انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 12:14pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 233 , 234 , 235 , 236 , 237 , 238 , 239 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

hamze2000 نوشته است:
ali7777 نوشته است:
بازم شماها35وميگيرين حالشوميبرين من بايدپولاموجمع كن تا1ماه ديگه بعدبگيرم.ولي به هرحال من تمومه تلاشموبا22ميكنم وتوقسمت ميذارم .فدايه بچه هايه فعال وزحمتكشه انجمن.

علي جان من اگه وضعم خوب بشه حتما به شما كمك مي كنم.ميتونيد رو من حساب كنيد :D

:YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE: :YMAPPLAUSE: درود بر حسن نيت شما برادر عزيز

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:25pm

سلام
عزیزان باید به محضر دوستان برسانم که بنده یکی از اعضای انجمن هستم و قبل از اینکه مطلبم را عنوان کنم پوزش بنده را برای اینکه نمیتوانم خودم را معرفی کنم بپذیرید
با عنایت پروردگار و استفاده از تجریات و اطلاعات تمام اساتید و دوستان موفق شدم البته تنها با استفاده از ردیاب 22 و بدون استفاده از هیچ دستگاه دیگری چند قبر را مورد کاوش قرار داده . چند تکه لوازم و وسایل از جنس مفرغ و آهن در بیاورم که درست است از لحاظ مادی ارزش بالایی ندارند ولی برای بنده بسیار ارزشمندند و نشان دهنده این امر است که با تلاش و پشتکار و البته با استفاده از همین ردیاب میتوانم در آینده موفیتهای بیشتری بدست بیاورم و لازم دیدم حتما این موضوع را اینجا عنوان کنم و این را وظیفه ای میدانستم که روی دوشم بود و البته شاید کسان دیگری نیز باشند که چیزی یافته باشند و به دلایل مختلف که مهمتربن آن شرایط جامعه است آن را مخفی نگه دارند و عنوان نکنند که بنده نیز به آنها حق میدهم و خود نیز از این قاعده مثتثنی نبوده و تمام جوانب را رعایت کرده و با استفاده از وی پی ان و البته یک کامپیوتر دیگر یک اکانت باز کردم و حتی استاد حمید و استاد مجتبی نیز نمیدانند که بنده کدامیک از کاربران انجمن هستم و از این جهت پوزش میخواهم و درخواست دارم در جهت شناسایی نیز هیچ اقدامی نکنند که به مصلحت هیچ کس نیست
چیزی که اینجا بسیار تاکید شده است عزیزان این است که از تلاش دست نکشید و به جنگ خستگی بروید و بنده نیز بارها حفاری بی نتیجه انجام دادمو البته از این حفاریها تجرباتی ارزشمند بدست آوردم ه بنده را کمک کردند که عاملهای خطا را شناسایی کنم و بتوانم درست عمل کنم و همانطور هم که همه شنیده ای نابرده رنج گنج میسر نمیشود....
خواهش میکنم هیچ وقت دست از تلاش نکشید و همواره امید خود را حفظ کنید و باور داشته باشید اگر درست و علمی تجربیات ارزشمندی را که توسط اساتید ارائه میشود به کار بگیرید قطعا نتیجه خواهید گرفت
البته متاسفانه در هنگام کاووش به علت پرت شدن از صخره ردیابم دچار آسیب جدی شد و دیگر قابل استفاده نیست و این نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ احساسی و معنوی بسیار بنده را ناراحت کرد زیرا با توجه به اینکه با آن توانسته بودم به اولین موفقیتم برسم بسیار برایم ارزشمند بود از همینجا از استاد حمید و استاد مجتبی خواهش میکنم سریعتر نسبت به ارسال ردیاب 35 اقدام کنند که اگر ردیاب بدست تمام بچه ها برسد بنده نیز مثتثنی نیستم
با آرزوی توفیق تمام دوستان و اساتید و التماس دعا

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:27pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mesbah نوشته است:
دوستان واکنش تند وسریع آنتها دلیل قطعی برای اهداف واقعی نیست اتفاقاً بیشتر مواقع دلیل بر متشابهات(سفالهای سوخته فام،تنورهای سوخته، استخوان و...) و ذرات
(بیشتر ذرات سطحی و پراکنده )میباشد.

ديگه فكر ميكنم خيلي ها متوجه تشابهات در علم رديابي شدن ، تشابهات در خاكها و مناطق مختلف كره زمين وجود داره ، اين علم و قدرت تشخيص اپراتور بوده كه بايد متوجه بشه كه چند درصد مكان بدست آمده هدف واقعي بوده يا تشابهات و درآخر بايد براي صد درصد كردن نتيجه نهايي از يك نقطه زن هم كمك گرفته بشه ..موفق باشيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:29pm

در مورد حجم ، مطلب مهم اینه که حجمهای خیلی بزرگ و خیلی کوچک، بیشتر از ذرات پراکنده و متشابهات پراکنده ناشی میشه و بغیر از این از روی حجم نمیشه به درستی یا نادرستی هدف پی برد مخصوصاً که تعیین دقیق حد و اندازه واقعی حجم کار بسیار سختی میباشد و نوع حرکت و سرعت و کندی حرکت اپراتور در حجم گیری بسیار مهم است، و بالتبع نوع حرکت نقش تعیین کننده در عمق گیری داره! و بیشتر خطاها در حجم گیری و عمق گیری هم از همین جا ناشی میشه که آنهم منجر به قضاوت نادرست در مورد هدف خواهد شد.

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:41pm

گزینه مهم دیگر در تعیین حجم و عمق گیری، فاصله دستها از هم میباشد که اگر فاصله اصولی دستها رعایت نشود تعیین حجم و نقطه یابی و عمق گیری با مشکل مواجه خواهد شد،حتی نوع واکنش آنتنها و اینکه هر دو به سمت هدف بروند و یا یکی از آنتنها و نقطه یابی از راه دور به فاصله دستها از همدیگر ربط کامل داشته و باید رعایت شود البته دقت شود که فاصله اصولی دستها در مواقع مختلف فرق خواهد داشت و فاصله اصولی به معنای این نیست که در همه مواقع باید فاصله دستها یکسان باشد.

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 11:26pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mesbah نوشته است:
گزینه مهم دیگر در تعیین حجم و عمق گیری، فاصله دستها از هم میباشد که اگر فاصله اصولی دستها رعایت نشود تعیین حجم و نقطه یابی و عمق گیری با مشکل مواجه خواهد شد،حتی نوع واکنش آنتنها و اینکه هر دو به سمت هدف بروند و یا یکی از آنتنها و نقطه یابی از راه دور به فاصله دستها از همدیگر ربط کامل داشته و باید رعایت شود البته دقت شود که فاصله اصولی دستها در مواقع مختلف فرق خواهد داشت و فاصله اصولی به معنای این نیست که در همه مواقع باید فاصله دستها یکسان باشد.

مصباح جان کار رو خیلی سخت کردی.

من چطوری بفهمم کجا فاصله دستها اینقد باشه. کجا اونقدر باشه؟

وقتی این پست رو میزنی خوب توضیحشم لطف کن.

ممنون

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 11:39pm
مدیر سایت
مدیر سایت

shirshah نوشته است:
سلام
عزیزان باید به محضر دوستان برسانم که بنده یکی از اعضای انجمن هستم و قبل از اینکه مطلبم را عنوان کنم پوزش بنده را برای اینکه نمیتوانم خودم را معرفی کنم بپذیرید
با عنایت پروردگار و استفاده از تجریات و اطلاعات تمام اساتید و دوستان موفق شدم البته تنها با استفاده از ردیاب 22 و بدون استفاده از هیچ دستگاه دیگری چند قبر را مورد کاوش قرار داده . چند تکه لوازم و وسایل از جنس مفرغ و آهن در بیاورم که درست است از لحاظ مادی ارزش بالایی ندارند ولی برای بنده بسیار ارزشمندند و نشان دهنده این امر است که با تلاش و پشتکار و البته با استفاده از همین ردیاب میتوانم در آینده موفیتهای بیشتری بدست بیاورم و لازم دیدم حتما این موضوع را اینجا عنوان کنم و این را وظیفه ای میدانستم که روی دوشم بود و البته شاید کسان دیگری نیز باشند که چیزی یافته باشند و به دلایل مختلف که مهمتربن آن شرایط جامعه است آن را مخفی نگه دارند و عنوان نکنند که بنده نیز به آنها حق میدهم و خود نیز از این قاعده مثتثنی نبوده و تمام جوانب را رعایت کرده و با استفاده از وی پی ان و البته یک کامپیوتر دیگر یک اکانت باز کردم و حتی استاد حمید و استاد مجتبی نیز نمیدانند که بنده کدامیک از کاربران انجمن هستم و از این جهت پوزش میخواهم و درخواست دارم در جهت شناسایی نیز هیچ اقدامی نکنند که به مصلحت هیچ کس نیست
چیزی که اینجا بسیار تاکید شده است عزیزان این است که از تلاش دست نکشید و به جنگ خستگی بروید و بنده نیز بارها حفاری بی نتیجه انجام دادمو البته از این حفاریها تجرباتی ارزشمند بدست آوردم ه بنده را کمک کردند که عاملهای خطا را شناسایی کنم و بتوانم درست عمل کنم و همانطور هم که همه شنیده ای نابرده رنج گنج میسر نمیشود....
خواهش میکنم هیچ وقت دست از تلاش نکشید و همواره امید خود را حفظ کنید و باور داشته باشید اگر درست و علمی تجربیات ارزشمندی را که توسط اساتید ارائه میشود به کار بگیرید قطعا نتیجه خواهید گرفت
البته متاسفانه در هنگام کاووش به علت پرت شدن از صخره ردیابم دچار آسیب جدی شد و دیگر قابل استفاده نیست و این نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ احساسی و معنوی بسیار بنده را ناراحت کرد زیرا با توجه به اینکه با آن توانسته بودم به اولین موفقیتم برسم بسیار برایم ارزشمند بود از همینجا از استاد حمید و استاد مجتبی خواهش میکنم سریعتر نسبت به ارسال ردیاب 35 اقدام کنند که اگر ردیاب بدست تمام بچه ها برسد بنده نیز مثتثنی نیستم

تبریک دوست عزیز امیدوارم تمام اعضای انجمن به موفقیت برسند

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shirshah نوشته است:
سلام

دوست عزیز من خودم خریدار انواع اهن الات ومفرغ وضایعات هستم
شما لطف کن اونارو دور ننداز تا من به قیمت خوبی ازت بخرمشون

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 11:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
بنده با توجه به اینکه عضو جدید انجمن هستم و البته تجربه کار با ردیاب شما را ندارم ولی دوست دارم مطلبی را درمورد انجمن بسیار زیبا و صمیمانه و البته علمی و پر محتوایتان مطالبی را عرض کنم
همه میدانیم که انجمنها و وبسایته و وبلاگهای بیشماری در اینترنت به کار دفینه و ردیاب و فلزیاب مشغولند و همه هم ادعای آموزش و صداقت و کمک کردن به دیگران را دارند ولی عملا هیچکدام به فکر من و شما نیستند و فقط به فکر انداختن محصولات چرت و بدرد نخورشان به دیگران هستند
ولی انصافا از زمانی که با این انجمن آشنا شدم و بررسی کردم و تمام صفحات و محتوا را بررسی نمودم و با توجه به اینکه در کار دفینه یابی و ردیابی و فلزیاب نیز بی تجربه نیستم مطالبی را فهمیدم که بسیار من را نسبت به عضویت در این انجمن ترغیب کرد و انشاالله در آینده زمانی که بررسی هایم را تکمیل کنم نسبت به خرید ردیاب این انجمن نیز اقدام خواهم کرد ولی در زیر به برخی از مواردی که باعث ترغیب بنده در عضویت این انجمن شد اشاره میکنم
1- کمتر انجمنی را دیده ام که تا این حد اعضای فعال داشته باشد و کاربران اینقدر نسبت به همدیگر مودبانه و صمیمانه رفتار کنند و البته فعال و پویا باشد و تجربیات خود را در اختیار همدیگر قرار دهند
2- اینکه مسوولین سایت نسبت به دیگران فعالتر باشند چیزی عادی است ولی همینکه یبینیم در تاپیکهای مختلف اعضای عادی نیز اینقدر جسورانه موضوعات را دنبال میکنند و تجربیات خود را بیان میکنند و دیگر اعضا را کمک میکنند بسیار جای قدردانی و سپاسگزاری دارد زیرا در کمتر انجمنی دیده ام که اعضا اینقدر جسورانه بدون هیچ انتظاری موضوعات مختلف را تست کنند و بدون هیچ چشمداشتی ساعتها زمان صرف کنند که تجربه ای کسب کنند و در اختیار دیگران قرار دهند
3- اساتید و مسوولین سایت استاد حمید و استاد مجتبی بسیار مودبانه و بدور از هیچگونه زورگویی تمام پستها را بدون ویرایش تایید میکنند حتی پستهای کوبنده و تخریبی نسبت به محصول خود انجمن و این موضوع نشان از درک بالای این عزیزان دارد
4- اعضا بسیار صادقانه نظر میدهند و واقعیت را بیان میکنند و بدون هیچ تعارفی در مال صداقت و البته بسیار مودبانه نظرات را بیان میکنند و مسوولین نیز به این نظرات احترام میگذارند که بسیار ارزشمند است
5- بسیاری از کتب و مقالاتی که در وبسایتهای دیگر با قیمت گزاف فروخته میشود در این انجمن چه از طرف مسوولان و چه از طرف کاربران در اختیا ر دیگران قرار میگیرد که این امر نیز نشانگر صداقت در گفتار و صداقت در رفتار تمام اعضا و مسوولین و اساتید است
اینها تنها برخی از مواردی بودند که باعث شدند من نیز به عضویت انجمن در بیایم و امیدوارم بتوانم کمکی به شما دوستان بکنم و اگر کاری از دستم بر بیاید با کمال میل دریغ نخواهم کرد و امیدوارم شما نیز بنده را در جمع صمیمانه خود بپذیرید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shirshah نوشته است:
سلام

سلام دوست عزیز :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-BD
بنده هم به نوبه ی خودم به شما تبریک میگم و امیدوارم تمامی افراد انجمن با استعانت پروردگار از تلاشهاشون نتیجه بگیرند و بتوانند به نتایج دلخواه برسند
از شما دوست عزیز نیز درخواست میکنم که تجربیات خودتون رو در اختیار اعضای انجمن قرار بدید تا تمامی دوستان از این تجربیات ارزشمند بهره مند شوند
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 233 , 234 , 235 , 236 , 237 , 238 , 239 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure