نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
دوستان اگه جاي بار باشه كه اين بار داخل يه اتاقك يا فضاي خالي باشه اول اينكه
حجم دقيقا بر اساس ابعاد اين جاي خالي بدست مياد و دوم اينكه با شروع حفاري قدرت ردياب بشدت زياد ميشه تا حدي كه نميشه آنتن ها رو كنترل كرد
اينا رو بر اساس يه تجربه واقعي بود كه عرض كردم خدمت شما
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 30 شهریور1392 - 3:26pm |
|
|
Kani
استادیار
|
hamze2000 نوشته است: دوستاني كه با اين ردياب موفق شدن لطف كنن تجربه اشون رو كامل با تمام جزئيات به جناب كاني عزيز پيام خصوصي كنن تا از تجربه اشون تو فايل آموزشي استفاده بشه(البته بدون اسم)ايشالله با كمك كاني عزيز بزودي فايل آموزشي كاملي رو تهيه مي كنيم از دوست عزیز جناب حمزه بسیار ممنونم که صادقانه با این پیشنهاد موافقت کردند بنده در حال تهیه این فایل یا کتاب هستم که در آینده بسیار نزدیک نسخه اولیه فایل رو در سایت قرار میدم
|
شنبه 30 شهریور1392 - 3:36pm |
|
|
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
خيلي لطف ميكني كاني عزيز.
|
شنبه 30 شهریور1392 - 3:46pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز بسیار ایده ی خوبی هست که میتونه راهگشای کار باشه فقط یه چند تا پیشنهاد داشتم که اگر مد توجه دوستان قرار بگیره بسیار خوب هستش قبلا آقا حمزه ی گل یه فایل پی دی آف رو زحمت کشیده بودند و در بعضی از مواقع ارجا داده بودند به تصویر که تصویری موجود نبود بعد ما بیام اجسام را تفکیک کنیم مثلا یه قسمت مربوط بشه به واکنش ردیاب به استخوان یه قسمت مربوط بشه به چگونگی واکنشهای ردیاب به سفال یه قسمت مربوط بشه به واکنش ردیاب به سفال و .... اگه این مسیر رو بریم؟ معلوم میشه که اگه آنتن های ردیاب یه واکنش نشون داد تقریبا میشه گفت که هدف مورد نظر چی هستش البته این کار زیاد میبره به نظرم بیایم توان زمینه یه سرگروه انتخاب کنیم مثلا آقا حمزه و بعد استاد حمزه هر موضوعی را بسپارها به یک یاچیازند نفر بعد این عزیزان مطالب گردآوری شده را در اختیار آقای کانی یا هر عزیز دیگه ای که تقبل زحمت میکنن قرار بدن بعد از به اجماع رسیدن اساتید و تایید مطالب در اختیار دوستان قرار بگیرد
|
شنبه 30 شهریور1392 - 4:33pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهدي 6 عزيز ايشالله تو فايل جديد جبران مي كنم و خيلي كامل با عكس تقديم شما و دوستان خواهيم كرد :-*
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 30 شهریور1392 - 4:37pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان شما لطف میکنید سپاسگزارم
|
شنبه 30 شهریور1392 - 4:59pm |
|
|
Kani
استادیار
|
دوستان نمیشه گفت نسخه اولیه چون مطالب اصلی هنوز لحاظ نشده. این فایل رو قرار میدم تا دوستان ببینند و نظرات و پیشنهادات و همچنین انتقادات خودشونو ارائه بدند.
تا چند روز آینده هم انشالله یه نسخه از فایل قرار داده میشه که اکثر مطالب رو پوشش خواهد داد و تا حدوودی کامل هست میماند نکاتی که از قلم افتاده باشه که اونم انشالله تکمیل میشه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 30 شهریور1392 - 5:14pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
کانی عزیز عنوان بندی مطالبتان بسیار عالی هستش یه پیشنهاد یه عنوان هم میشه اضافه کرد در باره فرکانسها ی موجود در ردیاب و دیگه اینکه مثلا تو گلد 1 به چیزهایی علاوه بر طلا واکنش نشون میده البته این را میشه لابلای مطالب گذاشت ولی اگه مشخص باشه به نظر من بهتره باز هم از جنابعالی تشکر ویژه دارم چون خداییش نشستن و تموم این 244 صفحه رو خوندن چشم در میاره، من خودم خیلی از شبا وقتی صفحات رو مرور میکنم سر درد شدید میگیرم نه اینکه همش مطالعه مون با کاغذ و کتاب بوده با این چیزا زیاد عادت نداریم. از دوستان دیگه هم خواهش میکنم لا اقل یه تشکر خشک خالی از استارتر کار انجام بدن تا دلگرمی باشه هرچند دوستانی که تو این انجمن هستند همه بچه ها به خاطر تشکر و سپاس کار انجام نمیدند چون همه با مرامای ایران تو این انجمن جمعند مخلص تمام برو بچه های با مرام انجمن با مرامای ایران
|
شنبه 30 شهریور1392 - 6:17pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مهدي جان مرسي از لطفت.نگران نباشيد هر مطلبي لازم باشه اون رو شرح خواهيم داد.كار را شروع كرديم و ايشالله تا چند روز ديگه تمومش مي كنم.قول ميدم با مطالعه اين كتاب همه مشكلات دوستان حل ميشه.همه موارد رو تايپ مي كنم و از مطالب اين سايت نيستش بلكه از تجربيات موفق استفاده مي كنم.
|
شنبه 30 شهریور1392 - 6:47pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
تشکر ویژه از حمزه خان و کانی عزیز
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
شنبه 30 شهریور1392 - 7:58pm |