انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:29am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 246 , 247 , 248 , 249 , 250 , 251 , 252 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
سلام بر جان بر کفان راه عشق

دوستان به نظرم باید اسم این تاپیک رو بزازن تاپیک خلاقان خیلی جالبه هر روز دوستان با یه تجربه ونتیجه ای جدید از راه میرسن و هنرمندی خودشون رو به اشتراک میزارن واقعا زیباست سه روز کامل روزی 15ساعت پای سیستم نشستم از بس این تاپیک برام جذاب بود که حاظر نبودم از جام جنب بخورم
از تعریف وتمجیدا گرفته تا نقد وگلایه ها تا بر ملا شدن کلابرداریهای مهدی قاسمی توسط اقا مجتبی و فراز ونشیب های داستان ساخت دستگاه و خیلی چیزای دیگه این تاپیک زندگینامه ای شد واسه خودش والبته زندگی نامه این انجمن دوستان همینطور ادامه بدین خیلی جالب و هیجان انگیزه

ودر اخر جا داره ازتمامی دوستان واساتید این فروم سفارشی تشکر کنم از راه دور دست تمامی این عزیزان رو به گرمی میفشارم ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:30am
استاد
استاد
آواتار کاربر

fabienmartin نوشته است:
کوزه در زمین اگر باشه روی کدام یک از فرکانسها نشون میده؟

روي فركانس زغال و تا حدي هم طلا.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 2 مهر1392 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من ديشب جايي رفتم كه بادستگاه فيشركاركرده بودن و2نقطه رم كاركرده بودندكه زده بودوسيله شون كه بابيسيم وگلد1فاصله دست 25سانت هركاري كردم انتن هيچ حركتي نكردوجاهاشونوردكرد.

سه شنبه 2 مهر1392 - 11:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه حان وكاني كه زحمت كشيدن كتابودارن تهيه ميككندخاستم پيشنهادبدم كه توكتاب اگه ازعكس استفاده كنين هم بهتردرك ميشه توسط بچه هاهم كاره تايپ تون كمترميشه وباعكس بهترمطالب تفهيم ميشه.باتشكرازتون ن ن ن ن

سه شنبه 2 مهر1392 - 11:24am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
حمزه حان وكاني كه زحمت كشيدن كتابودارن تهيه ميككندخاستم پيشنهادبدم كه توكتاب اگه ازعكس استفاده كنين هم بهتردرك ميشه توسط بچه هاهم كاره تايپ تون كمترميشه وباعكس بهترمطالب تفهيم ميشه.باتشكرازتون ن ن ن ن

علي جان تا جاي كه به عكس دسترسي داشتيم از اونا براي توضيح مطالب هم استفاده كرديم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 2 مهر1392 - 11:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
hamze2000 نوشته است:
ali7777 نوشته است:

علي جان تا جاي كه به عكس دسترسي داشتيم از اونا براي توضيح مطالب هم استفاده كرديم.

حمزه جان خسته نباشی داداش کار خوبی کردی از عکس هم استفاده کردی .
خدا کنه این ردیابها هم هر چه سریترآماده شن ............زمستون که نمیشه حفاری کرد .
باید برف پارو کنیم ...............

سه شنبه 2 مهر1392 - 6:40pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
خدمت دوستان گرامی عرض کنم کار تهیه فایل 90 درصد آن تمام شده و انشالله آخر شب یا فردا در سایت قرار خواهم داد.

جا داره از دوست عزیز جناب حمزه تشکر ویژه ای داشته باشم که انصافا سعی کردند تمام نکات رو پوشش بدند.

دوستان بعد از مرور تمام پست ها و سوالات و تجربه های خود ، نکات و ریزه کاریهای ردیاب رو بیرون کشیدم و در اختیار جناب حمزه قرار دادم که همه شون رو شرح دادند
به اضافه تجربه های موفق خودشون.
بنده هم تجربه های ناموفق خودم رو در فایل ذکر کردم.

امید است با مطالعه این فایل جواب تمام سوالات خود را دریافت کنید و احتیاج به سوال کردن و پست زدن زیاد نداشته باشید.

قبلا هم اشاره کردم که دوستان اگه مطلبی نکته ای یا سوالی مد نظرشونه مطرح کنند تا لحاظ بشه ولی ..........

دوستان ما تلاش خود را کردیم اما نمیتونیم ادعا کنیم که تمام و کمال است.
انتظار دارم با پیشنهادات و انتقادات خودتون ما را در تکمیل هر چه بیشتر و سریعتر این فایل یاری کنید.

@};- @};- @};-

سه شنبه 2 مهر1392 - 7:07pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

كاني جان مرسي از لطف شما.راستش تلاش اصلي رو شما انجام داديد جا داره اينجا از شما تشكر كنم.دوستان تمام مطالب رو بنده سعي كردم از تجربيات موفق و تست هاي واقعي و چيزهاي كه يادگرفتم و عملا ديدم بيان كنم اگه جاي مشكلي بود و يا كامل نبود من رو ببخشيد چون توان من در اين حد بوده.باز هم جا داره از كاني عزيز و تمام دوستاني كه تو اين مورد به ما كمك كردن تشكر كنم. @};- @};- @};-

سه شنبه 2 مهر1392 - 7:22pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
Kani نوشته است:
سلام
خدمت دوستان گرامی عرض کنم کار تهیه فایل 90 درصد آن تمام شده و انشالله آخر شب یا فردا در سایت قرار خواهم داد.

جا داره از دوست عزیز جناب حمزه تشکر ویژه ای داشته باشم که انصافا سعی کردند تمام نکات رو پوشش بدند.

دوستان بعد از مرور تمام پست ها و سوالات و تجربه های خود ، نکات و ریزه کاریهای ردیاب رو بیرون کشیدم و در اختیار جناب حمزه قرار دادم که همه شون رو شرح دادند
به اضافه تجربه های موفق خودشون.
بنده هم تجربه های ناموفق خودم رو در فایل ذکر کردم.

امید است با مطالعه این فایل جواب تمام سوالات خود را دریافت کنید و احتیاج به سوال کردن و پست زدن زیاد نداشته باشید.

قبلا هم اشاره کردم که دوستان اگه مطلبی نکته ای یا سوالی مد نظرشونه مطرح کنند تا لحاظ بشه ولی ..........

دوستان ما تلاش خود را کردیم اما نمیتونیم ادعا کنیم که تمام و کمال است.
انتظار دارم با پیشنهادات و انتقادات خودتون ما را در تکمیل هر چه بیشتر و سریعتر این فایل یاری کنید.

@};- @};- @};-

@};- @};- @};- @};- @};-
خـــــــــسته نباشـــــــــــید و خـــــــــدا قوت
خیلی سپاسگذاریم

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

سه شنبه 2 مهر1392 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خسته نباشين دوستايه خوبم حمزه وكاني جان

سه شنبه 2 مهر1392 - 8:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 246 , 247 , 248 , 249 , 250 , 251 , 252 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure