انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:13am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 235 , 236 , 237 , 238 , 239 , 240 , 241 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mesbah نوشته است:
آقا کانی عزیز و دوستان گرامی مطالبی که بنده عنوان میکنم همه اینها برگرفته از مطالب اساتیدی همچون آقا مجتبی ، مهندس حمید،آقا آریا،آقا حمزه وسایر دوستان میباشد که تحت عناوین مختلف در صفحات انجمن مطرح گردیده است و در واقع چیز جدیدی نیست ؛هر چند اصول علم ردیابی بر مبنای تجربیات میباشد ولی همین تجربیات را میتوان بصورت منطقی کنار هم چید و به نتایج باور نکردنی رسید؛ هیچ استادی برای ردیابی بالاتر از تجربه خود اپراتور نیست به بیان دیگر اپراتور باید تجربیات درست دیگران را خودش عملاً بکار ببندد تا ضمن درک عملی تجربیات دیگران خودش هم به تجربیات جدید منطبق با وضعیت خاص بدنی خودش دست یابد؛ واقعیت این است که ردیاب با زبان آنتن شکل خود تمام مسائل را بیان میکند فقط باید زبان آنتنها را یاد گرفت واین فقط با تجربه و تجزیه وتحلیل منطقی تجربیات صورت میگیرد.

سلام مصباح عزیز
در چند پست قبل مطلبی رو عنوان کردید تحت عنوان فاصله دستها از هم.

اون توضیح شما برای یکی مثل من قابل درک نبود.

از شما خواستم که وقتی پستی میزنی و مطلبی رو میزاری کامل باشه و توضیحشم در همون پست بدی تا کسی میاد میخونه سوال کمتری براش پیش بیاد و هی سوال کنند و شما هم جواب بدید که در یه پست کفایت میکرد.

دوست عزیز جناب حمزه بمن خرده گرفتند که بنده با شما برخورد بدی کرده ام یا خوب صحبت نکرده ام.

بنده همین جا ، اگه به شما یا به کسی برخورده و ناراحت شده عذرخواهی میکنم

ولی من اصلا قصد بدی نداشتم شاید نحوه بیانم مشکل داشته که ازتون عذر میخوام.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 2:29pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مرسي كاني عزيزماينجا همه با هم برادريم و احترام شرط اول براي پيشرفت هستش.مرسي از شما :-*

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 2:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
جناب همزه نظر شما درباره زمان رديابي قبل يا بعد از طلوع يا غروب افتاب و فعال بودن ذرات چيه ؟ممنون از زحمات شما :)

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 3:01pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

sahand نوشته است:
جناب همزه نظر شما درباره زمان رديابي قبل يا بعد از طلوع يا غروب افتاب و فعال بودن ذرات چيه ؟ممنون از زحمات شما :)

دوست من تو قسمت فركانس محرمانه بنده يه مقاله قرار دادم كه توش اثبات شده كه تو شب مهتابي فركانس فلزات قوي تر هستش و راحت تر ميشه سنسشون كرد.اگر دقت كرده باشيد بعضي مواقع ردياب بد و بعضي روز ها هم ردياب عالي كار مي كنه كه اين بنظر من دقيقا ربط به تحولات و تغييرات پيرامون ما داره كه بايد روش بصورت علمي مطالعه بشه و هيچ ربطي به علوم متافزيكي و يا ماورايي نداره و كاملا علمي و ثابت شده هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 3:08pm

Kani نوشته است:
mesbah نوشته است:
آ.

سلام مصباح عزیز
در چند پست قبل مطلبی رو عنوان کردید تحت عنوان فاصله دستها از هم.

اون توضیح شما برای یکی مثل من قابل درک نبود.

از شما خواستم که وقتی پستی میزنی و مطلبی رو میزاری کامل باشه و توضیحشم در همون پست بدی تا کسی میاد میخونه سوال کمتری براش پیش بیاد و هی سوال کنند و شما هم جواب بدید که در یه پست کفایت میکرد.

دوست عزیز جناب حمزه بمن خرده گرفتند که بنده با شما برخورد بدی کرده ام یا خوب صحبت نکرده ام.

بنده همین جا ، اگه به شما یا به کسی برخورده و ناراحت شده عذرخواهی میکنم

ولی من اصلا قصد بدی نداشتم شاید نحوه بیانم مشکل داشته که ازتون عذر میخوام.

برادر عزیز و بزرگوارم آقا کانی گرامی ضمن عرض سلام،بنده از پستهای شما ذره ای احساس ناراحتی ندارم و از جانب خودم موردی برای ناراحتی نمیبینم.
در مورد توضیحات هم حق با شماست،بنا بر این است که دوستان تمرین داشته باشند برای همین بنده فقط قواعد کلی را گفتم تا دوستان برای پی بردن به جزئیات
قواعد انگیزه بیشتری برای تمرین داشته باشند، همچنین با تجربیات و جزئیاتی که دوستان مخصوصاً آقا حمزه ارائه میدهند احساس کردم نیازی به توضیح جزئیات نباشد؛ در مورد فاصله دستها هم هرچند مطالبی بیان شد ولی باز اگر مطلب مبهمی وجود داره امر بفرمایید چشم اگر در حد توان بنده بود با کمال میل توضیح میدم اگر هم در حد بنده نبود یقیناً آقا حمزه و سایر دوستان مسأله را برای شما توضیح میدن.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 3:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

shirshah نوشته است:
سلام
عزیزان باید به محضر دوستان برسانم که بنده یکی از اعضای انجمن هستم و قبل از اینکه مطلبم را عنوان کنم پوزش بنده را برای اینکه نمیتوانم خودم را معرفی کنم بپذیرید
با عنایت پروردگار و استفاده از تجریات و اطلاعات تمام اساتید و دوستان موفق شدم البته تنها با استفاده از ردیاب 22 و بدون استفاده از هیچ دستگاه دیگری چند قبر را مورد کاوش قرار داده . چند تکه لوازم و وسایل از جنس مفرغ و آهن در بیاورم که درست است از لحاظ مادی ارزش بالایی ندارند ولی برای بنده بسیار ارزشمندند و نشان دهنده این امر است که با تلاش و پشتکار و البته با استفاده از همین ردیاب میتوانم در آینده موفیتهای بیشتری بدست بیاورم و لازم دیدم حتما این موضوع را اینجا عنوان کنم و این را وظیفه ای میدانستم که روی دوشم بود و البته شاید کسان دیگری نیز باشند که چیزی یافته باشند و به دلایل مختلف که مهمتربن آن شرایط جامعه است آن را مخفی نگه دارند و عنوان نکنند که بنده نیز به آنها حق میدهم و خود نیز از این قاعده مثتثنی نبوده و تمام جوانب را رعایت کرده و با استفاده از وی پی ان و البته یک کامپیوتر دیگر یک اکانت باز کردم و حتی استاد حمید و استاد مجتبی نیز نمیدانند که بنده کدامیک از کاربران انجمن هستم و از این جهت پوزش میخواهم و درخواست دارم در جهت شناسایی نیز هیچ اقدامی نکنند که به مصلحت هیچ کس نیست
چیزی که اینجا بسیار تاکید شده است عزیزان این است که از تلاش دست نکشید و به جنگ خستگی بروید و بنده نیز بارها حفاری بی نتیجه انجام دادمو البته از این حفاریها تجرباتی ارزشمند بدست آوردم ه بنده را کمک کردند که عاملهای خطا را شناسایی کنم و بتوانم درست عمل کنم و همانطور هم که همه شنیده ای نابرده رنج گنج میسر نمیشود....
خواهش میکنم هیچ وقت دست از تلاش نکشید و همواره امید خود را حفظ کنید و باور داشته باشید اگر درست و علمی تجربیات ارزشمندی را که توسط اساتید ارائه میشود به کار بگیرید قطعا نتیجه خواهید گرفت
البته متاسفانه در هنگام کاووش به علت پرت شدن از صخره ردیابم دچار آسیب جدی شد و دیگر قابل استفاده نیست و این نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ احساسی و معنوی بسیار بنده را ناراحت کرد زیرا با توجه به اینکه با آن توانسته بودم به اولین موفقیتم برسم بسیار برایم ارزشمند بود از همینجا از استاد حمید و استاد مجتبی خواهش میکنم سریعتر نسبت به ارسال ردیاب 35 اقدام کنند که اگر ردیاب بدست تمام بچه ها برسد بنده نیز مثتثنی نیستم
با آرزوی توفیق تمام دوستان و اساتید و التماس دعا

سلام به تمامی دوستان گل @};-
به به به تبریییییک دوست من ان شاءالله چیزای دیگه ای هم دربیاری البته همینم خیلی عالیه.واقعا عالیه که اومدی و بیان کردی.البته فکر میکنم بین ما اولیش نبوده ان شاءالله آخریش هم نباشه و همه موفق بشیم :YMPRAY:

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 5:01pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خيلي خوشحالم كه دوستاني كه موفق شدن و رفته بودن اومدن.اين نشان از وجود يه قلب پاك هستش كه هدفش كمك به دوستان ديگه هستش.دمتون گرم.اين كار ما رو هم براي رسيدن به هدفمون كه موفقيت اعضاي اين سايت هستش راحت تر ميكنه.خدا خيرتون بده و ايشالله هميشه موفق باشيد :x

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 5:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shirshah[جان اگه تجربه يه موفقيتوبذاري ممنون ميشيم .چون صرفافقط گفتنه اين موضوع زياديقين دارنيس.

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 9:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
shirshah[جان اگه تجربه يه موفقيتوبذاري ممنون ميشيم .چون صرفافقط گفتنه اين موضوع زياديقين دارنيس.

علی جان سلام داشی
بابا این عزیز که خودش گفته که نمیتونه خودش رو معرفی کنه و باید هم بهش حق بدیم و اگر هم تونسته موفق بشه بدون شک از کاربران قدیمی انجمنه و قطعا تجربیاتش رو اعلام کرده و بهتره اینقدر گیر ندی به این عزیز که خودش رو معرفی کنه بابا خب دردسر داره :)) خداوکیلی خودت بودی میومدی دقیقا بگی کجار فتی و چی ئراوردی و چقدر دراوردی؟ :D
خب ایشون هر توضیحی درباره نحوه عملکردش بده و چجوریش که همه میفهمیم کیه ؟ :D واقعا همینقدر که معرفت اینرو داشته که بیاد بگه خودش کلی ارزشمنده و دیگه اینقدر اصرار نکن هویتش رو فاش کنی خودش گفته که در معذوراته؟ ;)
میگم یکم دیگه اصرار کنی شکم به یقین تبدیل میشه که خودت پیدا کردیو میخوای رد گم کنی اینقد گیر میدیا ;)
ایشالا به حق پنج تن تمام بچه های انجمن به مرادشون برسند و ما رو هم از دعای خیرشون بی نصیب نزارن :YMPRAY:
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

جمعه 28 شهریور1392 - 2:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanji نوشته است:
ali7777 نوشته است:

علی جان سلام داشی
بابا این عزیز که خودش گفته که نمیتونه خودش رو معرفی کنه و باید هم بهش حق بدیم و اگر هم تونسته موفق بشه بدون شک از کاربران قدیمی انجمنه و قطعا تجربیاتش رو اعلام کرده و بهتره اینقدر گیر ندی به این عزیز که خودش رو معرفی کنه بابا خب دردسر داره :)) خداوکیلی خودت بودی میومدی دقیقا بگی کجار فتی و چی ئراوردی و چقدر دراوردی؟ :D
خب ایشون هر توضیحی درباره نحوه عملکردش بده و چجوریش که همه میفهمیم کیه ؟ :D واقعا همینقدر که معرفت اینرو داشته که بیاد بگه خودش کلی ارزشمنده و دیگه اینقدر اصرار نکن هویتش رو فاش کنی خودش گفته که در معذوراته؟ ;)
میگم یکم دیگه اصرار کنی شکم به یقین تبدیل میشه که خودت پیدا کردیو میخوای رد گم کنی اینقد گیر میدیا ;)
ایشالا به حق پنج تن تمام بچه های انجمن به مرادشون برسند و ما رو هم از دعای خیرشون بی نصیب نزارن :YMPRAY:
سپاس

عزیزان یه نکته دیگه ای خدمتتون به عنوان اطلاع رسانی بگم که شما کاملا به این دوستمون حق بدید دوستان عزیز حتی گذاشتن عکس از طریق جیوه پی اس قابل پیگیری است مخصوصا ب این وسایل ارتباطی جدید اگه عکس انداخته بشه
موفقیت این دوستامون را اول به خودش بعد به تمام برو بچه های زحمت کش انجمن تبریک میگم امیدوارم همه دوستان به مرادشون برسند

جمعه 29 شهریور1392 - 10:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 235 , 236 , 237 , 238 , 239 , 240 , 241 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 129 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure