نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نه سالار جان خیال شما راحت این همه ما تست کردیم خطا ندیدیم! با این حال شما میتونی از حالت باسیم هم استفاده کنین و در عوض ولوم رو خیلی کم بذارین. اثرش با حالت بیسیم که ولوم آخر باشه مشابه هست.
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 1:10am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام با توجه به اینکه ردیاب بر اساس انتخاب ما فرکانس فلز خاصی مثلا طلا 5500 کیلو هرتز رو منتشر میکنه، چطور میشه هر چند ماه یه بار فرکانس منتشره رو اندازه گرفت که از کار دستگاه مطمئن بشیم؟
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 2:21am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این ردیاب از سیستم کاملا دیجیتال استفاده میکنه که فرکانسش توسط یک کریستال خاص که بسیار دقیق و بهتر از کریستالهای معمولی هست تعیین میشه! بنابراین امکان نداره فرکانس کار دستگاه حتی پس از 50 سال هم حتی یک صدم هرتز تغییر کنه! پس خیال شما راحت اگر هم اشکالی در سیستم دیجیتالی پیش بیاد اصلا ال سیدی هم کار نمیکنه. برا تست خروجی هم میتونین یک ولت متر متناوب به جفت خروجیها وصل کنین بسته به نوع ولت متر چند ولت رو باید نشون بده.
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 2:45am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: این ردیاب از سیستم کاملا دیجیتال استفاده میکنه که فرکانسش توسط یک کریستال خاص که بسیار دقیق و بهتر از کریستالهای معمولی هست تعیین میشه! بنابراین امکان نداره فرکانس کار دستگاه حتی پس از 50 سال هم حتی یک صدم هرتز تغییر کنه! پس خیال شما راحت اگر هم اشکالی در سیستم دیجیتالی پیش بیاد اصلا ال سیدی هم کار نمیکنه. برا تست خروجی هم میتونین یک ولت متر متناوب به جفت خروجیها وصل کنین بسته به نوع ولت متر چند ولت رو باید نشون بده. ممنون استاد فرکانس منتشر شده رو نمیشه اندازه گرفت؟
|
دوشنبه 5 خرداد1392 - 3:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
با فرکانس متر درست حسابی چرا میشه ولی سری هست
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 4:00am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
explorer نوشته است: ایا حفره هم فرکانس داره؟ انداره حفره رو چطور میشه تشخیص داد؟ حفره بلند تونل مانند با حفره اتاق مانند با هم فرق می کنند تو ردیابیشون؟ درمورد حفره تجربه اي كه خودم غيراز اين ردياب دارم وقتي شما رو حفره قبر حالا چه تو خالي چه به مرور زمان پر شده باشه آنتنها از ابتدا تا انتهاي حفره قيچي باقي ميمونند وقتي حفره تموم بشه آنتنها بسمت عقب برميگردن و براحتي ميتونيد طول و عرض حفره محاسبه كنيد و بنظر من فركانس حفره از هر فركانسي قوي تره چون من حفره يه قنات از 11متري براحتي گرفتم يعني تونلش پيداكردم كار سختي نبود اما براي شروع شما عزيزان هم ميتونيد از يه قنات كه چاهش معلومه شروع كنيد همه چيز دستتون مياد البته ممكنه هر رديابي يه تفاوتهايي باهم داشته باشه اين تجربه من از ردياب ديگه اي هست موفق باشيد
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 7:56am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
mehran1545 نوشته است: explorer نوشته است: ایا حفره هم فرکانس داره؟ انداره حفره رو چطور میشه تشخیص داد؟ حفره بلند تونل مانند با حفره اتاق مانند با هم فرق می کنند تو ردیابیشون؟ درمورد حفره تجربه اي كه خودم غيراز اين ردياب دارم وقتي شما رو حفره قبر حالا چه تو خالي چه به مرور زمان پر شده باشه آنتنها از ابتدا تا انتهاي حفره قيچي باقي ميمونند وقتي حفره تموم بشه آنتنها بسمت عقب برميگردن و براحتي ميتونيد طول و عرض حفره محاسبه كنيد و بنظر من فركانس حفره از هر فركانسي قوي تره چون من حفره يه قنات از 11متري براحتي گرفتم يعني تونلش پيداكردم كار سختي نبود اما براي شروع شما عزيزان هم ميتونيد از يه قنات كه چاهش معلومه شروع كنيد همه چيز دستتون مياد البته ممكنه هر رديابي يه تفاوتهايي باهم داشته باشه اين تجربه من از ردياب ديگه اي هست موفق باشيد ممنون مهران جان
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 12:51pm |
|
|
alibazmi
|
با سلام تازه عضو شدم چجوری میشه ردیاب و خریداری کرد.
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 6:01pm |
|
|
نیک
|
ارتین نوشته است: البته اولا با اجازه مدیران و استاد اریا ، دوستان تمام فرمایشات استاد اریا و سایر مدیران در مورد نحوه کار با ردیاب رو بصورت فایل pdf درست کردم ، امیدوارم که برای دوستان مفید باشه با سلام آرتین جان گل کاشتی من مطاله کردم واقعا عالی بود و تمام نکات در آن خلاصه و مفید گنجانده شده فقط آرتین جان در شروع کار شما فرمودید در حالت بی سیم آنتنهای تلسکوپی تا انتها باز باشد .آیا اشکالی دارد ما با آنتنهای باز و به حالت با سیم جستجو را شروع کنیم به خاطر افزایش برد کاوش اگر ممکن است کمی در این باره هم توضیح دهید باز هم از زحمتهای شما دوست عزیز وهمچنین آقا شهریار تشکر میکنم .
«پیشرفت از جایی آغاز میشود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر
دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 8:10pm |
|
|
نیک
|
حمید نوشته است: explorer عزیز اصولا میله های آنتنی ردیاب قسمت زیرین خودش رو جستجو میکنه! اهدافی که ارتفاعشون بالاتر از امتداد راستای میله ها باشه نادیده گرفته میشن. پس با این حساب جهت کاوش در تپه ها و کو ها بهتره جستجو رو از ارتفاع بالا به پایین شروع کنیم .
«پیشرفت از جایی آغاز میشود که نقاط ضعفمان را بپذیریم» ژان وانیر
دانایی زمانیست که بفهمی هیچ نمی دانی نادانی زمانیست که گمان کنی همه چیز می دانی
|
دوشنبه 6 خرداد1392 - 8:35pm |
|
|
|