سلام
با اینکه گفتم که دیگر جوابی در این زمینه نمیدم اما آخرین شک و شبهه رو هم برطرف کنم و برم.
اینم صرفا به این خاطره که تا حدودی بعضی مسایل روشن شد
شبهه بار زدن من:
مهندس حمید گرامی من باز هم با قدرت میگم که بار زدم!!! خیلی خلاصه چون و چراییشو میگم:
نسخه بود. مکان معلوم بود و همون طور که در پست من که نقلش کردی نوشتم ؛ تا رفتم از دور فهمیدم که اونجا یه خبرایی باید باشه و اتفاقا هم منو به اونجا بردند. دیگه فقط باید نقطه دقیقشو پیدا میکردم.
بله من باز هم با قدرت میگم که نقطه دقیق رو هم زدم اما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکل همه شما اینه که به هیچ نکته ایی توجه نمیکنیدو من تو پستهای آخریم ذکر کردم که نباید گول موفقیت خیالی رو بخوریم!!!
موفقیت من هم خیالی بود مثل اکثر دوستانی که اومدن گفتند بار زدیم از جمله مجید فامالی عزیز که تا صفحه 20 بزور طاقت آورد و مجبور شد حقایق خیالی رو بازگو کند. مسئله ایشون هم چیزی شبیه همینه.
عزیزان باری که من زدم 3 خمره بود. یک خمره سکه طلا. یک خمره سکه نقره. یک خمره که الانم میگم نفهمیدم گفتن توش چی هست!!!
خوب دقت کنید. من گفتم با فرکانسهای طلا و نقره دقیق نقطه کردم ولی نکته ش اینه که در واقع خمره رو زدم. یعنی سفال. یعنی فلزات داخل خمره رو نزدم. خمره ایی رو زدم که توش جنس بود. سفالی رو زدم که توش جنس بود.
و من به غلط تصور میکردم که فلز رو زدم. اما من اینقدر وسواس هستم که بیخیال موضوع نشم و بررسی کنم که چرا چنین اتفاقی افتاد. خیلی سعی کردم و خیلی تست زدم و خیلی روش فکر کردم.
نتیجه ش شد اینکه من هم مثل بقیه فقط سفال گرفتم اما شانس چاشنی آن شد و چون نسخه هم بود و مکان درست متاسفانه یا خوشبختانه جنس هم داخلش بود.
قسمت هم نشد. الان هم نمیدونم اونجارو چکار کردن برام هم مهم نیست. پس من هم مثل بقیه موفقیت خیالی داشتم.
اینم توضیح بدم موفقیت از نظر من فقط زدن بار نیست. من موفقیت رو در موارد دیگری هم می بینم.:
از جمله دستگاه درست. اخلاق. تربیت. احترام و اعتبار. انسانیت. صداقت. ایمان و درستکاری . رضایتمندی دیگران. و ....
سخنی هم با مهندس مجتبی با اون دوست بسیار نامردشون که از اساتید سایت هم هستند:
شما هرطور دلت میخواد در مورد من فکر کن. شما فکر کن که اصلا بیرون نرفتم. شما تصور کن که بابام نمیزاره برم بیرون. شما افتخار کن بابات میزاره بری بیرون. خدایشش آخه چقد حرفا خنده دار و مسخره ست.
مهندس مجتبی عزیز اگه شما تونستی آمار خصوصی منو گیر بیاری و در تلاش هستی که فقط این مسایل رو بدونی باید به حضورت اعلام کنم که من آمار شمارو برام میارن نه اینکه خودم دنبالش باشم. اینقدر هم میدونم که بازگو کنم تمام دوستان و اساتید نامردتو بهتر بشناسی!!!
اما من هرکاری میکنم نمیتونم بی احترامی کنم. نمیتونم با آبروی کسی بازی کنم .پس خواهشا با احترام رفتار کنید تا بی احترامی نبینید. اون دوست و استاد بسیار نامردت هم بهش بگو اینقد جنس تقلبی نیاره تو سایت بزاره تو تایپک اشیا پیدا شده.
-----------
اما مهندس حمید عزیز سخن پایانی من با شماست. خدا را گواه میگیرم هدفی جز پیشرفت روزافزون نداشته و نخواهم داشت.
همه تاریخهایی که نوشتی درست. اما چیزی رو ثابت نمیکنه. من در چندین نوبت ازتون خواستم طرح بهتری ارائه بدید. حتی حاضر بودم خودم مسئولیت تست رو به عهده بگیرم.
در واقع یه نوع همکاری بدون هیچ چشمداشتی. من دنبال سود از این طریق نیستم. من دنبال دستگاه بهتر بودم و هستم. از ته دلم میگم دوس داشتم با شما همکاری کنم در این موضوع. بارها هم شاهد درخواست من بابت ارائه دادن طرح بهتر بودی. چه در خصوصی چه در عمومی.
مهندس حمید عزیز اگر من این بحث رو شروع کردم فقط یک هدف داشتم. ایجاد رقابت سالم بین شما ؛ مارتین و ناصر. و در نهایت ارائه محصولی ایده آل.
خود من و هر کسی که مایل بود در کنار من مسئولیت تست رو بعهده میگرفتیم تا آخرین مرحله. حتی نظرم این بود که شما با ناصر و مارتین با هم همکاری کنید و یک محصول مشترک و عالی بیرون بدید. و همه مشتریان در محصول و سازنده یکدست میشدن. اتحادی بی نظیر.
مهندس حمید عزیز من نیومدم سایت و انجمن و دستگاه شمارو بکوبم و برم. اینقد نمک نشناس نیستم. من ایرادات رو فهمیدم و دنبال رفع اون بودم. حتی براش راه حل داشتم.
من نیومدم همه رو تحریک کنم بر ضد کسی. این خود شما و دیگران هستین که متوجه هدف من نشدید و چه حرفایی که بیرون نیومد از دهنتون.
من نیومدم اینو بگم که دستگاه ها عودت داده شود. من نیومدم شمارو تحقیر کنم. نیومدم خودشیرینی یا خودنمایی کنم مثل خیلی ها. نیومدم فحش و ناسزا بگم و ناسزا بشنوم.
چرا شماها اینطوری هستید. با همه تونم . از مدیر کل گرفته تا بیسواد ترین فرد انجمن. از صدیقترین گرفته تا مغرض ترین.
من یا دیگری اومدیم ؛ این سایت رو به کلی مختل کردیم که چی؟
اینطوری تا قیامت هم به جایی نمیرسیم.
لازم میدونم باز هم از همه دوستان گرامی بابت تندرویهام عذرخواهی کنم.
موفق باشید دوستان.