انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:52pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 , 259 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

سلام خدمت استادان گرامی .
والا من بعد از اینکه جی پی ایکس 5000 رو سفارش دادم و قراره تا چند روز دیگه به دستم برسه با این تاپیک و در کل با این ردیاب حرفه ای وطنی اشنا شدم . وخیلی هم دارم تاسف می خورم که چرا ابتدا تحقیق بشتری انجام ندادم و زود تصمیم گرفتم .
از دوستان سوالی که دارم اینه که برای من مبتدی ایا این امکان وجود داره تا با این دستگاه وطنی که مهندسین بزرگ سایت ساختنش بتونم بعد از چند روز تمرین درست نقطه زنی کنم و ایا این دستگاه واقعا تا عمق 4 متر و جواب میده ؟
ممنون از دوستان عزیز

جمعه 5 مهر1392 - 11:55pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mehrzad نوشته است:
سلام خدمت استادان گرامی .
والا من بعد از اینکه جی پی ایکس 5000 رو سفارش دادم و قراره تا چند روز دیگه به دستم برسه با این تاپیک و در کل با این ردیاب حرفه ای وطنی اشنا شدم . وخیلی هم دارم تاسف می خورم که چرا ابتدا تحقیق بشتری انجام ندادم و زود تصمیم گرفتم .
از دوستان سوالی که دارم اینه که برای من مبتدی ایا این امکان وجود داره تا با این دستگاه وطنی که مهندسین بزرگ سایت ساختنش بتونم بعد از چند روز تمرین درست نقطه زنی کنم و ایا این دستگاه واقعا تا عمق 4 متر و جواب میده ؟
ممنون از دوستان عزیز

سلام دوست عزیز

بله میتونید البته باید تمرین داشته باشید

و برای بارهای بزرگ رو عمق 20 متر حساب کنید.
@};- @};- @};-

شنبه 5 مهر1392 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان و اساتید عزیز
میشه بگید تا چه اندازه میتونم به حرکت دست مخالف آنتنها در چهار طرف هدف اطمینان کنم واسه حفاری . متشکرم

شنبه 5 مهر1392 - 12:35am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی 6عزیز من با این حالت هر حفاری که کردم رسیدم به ذرات و سنگ های سیاه سیلیس دار.حرکت هر دو آنتن خیلی مهمه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 5 مهر1392 - 12:40am
استاد
استاد
آواتار کاربر

در مورد سنس اشیا زیر سنگ های بزرگ و دارای حجم زیاد هم بله میشه ولی باید از ولوم های بالا استفاده بشه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 5 مهر1392 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
مهدی 6عزیز من با این حالت هر حفاری که کردم رسیدم به ذرات و سنگ های سیاه سیلیس دار.حرکت هر دو آنتن خیلی مهمه

بسیار متشکر حمزه خان استاد همیشه آنلاین انجمن
ابتدا آنتن مخالف حرکت میکنه و بعد آنتن موافق هم حرکت انجام میده. آیا این هم جز موارد تجربه جنابعالی بوده که ذرات بودن یا نه حرکت تنهای آنتن مخالف ذرات بوده؟

شنبه 5 مهر1392 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پوریا نوشته است:
حمزه و کانی عزیز بهتره اجازه بدیم ایشون صحبت کنند و از کارکرد ردیاب آمریکایی و میزان شعاع زنی و عمق زنی و دقت نقطه زنی و عملکرد های مختلف مانند تعیین وزن و حذف خطاهای فرکانسی و فرکانس آزاد و مگنومتر و تست های عملی روی هدف های واقعی( قیمت) و( دسترسی آسان) و (آموزش وخدمات پس از فروش) و اصل یا فرع بودن این دستگاه های آمریکائی برامون بگند.

در ضمن اون شرکت آمریکائی باید فایل اموزشی دستگاه رو قبل از فروش در اختیار کاربران قرار بده مثل انجمن.

در ضمن من چند تا سوال از ردیاب اونها دارم چه کسی جواب گو هست آدرس ایمیل سازنده ونماینده فروش؟

و اینکه چطور میتونم اون ردیاب رو از امریکا خرید کنم و اینجا بدستم برسه .ایا با پست میفرستند؟

آیا اگه دستگاه اونها عیبی هرچند کوچک داشته باشد جائی هست برم جار بزنم مثل انجمن؟

آیا اگه باتری دستگاه یا انتن یا خود دستگاه مورد داشته باشه رایگان برام درست میکنند؟

آیا این دستگاه رو تو خاک ایران با دفینه های واقعی تست کردند؟

آیا من با دو میلیون تومان میتونم یه ردیاب در حد 22 تهیه کنم ؟

ایا اگه ورژن بالاتر رو بسازند برای کاربرایی که ورژن قبلی رو تهیه کردند تخفیف 50 درصدی یا 100 درصدی قائل میشند؟

آیا اگه من دستم خالی باشه و پیغام به رئیس شرکت امریکائی بدم یه ردیاب مجانی برام میفرسته؟

دوست عزیز ما بچه های این انجمن برای یه هدف خیلی بالاتر از پول و مادیات دور هم جمع شدیم .ما کلاهبردار نیستیم.

یه کم قدر این انجمن رو بدونیم......

درود بر کلامت پوریای عزیز
اینها نکاتی هستند که اگر کسی فقط چند دقسقه روی آنها تامل کنه متوجه رسالت انجمن ما میشه ولی باید انسان بدور از هیچگونه دشمنی و تعصب و تخریب و تبلیغ به قضاو بنشینه :ymhug:

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 5 مهر1392 - 1:43am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی6 نوشته است:
hamze2000 نوشته است:

بسیار متشکر حمزه خان استاد همیشه آنلاین انجمن
ابتدا آنتن مخالف حرکت میکنه و بعد آنتن موافق هم حرکت انجام میده. آیا این هم جز موارد تجربه جنابعالی بوده که ذرات بودن یا نه حرکت تنهای آنتن مخالف ذرات بوده؟

دوست من حركت هر دو آنتن خوب هستش بشرطي كه فاصله شما از محل بار بالاي 6 متر باشه و بهترين مترا‍ژ هم بالاي بيست متر براي حركت هر دو آنتن هستش

شنبه 6 مهر1392 - 10:05am
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
باسلام .من جايي بودم كه قبلاباسيم انتن هاخيلي سريع ميرفت وبه طوره اتفاقي پيداش كردم وبعدديدم صاحبه ملك ميگه اينجاسندداره وخبرايي بايدباشه و500مترپايين ترم قبلا2تاخم بردند.امشب رفتم واسه تست از50متري باسيم ولووم6جفت انتن اروم حركت داشت واز4طرف اول انتن مخالف وبعدانتن موافق حركت داشت ونقطه هم خيلي چسبنده وحركتم ميدادم قيچي بازنشدووقتي به سمته جلوميرفت انتن به سمته شكم وحجمم 6در5شد.وواسه نقطه هم گلد2وولووم نيم وعمقم ميزنه 3متردقيق از4طرف .خب بچه هااپراتوريموتجزيه كنيدحمزه جان و... كجام ايرادداشته ياهرچي ممنون ميشم؟؟؟فاصله دستم 25و20بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟

علي جان حاجي تازه داري راه ميوفتي.خيلي خوب و بدون نقص فقط يادت نره از فركانس هاي ديگه هم استفاده كني

شنبه 6 مهر1392 - 10:23am
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
دوستان جند تا آزمایش کردم شما هم آزمایش کنید جواب رو ببینید.

1-برای تشخیص ذرات از هدف واقعی زمانی که حجم هدف رو با ولوم یک و گولد دو بیسیم بدست آوردیم یاداشت میکنیم مثلا 1 در 1.سپس دستگاه خاموش که یون شمال رو میزنه رو حجم گیری میکنیم البته خیلی سریع که فرکانس از بین نره اگر نشد برای هر ضلع یون شمال یک بار دستگاه رو خاموش روشن میکنیم.حالا حجم اصلی رو با حجم زاویه 45 مقایسه میکینیم .برای اهداف واقعی حجم برابر یا بزرگتر بدست میاید.

2-مکانی که دستگاه خاموش نشان میدهد در هدف واقعی بیشتر به سمت شرق کشیده میشود و در ذرات دقیقا رو به شمال هست.

پوريا جان خسته نباشي.
در مورد انتن هاي خالي تو فايل آموزشي هم توضيح دادم و جا داره اينجا يكم بيشتر توضيح بدم.مسئله مهم اين هستش كه اصلا نبايد به آنتن هاي خالي و اين موضوع حركت انتن بطرق شمال زياد اعتماد كرد.تو فايل اموزشي گفتم كه اگه بار جاي كاملا پلمپ باشه آنتن هاي خالي ديگه يون و حركت بطرف شمال رو عملا نخواهد داشت.حالا شما تصور كنيد بار داخل يه اتاق كه يه پنجره بطرف غرب داره هستش.در اين حالت آنتن هاي خالي در قسمت غرب بار و محل خروجي يون واكنش خواهد داشت و بطرف غرب كشيده ميشه.زماني كه بار بدون پلمپ باشه مي توان از حركت انتن بطرف شمال استفاده كرد.به اين ترتيب روي آنتن هاي خالي براي مطمئن شدن براي وجود بار حساب باز نكنيد

شنبه 6 مهر1392 - 10:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 253 , 254 , 255 , 256 , 257 , 258 , 259 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 67 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure