انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:27pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 258 , 259 , 260 , 261 , 262 , 263 , 264 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منظور از مخبر همون جاسوسه دیگه؟ آره!!؟ YMWHISTLE :-? :-? :-? [-X کار بدیه #-o

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

یکشنبه 7 مهر1392 - 6:16pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

دوستان عزیز | bina |ariana2014 | مهدی6

خیلی ممنون از لطف شما.
هرچند این تایپک جای این مسایل نیست ولی عنوان کردم که مواظب اون یارو های ......... باشید و خودتونو به خطر نیندازید.
همه چیرو در نظر بگیرید و بعد کار کنید.

از تمام دوستان عزیز درخواست میکنم به مبحثی که جناب حمزه مطرح کردند توجه کنند که خیلی مهمه و منهم امشب بهش رسیدم.
رابطه ای بین این سه عنصر وجود داره.حجم . عمق و ولوم قدرت. که باید خیلی دقت بشه و نکاتی که در فایل آورده ایم من به شخصه امشب باهاش برخورد داشتم و کاش فرصت داشتم که به نحو احسن اون نکات رو رعایت کنم که خیلی در کم کردن خطا میتونه کمک کنه.

امیدوارم بتونیم فرمول کاملشو بدست بیاریم هرچند حمزه عزیز تا حدودی نشون دادند و شایدم همین فرمول کامل باشه.

یکشنبه 7 مهر1392 - 6:55pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص رابطه ای که حمزه عزیز اشاره کردن این قضیه تقریبا درست هست اما فرمول دقیقی براش نمیشه دراورد. چون اصولا این بحث یعنی قدرت هدف به فاکتور های زیادی بستگی داره و فقط بصورت حدودی میشه در موردش به گمانه زنی پرداخت.
فاکتورهایی که در بحث قدرت هدف و توانایی شعاعزنی و همینطور حجمی که میده موثر هستن شامل وزن هدف و عمق هدف و همینطور میزان قدیمی بودن و جنس خاک میشه و البته هم فرکانسهای مختلف تواناییشون کمی با هم فرق میکنه و هم فلزات مختلف با هم فرق دارن و حتی مساله حجم فلز و پلمپ بودن یا نبودنش هم تاثیر گذاره. پس بهیچ وجه نمیشه به یک فرمول عمومی رسید و اون رو به سایر موارد احتمالی تعمیم داد.
من به دوستانی که ردیاب FPL-35 رو سفارش دادن توصیه میکنم چند روز دیگه هم صبر کنن تا اون ردیاب رو دریافت بکنن و انرژیشون رو روی تست و اپراتوری اون ردیاب بذارن. چون واقعا ردیاب FPL-22 هیچ روش قطعی و مطمئنی برای حذف انواع خطا نداشت و از این حیث مثل بسیاری از دیگر ردیابها بود. ولی ردیاب جدید اتفاقا کاملا برعکس برای تمام خطاهای رایج در ردیابی قابلیت تشخیص داره که کار رو برای اپراتور بسیار راحت تر و مطمئن تر میکنه و اکثر این نقاط کاذب و خطاهایی که باعث علافی دوستان میشه کاملا حذف میشن.

یکشنبه 7 مهر1392 - 7:31pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مرسي از اين توضيح كامل مهندس حميد عزيز. @};-

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 7 مهر1392 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان خب موضوعموبخونيد:.من الان ازجايي اومدم كه به اصراره مكررازدوستم كه خودشون يه تيمه خيلي حرفه ايي تواين كاروخيلي دونه درشتارفتم سره يه كارشون كه هنوزانجام ندادندواسه تست رفتم واصلااجازه نميدادن كه جايه 100درصدشونوبرم ولي ديگه رفتم بعده كلي خواهش ازش.جاشونوسربارشودراوردندوكه 2متراونورتره اينه بودش ومن به عينه گچ وساروجووخمشوديدم كه ريخته بودش.ماله اصليش مونده بود
.جاشون باسندو5دستگاه نقطه زنه توپ خورده فقط يكي ازدستگاهاشونوميدونم زونده ولي اصلش وبايه پيرمردي كارميكنندكه علمه جفرداره وفوق العاده حرفه اييه وخودش جايه ردياب عمل ميكنه ازطريق علم جفروفرموله نقطه زدن رويه كاغذوعلمايه خودش .باردياب باگلد1بيسيم از10متري جفت انتن رفت سمتش.توجه كنيدحركته انتنه مخالف بايدتندترازموافق وجلوترازان باشه از4جهت.حركته جفت انتن بايدباهم شروع بشه.حركته هر2انتن هنوزبالانيومده بايدحركتش شروع بشه.نكته بعد:فقط فركانس هاي گلد1و2ونقره ومس وحفره جواب دادبقيه هيچ جوابي نداد.عمقم اوناداشتندولي نگفتندبهم من گفتم 7متراوناگفتاتقريبادرسته.دوستان تونقطه زني دقت كنيداگه هدف واقعي باشه سريع انتن حركت ميكنه ومتراژ ميده نه كندوقتي عقب مياين.نكته بعدانتنه تلسكوپي روحتماتاخربازكنيدووللوموازنيم كمترنكنيدچون جواب نميده ديگه.فاصله دستم هم بينه20تا25بودش.وقيچي هم سريع به نقطه كه رسيدم مثه سنگ نقطه قيچي شدوتكوم نميخوردوانگارچسبيده به هم .اخره سراوناخوششون اومده بودازردياب.فقط وقت نشدكه حجم بگيرم فقط ياحجمه طلاومس وحفرشو.ولي قول دادندكه يه دفعه ديگه بريم تاچندروزه ديگه.بچه هااگه تستي مده نظرتونوكه واسه هدفه اصلي بگيدكه ميرم انجام بدم وبگم مخصوصادوستانم اقاحمزه وكاني وسايره بچه هايه فعاله ديگه؟؟؟بازم ميگم اين هدف 100درصدواقعيه واين گروهم ازروشكم سيريه كامل هنوزشروع نكردن كه فرصتي شدواسم برم روش واسه تست پس خوب به نكته هاتوجه كنيدايشالامفيدواقع بشه.

یکشنبه 7 مهر1392 - 9:44pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

علی جان این تست با بار واقعی ده قدم شما رو جلو میبره.اول از فرمولی که گذاشتم حتما استفاده کن و ببین نتیجه اش چی میشه و بعد ببین آنتن خالی شمال میره یا شرق.موفق باشی

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 7 مهر1392 - 10:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
علی آقا اونجا نوع خاکش چجوریه نرم هست یا سفته آیا جاییه که سنگلاخ هست یا نه

یکشنبه 7 مهر1392 - 10:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اهان يادم نبودانتن خالي روچشم .اونم چشم .خاكشم تپه بودوخاكش خاكه سفت وسنگلاخ وخاكه ناجوري بوويه يه دست نبودش.

یکشنبه 7 مهر1392 - 10:22pm

علی آقا ممنون از زحمات شما، اگه امکان داره اون مورد را در حالت باسیم و بی سیم از فاصله های مختلف با ولومهای متفاوت ردیابی کنید؛ لطف کنید مواردی را که دوستان گفتند و زحمتی که بنده به شما دادم یادداشت کنید تا نتیجه کاملی از تستها بگیری که چنین فرصتی به ندرت گیر میاد.

یکشنبه 7 مهر1392 - 10:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
سلام دوستان خب موضوعموبخونيد:.من الان ازجايي اومدم كه به اصراره مكررازدوستم كه خودشون يه تيمه خيلي حرفه ايي تواين كاروخيلي دونه درشتارفتم سره يه كارشون كه هنوزانجام ندادندواسه تست رفتم واصلااجازه نميدادن كه جايه 100درصدشونوبرم ولي ديگه رفتم بعده كلي خواهش ازش.جاشونوسربارشودراوردندوكه 2متراونورتره اينه بودش ومن به عينه گچ وساروجووخمشوديدم كه ريخته بودش.ماله اصليش مونده بود
.جاشون باسندو5دستگاه نقطه زنه توپ خورده فقط يكي ازدستگاهاشونوميدونم زونده ولي اصلش وبايه پيرمردي كارميكنندكه علمه جفرداره وفوق العاده حرفه اييه وخودش جايه ردياب عمل ميكنه ازطريق علم جفروفرموله نقطه زدن رويه كاغذوعلمايه خودش .باردياب باگلد1بيسيم از10متري جفت انتن رفت سمتش.توجه كنيدحركته انتنه مخالف بايدتندترازموافق وجلوترازان باشه از4جهت.حركته جفت انتن بايدباهم شروع بشه.حركته هر2انتن هنوزبالانيومده بايدحركتش شروع بشه.نكته بعد:فقط فركانس هاي گلد1و2ونقره ومس وحفره جواب دادبقيه هيچ جوابي نداد.عمقم اوناداشتندولي نگفتندبهم من گفتم 7متراوناگفتاتقريبادرسته.دوستان تونقطه زني دقت كنيداگه هدف واقعي باشه سريع انتن حركت ميكنه ومتراژ ميده نه كندوقتي عقب مياين.نكته بعدانتنه تلسكوپي روحتماتاخربازكنيدووللوموازنيم كمترنكنيدچون جواب نميده ديگه.فاصله دستم هم بينه20تا25بودش.وقيچي هم سريع به نقطه كه رسيدم مثه سنگ نقطه قيچي شدوتكوم نميخوردوانگارچسبيده به هم .اخره سراوناخوششون اومده بودازردياب.فقط وقت نشدكه حجم بگيرم فقط ياحجمه طلاومس وحفرشو.ولي قول دادندكه يه دفعه ديگه بريم تاچندروزه ديگه.بچه هااگه تستي مده نظرتونوكه واسه هدفه اصلي بگيدكه ميرم انجام بدم وبگم مخصوصادوستانم اقاحمزه وكاني وسايره بچه هايه فعاله ديگه؟؟؟بازم ميگم اين هدف 100درصدواقعيه واين گروهم ازروشكم سيريه كامل هنوزشروع نكردن كه فرصتي شدواسم برم روش واسه تست پس خوب به نكته هاتوجه كنيدايشالامفيدواقع بشه.

بسیار عالی
دنبال همین میگشتیم.

از فاصله بسیار دور تست کن مثلا 500 متر یا یک کیلومتر و اگه شد بیشتر هم تست کن که میزان شعاع زنی و قدرت و سرعت آنتن ها در فواصل مختلف تا حدودی بدست بیاد.
از این فاصله دستگاه خاموش هم تست کن.

علی جان مورد بسیار خوبیه پس از دستش نده.
اینارو هم انجام بسیار کمک کننده ست.
اول حجم رو بدست بیار که مثلا 4در 4 میاد. حالا تو این محوطه 4 در 4
قفل آنتن رو سعی کن امتحان کنی و تعیین نقطه دقیق رو .

بنظر من میشه نقطه دقیق رو بدست آورد بعد از حجمگیری حالا با استفاده از کم کردن ولوم باشه یا بیسیم یا هرچی
سعی نقطه دقیق رو بزنی. چون خودم دیشب اگه کمی دیگه دقت کرده بودم نقطه دقیق رو زدم ولی بهش توجه نکردم.

اینارو هم به نظرات دوستان اضافه کن و یادداشت کن که یادت نره امتحان کنی.
هدف واقعی به این آسونی گیر نمیاد بخاطر این اصرار میکنم.

یکشنبه 7 مهر1392 - 10:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 258 , 259 , 260 , 261 , 262 , 263 , 264 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 184 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure