیش مجددا از من درخواست طراحی ردیاب جدید کردین! خب اگر ردیاب ایشون واقعا 5 ماهه دست شماست و خیلی هم بهتر بوده دیگه چه لزومی به چنین درخواستی از من بود؟! چرا وقتی من بارها توی همین تاپیک اشاره کردم که این طرح ایشون بعنوان ردیاب باید دست کسی تست بشه ؛ شما کوچکترین اشاره ای به این نکردی که چنین طرحی رو ممکنه اصلا در اختیار داشته باشی؟ وانگهی اگر 5 ماه تست کردی آیا علاف توضیحات فرکانسی و شکل موج ما بودی؟ نمیتونستی از واقعیت کاوش با اون ردیاب برای ما بگی نه دخالت در بحثهای فرکانسی که تخصص شما نبود؟! از این گذشته آمار انجمن نشون میده که در این 5 ماه یعنی از ابتدای تابستون تا بحال روزی چند ساعت توی انجمن حاضر بودی و بالای 90 درصدش هم کاملا بصورت مخفی بوده که فقط بنده و سایر مدیران میتونیم حضور افراد مخفی رو ببینیم!!! اصولا میتونم بپرسم شما چرا 90 درصد اوقات بصورت مخفی تشریف میارین توی انجمن؟! اینا مسائلی هست که بنظر من هر کسی کنار هم بذاره میتونه صحت ادعای شما در خصوص 5 ماه تست این ردیاب رو مورد ارزیابی قرار بده! صرف گذاشتن چند تصویر از ال سی دی هم بدرد کسی نمیخوره چرا که روی ال سی دی 16 در 2 میشه صدها مدل نوشته و منوی زیبا قرار داد که جز چند کاراکتر نمایشی هیچ ارزش فنی نداشته باشن! ولی مهم خروجی نهایی امواج بصورت یک ردیاب واقعی بود که تست اسکوپ خودشون بسادگی برای همه ثابت کرد در چه حدیه و جای بحثی هم نداشت!
اما در خصوص بی احترامی فقط این رو عرض کنم ؛ وقتی بنده وقت و دانش و انرژی و همه چیزم رو دارم اینجا ساعتها درگیر بحث میکنم ؛ و در مقابل امثال شما که یک صدمش رو هم نمیفهمین میاین با من بحث میکنین ؛ یا اون دوست مدعی به اصطلاح فنیمون جواب حتی یک مورد فنی بنده رو هم نمیده و در عوض ادعاشو ادامه میده و توهین و افترا میزنه و امثال شما هم حمایتش میکنین ؛ این بزرگترین فحش و توهینی نیست که اینجا داره به من انجام میشه؟ اونم در محیطی به مالکیت خودم؟؟؟ واقعا قربون شعور شما برم!
در مورد فیلم اسکوپ هم توضیح دادم و اظهر من الشمس بود! دیگه با این حرفا بقولی ماستمالی نکنین. فیلم رو دوباره ببینین موج 47 کیلوهرتز هم در مثبت و هم در منفی مشکل داشت نه فقط منفی!!! شما ظاهرا مشکل بینایی داری یا اصلا نمیدونی منفی و مثبت موج کجاست اونوقت میای نظر فنی هم میخوای بدی! موج 107 کیلوهرتز ایشونو هم اشاره کردم که دقیقا همین مشکل رو داشت ولی کمتر روی اسکوپ به چشم میومد. مطمئنا اگر فرکانسهای دیگه میذاشتن هم وضع هیچکدوم بهتر نبود. چون اصول اون تکنیک همینه. بنده مدار DDS رو هم گذاشتم و همین دقت فرکانسی ادعایی ایشونو هم داشت! خب چرا شما در مورد اون نگفتین چرا این دقت فرکانس رو داره؟ حتما باید یکی بیاد چند جور ادعا بکنه شما هم راه بیفتین دنبالش؟ وانگهی بحث فنی با شما کاملا بیفایدست. اگر بحث فنیه پس فنی ها هم باید نظر بدن. شما بهتره بیش از این با ورود به مباحث فنی که ظاهرا کوچکترین اطلاعاتی ازش نداری ؛ به امثال من توهین بیشتر نکنی!
حالا جالبه اخرش میگین نیاز به فرکانس بالا در اون حد نیست! بسیار خب حرفی نیست. بنده چندین تست به صورتهای مختلف اعم از پروتئوس ردیاب 35 و عکس اسکوپ و فیلمی که درش صحبت کردم روی فرکانس 1331.5 انجام دادم. شما اگر ادعا میکنین فرکانس بالا زیاد بدرد نمیخوره ولی این یکی که خیلی بالا نیست و بدرد هم میخوره! در فیلم بنده هم میبینین که چه اختلاف دقیق و حساب شده ای بین 1331 و 1331.5 و 1332 وجود داره. اون هزارم و صدمی که فرکانس متر نشون میده پیشکش شما! اگر روی اسکوپ تونستین عینا چنین چیزی رو نشون بدین که وجود داره و ثابت هم هست تازه معلوم میشه دقتش برابر 35 هست! ولی حاضرم قسم بخورم نمیتونین چنین تستی با اون سیستم بگیرین. چون خیلی خوب میدونم در اون روش چه اتفاقی میفته و حتی در فرکانسی مثل 1331.5 هم بیش از 1 هرتز بی ثباتی در سیکلهای مختلف امواج وجود خواهد داشت! البته برای شما چه اهمیتی داره؟ مهم اینه بعد 5 ماه اینقدر در ردیابی موفق شدین که باید تشریف بیارین اینجا با بنده طومار رد و بدل کنین! حالا بنده هیچ ؛ از حق خودم دارم دفاع میکنم ؛ اما شما که 5 ماهه ردیاب عالی دستت هست بنظرم هر کسی همین سوالو داشته باشه که چرا داری اینجا وقتتو سر این حرفا تلف میکنی؟!
بنده هرگز هم نگفتم بالاتر از 35 نمیشه تولید کرد! همین نقل قولهای غلط و مغرضانه شماست که ادم رو بیشتر به شما مشکوک میکنه. عرض من اینه در این سیستم تقریبا دقیق تر از این ممکن نیست. اونم فقط خودم یا هرکسی با روش بنده ممکنه بتونه اندکی دقیق ترش رو بسازه. نه خیلی دقیق تر! بنده در مورد اعشار و این چیزها حرفم اثبات شد و شما دیگه نمیتونی انکارش کنی! با کلک زدن و فرکانس در 1 ثانیه رو درست دراوردن فقط امثال شما فریب میخورین نه امثال من که همیشه با اسکوپ و شکل موج سر و کار داریم.
بهرحال میفرمایین ردیاب بهتری دارین. ایرادی نیست من اصراری ندارم. اصلا بهتره قبول کنم که شما واقعا ردیاب بهتری هم دارین تا کمتر وقت من رو بگیرین و آخرش هم هیچی رو قبول نکنین! همون حکایت زالوت و امثالهم خودتون هست که اولش گفتین. هر کسی میتونه هر چی بگه. اثباتش دیگه بعدا مشخص میشه. شما هم میتونین به سایر دوستان اطلاع بدین چنین چیزی وجود داره و میتونن از طریق بازار یابی شما یا هر طریقی تهیه کنن! من مشکلی با این قضیه ندارم. ولی خواهشا دیگه این همه با مسائل غیر فنی و ادعا و توهین و تحقیر ردیاب 35 وقت ما رو بیش از این نگیرین! 35 هر چه که بوده ؛ فکر میکنم دیگه بخصوص در این تاپیک بخوبی توضیحاتش رو بصورت واقعی و بدون هیچ کلکی عرض کردم! خوب یا بد از من همین ساخته بود و امیدوارم دوستان به بزرگی خودشون کاستی های احتمالی این سیستم رو ببخشن. مهم این بود که فراموش نکنین ما اجازه هم دادیم هر کسی هر چی دلش خواست در این زمینه گفت و حتی توهین هم کرد! اگر خودمون میدونستیم کارمون دارای ایراد بوده و فقط دنبال پول بودیم مطمئنا چنین اجازه ای نمیدادیم. کما اینکه هیچ کجا این اجازه رو نمیدن و میتونین سایر سایتها و انجمنها رو هم ببینین. پس یک مقدار هم بقول معروف اگر صاحبخونه روی زیادی نشون داده ؛ خودتون سعی کنین پرده حیا رو تا این حد پاره نکنین که به ریشه همه چیز بزنین! من واقعا مجبور به تحمل همه نوع توهین و افترا و ادعا و امثالهم و این همه وقت گذاشتن برای پاسخگویی به اینطور مسائل غیر فنی نیستم. اگر این کار رو میکنم از سر بیکاری هم نیست! بخاطر احترام به بقیه و روشن کردن اذهان عمومی تا حد ممکن هست. خواهشا از این اخلاق من سوء استفاده نکنین.

سه شنبه 11 آذر1393 - 6:39pm
استاد
استاد

درود بر شما
زنرال جان سلام .دیگه کم پیدا شدی حالا هم که اومدی با شمشیر دوسر اومدی.مثل اینکه بیابون گردی و حفاریهای بی مورد و با مورد روی شما هم تاثیر گذاشته.زنرال جان تخیلات ما با دستگاههای امروزی سازگاری نداره حالا اگه این دستگاه ردیاب هم باشه که دیگه واویلا.شما در مورد ردیابی درست می فرمایی 99 درصد به بدن افراد بستگی داره استاد اریا هم دقیقا همین حرف را میزد ولی ردیاب های فرکانسی تقریبا دارندتفکیک بین فلز و غیر فلز راامکان پذیر میکنند شخصا با 35 هیچ مشکلی غیر از تفکیک فلز زیر خاک ندارم و بعنوان تفریج هم به اون نگاه میکنم و ازاول فروردین تا ادر هم چند روز پیش فقط یکبار برای ردیابی بیرون رفتم و اتفاقا نقطه و عمق را هم تعیین کردم فقط موندم توی تفکیک که دارم روی طر حهای خودم کار میکنم شاید بتونم تشخیص فلز از غیر فلز را بدهم.در هر صورت ردیابی ادم خودش را میخواد
از وقتی که در شورا درگیری پیش اومد و شهریار رفت و مهدی هم سوال و جواب شد و شما هم پاتون به میز محاکمه کشیده شد و ما هم به دروغ گویی متهم شدیم از همون وقت دیگه تقریبا مجتبی همه ما را کنار گذاشت منتهی مهندس حمید این وسط خدایش ما پون منفی ازش ندیدم اینکه در سایت یه کمه خشک رفتار میکنه به اجبار هم باید اینجوری باشه چونکه سایت بدون قوانین یک روز هم دوام نداره
انتظارات بچه ها از ردیاب 35 فراتر از اونی هست که ردیاب 35 توان داره و تبلیغات غیر واقعی هم باعث شد که بچه ها به خرید 35 روی اورند .کاربرها فکر میکنند ردیاب مثل دستگاه نقطه زن هست که ردخور نداشته باشه ولی وقتی کار ردیاب را دیدند و چند روزی با هاش کوهپیمایی کردند و بیابونها رامتر کردند متوجه شدند که قضیه ردیاب و ردیابی چی هست که دیگه دیر شده بود

سه شنبه 11 آذر1393 - 7:06pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون ژنرال عزیز. نه مشکلی نیست شما هم بهرحال نظر خودتون رو دادین. ولی توجه داشته باشین که اصلا انصاف رو رعایت نکردین و دلیلش رو هم توضیح میدم. اگر قانع نشدین در خدمتتون هستم.
ببینید اصولا در مورد ردیابی بین کاوشگران در کل دنیا اختلاف نظر و یک شکاف جدی وجود داره! عده ای عاشق ردیابی هستن تا جاییکه فقط با ردیاب کار میکنن و در همین انجمن هم نمونه هاش رو میبینید. عده ای هم کلا ردیابی رو قبول ندارن و چیزی مضحک و حتی فریب و کلاهبرداری میدونن! ولی وقتی ازشون میپرسیم خب بجای ردیاب با چه چیز دیگه ای میشه شعاعزنی و رد زنی کرد ؛ دیگه پاسخ درستی ندارن! حالا اینکه حتی با یک میله خالی هم میشه همون کار ردیاب های پیشرفته فرکانسی رو انجام داد ؛ این دیگه نظر شماست. ولی کسانی که حداقل ردیاب 35 رو در اختیار دارن و مشکلی با اپراتوری اولیش ندارن ؛ میتونن به شما بگن که نه تنها باهاش قادر هستن هر مورد تست مخفی شده توسط دیگران رو پیدا کنن ؛ بلکه وزن حدودیش رو هم بگن! شما دیگه این رو میتونین از بچه های مختلف تحقیق کنین. ادعای شخصی بنده نیست. سایر فروشندگان یا رقبا و دشمنان هم که سیستم وزن این ردیاب رو بیهوده و الکی میدونن و یا فقط کاراییش رو برای فلز جدید عنوان میکنن ؛ واقعیت اینه اگر حتی برای فلز جدید میتونستن محاسبه وزنی توسط ردیاب ارائه بدن کلی روش مانور و تبلیغ میکردن! پس هر چی که هست این سیستم داره کار میکنه و جواب میده و بحث دوستان هم بیشتر روی کیفیت عملکردش هست نه کلیت عملکردش! این رو دیگه همه اتفاق نظر دارن.
در مورد ردیاب 35 و اون 30 درصد سهم بنده شاید شما حق داری و درست هم بگی! ولی ایا میدونی من آخرین بار کی پولی از اقا مجتبی گرفتم؟ تازه الان هم دارم روی یک پروژه مجانی برای انجمن کار میکنم که ریالی توش پول نیست! خیلی دوست دارم در نهایت واکنش امثال شما رو در مورد اون پروژه بدونم! در انجمن قبلی هم که شما هم تشریف داشتین مگه ریالی پول در کار بود که ما صدها پست اموزشی و راهنمایی به دیگران انجام میدادیم؟ در همین انجمن این چند هزار پستی که من نوشتم چند تاش بخاطر پول بوده؟ کار کردن عام المنفعه روی پروژه هایی نظیر توباکس یا حتی چنس یا انتشار مدار زمین شناسی و کمک جدی به روال این بحثها و خیلی بحثهای فنی دیگه مگه پولی برای من داشته یا اصلا ربطی به ردیاب داشته؟! شما اگر نظر میدی خوبه همه چیز رو ببینی و بعد از سر انصاف نظرتو بگی! نه اینجوری 99 درصد مثبتها رو نبینی و سر 1 درصدش گیر بدی! وگرنه سایر جاها رو هم میتونی ببینی و مقایسه کنی. کار من اگر بقول شما خوب نیست و درست نیست ؛ آیا کسی دیگه در این مقولات هست که بهتر و صادقانه تر عمل کرده باشه و خدمت رسانی کرده باشه؟ اگر هست معرفیش کنین! اگر نیست پس لطفا عذرخواهی کنین! وگرنه بنده نمیتونم شاهد مقایسه خودم صرفا با یک ایده ال ذهنی شما باشم! امثال شما اگر کسی دستش رو عسل کنه و دهان شما بذاره آخرش یه گاز کوچولو هم میگیرین! این دیگه برای من ثابت شدست.
در خصوص اقا مجتبی و نحوه عملکرد ایشون یا روال ایشون من هیچ نظری ندارم و خیلی مسائل بین ما دو نفر کاملا متفاوت هست. از روال کارمون در انجمن هم کاملا مشخصه! پس ایشون هم باید جوابگوی مسائل مربوط به خودشون باشن.
بهرحال کسی اگر فکر میکنه مباحث فلزجو بدردش نمیخوره و انجمن هم همش فروشگاهه!!! و از این دست مسائل ؛ من خواهش میکنم خب اینجا نیاد. کسی رو که مجبور نکردن. وقت خودتون و ما رو با این همه انتقادات و ایرادات بنی اسرائیلی نگیرین! بقول خودتون انجمن بهتر رو میشه با سالی 30 هزار درست کرد!!! خب تشریف ببرین یکی هم شما بزنین ما رو هم به حال خودمون بذارین.

سه شنبه 11 آذر1393 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید من چرا باید عذر خواهی کنم؟ مگه چیز بدی گفتم که بیام عذر خواهی کنم؟ میبینید اقا حمید واقعا ادم نا امید میشه خیلی مغرورید بخدا شاید خودتون هم باور نمیکنید اما کلا طلبکارانه عمل میکنید ..مجتبی که دیگه واویلا! عین شاه رفتار میکنه کاملا متکبرانه.
در مورد ردیاب همون که عرض کردم چون از نظر فنی از من خیلی بیشتر میدونید پس من چیزی نمیگم چون ممکنه اخرش مسخره هم بشم اما چیزی که من هم تحقیق کردم روش خیلی هم زمان روش گداشتم و در کمال صداقت میگم ردیابها اصولا هیچ خاصیتی از خودشون ندارن شاید اینو من اولین بار گفتم شاید هم دومین بار باشه اقا حمید شاید خودتون هم اینو بدونید یا ندونید اما الان کمی مانورتون رو کمتر کنید اما پستهایی هم که من در انجمنا میدم(بنا بر تشخیص شما یا اقا مجتبی غیر مفید و بدرد نخور) چون یادمه یبار اقا مجتبی گفت چرا یه پست مفید نمیزاری! بعد اون بود منم دیگه هیچ پست خاصی ندادم حتی اگر بلد بودم انگار خود ایشون چه گلی به سر کاربران زده
من خیلی بی انصافم؟ من گفتم شما فروشنده اید چون شما تو تایپیک قبل به میرزا گفتید من فروشنده نیستم ! چون دروغ گفتید شما فروشنده ایدد چون فروشگاهتون یک چیز عیانه.حالا شما سهم میگیرید فلان قدر یا کمتر یا بیشتر چیزیه که خودتون و اقا مجتبی ازش خبر دارید من که غیب گو نیستم بگم شما فلان قدر میگیرید یا نه! شاید شما همون گل پسر اقا مجتبی هستید یا همان مهدی قاسمی با چهره دیگر چون ردیاب 35 رو هم که هی میگید طرح اختصاصی رو از روی ای ال ام مهدی قاسمی کپی کردید این رو که خودتون بهم گفتید! اما شما هم مثل اقا مجتبی شدید اقا حمید
حقیقت همیشه تلخ بوده و هست حتی برای من..من میدونم یک ادم شکست خورده هستم تا حالا گنجی پیدا نکردم و بعد از 6-7 سال سوختن تو این راه تازه میخام واسه خودم یک کار درست حسابی تشکیل بدم و شاید یه روزنه ای جدید تو زندگیم ببینم ..من به همه میگم دوستان هیچکدوم از این دستگاهها شما رو به گنج نمیرسونه....دوستی دارم 1000 تا نسخه وزیری داره اما هیچی پیدا نکرده شما که دیگه بهتر از اون نیستید که..اونهمه ساپورت مالی و سیستمهای انچنانی و فلان پس خودتونو گول نزنید دوستان..

همین اقا مجتبی اگر این 35 براش کار میکرد اینجا چیکار میکرد میرفت حالشو میبرد و از شر این تبلیغات و دروغ گفتنها و مغلطه ها خلاص میشد..نه تنها اقا مجتبی حتی همین اقای فابین مارتین و امثال صحرایی و خیلیهای دیگه
حتی خود اقای صحرایی که اینهمه بقول خودش سیستمهای انچنانی میفروشه دیگه شما که بیشتر از اون سیستم نمیفروشید و بیشتر از اون دستگاه دستتون نمیاد...خودش اعتراف میکرد تو اینهمه سال چیزی پیدا نکردم! حالا خودتون تهشو بخونید...چه 35 چه ری فایندر چه گراویتاتور چه هر چیز دیگه همش باهم فرقشون در شکل و قیمتاشونه
من خودم با سیم قشنگ قبر زدم چند جایی زدم اما چون کار من بیشتر بخاطر تحقیق هستش وارد عمل نشدم دوستان یعنی با دوتا سیم برنج همون کاری رو کردم که شما براش 3 میلیون میدید.....

مخلص کلام همین الان یه چهار پایه پیدا کنید و دسته انتن ردیابتونو ببندید بهش با همون زاویه ای که در دستتون میگیرید و باش کار میکنید..بعدش ردیابو روشن کنید و یک تن هم جلوش فلز بریزید اگر ذره ای از خودش حرکتی نشون داد هر چی خواستید لعنت بفرستید برام...
در ضمن درمرود بار که حتما ردیاب میزنه این یک حرف پوچه اینو من با تجربه بهش رسیدم...کار ردیاب کلا بگیر نگیر داره...و السلام.

اشوزرتشت

سه شنبه 11 آذر1393 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن اقا حمید اینکه من برم یا نرم به هیچ احدی مربوط نمیشه چون انجمنتون فعلا بصورت عمومیه هروقت خصوصی کردید و پولی اونوقت دستور بفرمایید.چون بر خلاف بقیه از دستور دادن خیلی بدم میاد من هم اینجا بودم از اولش و خیلیا رو هم کشوندم اورم اینجا و زحمت هم کشیدم براش(البته در نظر شما بدرد نخور)//
خواهشا کمی درمورد انجمن و انجمن داری تحقیق کنید ..من هم خیلی وقته یه انجمن فقط برای وقت گذرونی در کنار دوستان زدیم و میریم اونجا برای خودمون اطلاعات میدیم و درسته بنظر خیلیا در پیته اما اولین انجمنیه تو کل ایران که هیچ فروشگاه و هیچ فروش و هیچ فروشنده ای توش نداریم و حال میکنیم ...و البته اولین انجمنی که توش از توهمات گنج یابی حرف زدیم و بر سر امثال پارسی و پکیجها و کلاهبرداران فلزیاب و کارشناس میکوبیم و خواهیم کوبید..
(فکر کنید تبلیغه) :D

اشوزرتشت

سه شنبه 11 آذر1393 - 7:41pm
مدیر کل
مدیر کل

خب خسته نباشی اقای ژنرال میگم وقتی شما با دوتا سیم میتونی ردیابی کنین و مشکلی ندارین چرا از من ردیاب 35 رو درخواست کردین :D گفتین پول ندارم مجتبی به من تخفیف ویژه بده چندین بار لزومی نداشت که 500 هزار بابتش بدین حیف نبود . چرا سهم خودتون که 500 هزار بود و بهت قول دادم و سرقولم هم بودم زنگ زدین و گفتین میاین میگیرین حالا یا خودتون یا مثلا دوستتون چند بار زنگ زد که دقیقا چه ساعتی بیان بگیرن منم درجواب بهشون گفتم این مبلغی که گفتم فقط سهمیه اقای ژنراله که بهش قول دادم هرچند میدونم اون طرف هم خودت بودی که شناسایی نشی :D
درمورد ردیابی با سیم یا انتن قبلا هم توضیح دادم میشه ردیابی کرد اونم فقط یون فلز یا هر اجسامی که داخل زمین هست رو میزنه و فلزی که تو جای دربسته باشه نمیتونه . همین انتنی که من طرح جدیدشو گذاشتم و قیمتش خیلی پایینه هم میتونین ردیابی کنین حتی بدون دستگاه , با 35 میتونین خوب تفکیک کنین و از یون و اینچزها دیگه خبری نیست حداقل اون جسم از دل زمین بیرون میاد حالا با این مکمل مشکل بسیاری از دوستان حل شد هرچند چه فایده داره شما کلا از ردیاب خوشت نمیاد این دلیل نمیشه ردیاب بدرد نمیخوره این نظر شخصی شماست . ماشاالله شما هم اماده ای یه اتفاقی تو انجمن بیافته سریع وارد عمل بشی حرفهای شما هیچ پایه و اساسی نداره ژنرال جان قبل از اینکه بحثی رو تو بیاری قبلش درموردش یه مقدار تفکر کن دوست قدیمی :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 11 آذر1393 - 8:35pm

:-* :-* :-* :-* :-*
بهتره اين تاپيك كلا حذف بشه

آخرین بار توسط مونتاك در سه شنبه 11 آذر1393 - 9:36pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 11 آذر1393 - 9:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 40  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure