نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سلام بر جان بر کفان راه عشق
دوستان به نظرم باید اسم این تاپیک رو بزازن تاپیک خلاقان خیلی جالبه هر روز دوستان با یه تجربه ونتیجه ای جدید از راه میرسن و هنرمندی خودشون رو به اشتراک میزارن واقعا زیباست سه روز کامل روزی 15ساعت پای سیستم نشستم از بس این تاپیک برام جذاب بود که حاظر نبودم از جام جنب بخورم از تعریف وتمجیدا گرفته تا نقد وگلایه ها تا بر ملا شدن کلابرداریهای مهدی قاسمی توسط اقا مجتبی و فراز ونشیب های داستان ساخت دستگاه و خیلی چیزای دیگه این تاپیک زندگینامه ای شد واسه خودش والبته زندگی نامه این انجمن دوستان همینطور ادامه بدین خیلی جالب و هیجان انگیزه
ودر اخر جا داره ازتمامی دوستان واساتید این فروم سفارشی تشکر کنم از راه دور دست تمامی این عزیزان رو به گرمی میفشارم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 1 مهر1392 - 12:30am |
|
|
hamze2000
استاد
|
fabienmartin نوشته است: کوزه در زمین اگر باشه روی کدام یک از فرکانسها نشون میده؟ روي فركانس زغال و تا حدي هم طلا.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 10:45am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
من ديشب جايي رفتم كه بادستگاه فيشركاركرده بودن و2نقطه رم كاركرده بودندكه زده بودوسيله شون كه بابيسيم وگلد1فاصله دست 25سانت هركاري كردم انتن هيچ حركتي نكردوجاهاشونوردكرد.
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 11:22am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
حمزه حان وكاني كه زحمت كشيدن كتابودارن تهيه ميككندخاستم پيشنهادبدم كه توكتاب اگه ازعكس استفاده كنين هم بهتردرك ميشه توسط بچه هاهم كاره تايپ تون كمترميشه وباعكس بهترمطالب تفهيم ميشه.باتشكرازتون ن ن ن ن
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 11:24am |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: حمزه حان وكاني كه زحمت كشيدن كتابودارن تهيه ميككندخاستم پيشنهادبدم كه توكتاب اگه ازعكس استفاده كنين هم بهتردرك ميشه توسط بچه هاهم كاره تايپ تون كمترميشه وباعكس بهترمطالب تفهيم ميشه.باتشكرازتون ن ن ن ن علي جان تا جاي كه به عكس دسترسي داشتيم از اونا براي توضيح مطالب هم استفاده كرديم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 11:36am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
hamze2000 نوشته است: ali7777 نوشته است: حمزه حان وكاني كه زحمت كشيدن كتابودارن تهيه ميككندخاستم پيشنهادبدم كه توكتاب اگه ازعكس استفاده كنين هم بهتردرك ميشه توسط بچه هاهم كاره تايپ تون كمترميشه وباعكس بهترمطالب تفهيم ميشه.باتشكرازتون ن ن ن ن علي جان تا جاي كه به عكس دسترسي داشتيم از اونا براي توضيح مطالب هم استفاده كرديم.حمزه جان خسته نباشی داداش کار خوبی کردی از عکس هم استفاده کردی . خدا کنه این ردیابها هم هر چه سریترآماده شن ............زمستون که نمیشه حفاری کرد . باید برف پارو کنیم ...............
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 6:40pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام خدمت دوستان گرامی عرض کنم کار تهیه فایل 90 درصد آن تمام شده و انشالله آخر شب یا فردا در سایت قرار خواهم داد.
جا داره از دوست عزیز جناب حمزه تشکر ویژه ای داشته باشم که انصافا سعی کردند تمام نکات رو پوشش بدند.
دوستان بعد از مرور تمام پست ها و سوالات و تجربه های خود ، نکات و ریزه کاریهای ردیاب رو بیرون کشیدم و در اختیار جناب حمزه قرار دادم که همه شون رو شرح دادند به اضافه تجربه های موفق خودشون. بنده هم تجربه های ناموفق خودم رو در فایل ذکر کردم.
امید است با مطالعه این فایل جواب تمام سوالات خود را دریافت کنید و احتیاج به سوال کردن و پست زدن زیاد نداشته باشید.
قبلا هم اشاره کردم که دوستان اگه مطلبی نکته ای یا سوالی مد نظرشونه مطرح کنند تا لحاظ بشه ولی ..........
دوستان ما تلاش خود را کردیم اما نمیتونیم ادعا کنیم که تمام و کمال است. انتظار دارم با پیشنهادات و انتقادات خودتون ما را در تکمیل هر چه بیشتر و سریعتر این فایل یاری کنید.
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 7:07pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
كاني جان مرسي از لطف شما.راستش تلاش اصلي رو شما انجام داديد جا داره اينجا از شما تشكر كنم.دوستان تمام مطالب رو بنده سعي كردم از تجربيات موفق و تست هاي واقعي و چيزهاي كه يادگرفتم و عملا ديدم بيان كنم اگه جاي مشكلي بود و يا كامل نبود من رو ببخشيد چون توان من در اين حد بوده.باز هم جا داره از كاني عزيز و تمام دوستاني كه تو اين مورد به ما كمك كردن تشكر كنم.
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 7:22pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
سه شنبه 2 مهر1392 - 8:56pm |
|